Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 100 509
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 590
Откъде да ги взема тези кожи? Flushed
като навиеш сармите, ще ти донеса. 😋
МУ ги купува от местна верига. Търси по веригите, където са заразените пилешки работи.
Разбрахме се! Simple Smile

# 1 591
  • София
БаФти шашавият ден! Нерви, ядове, суграшица, болежки, драми с тийнката, свеки на отглеждане. ДаЖ не съм ви чела. Връщам се да наваксам с новините.

Стана ли време да наспорта? Днес ще ми трябва двойна тренировка.
И мъжОто още на работа, ще се върне нервен и за компания няма да става. Да беше ходил по жени, да се пооблагороди откъм нрав, ма и това не.

Аааа, и фризьорката ми каза, че с моята много къдрава коса нямало да стане една къса прическа. Викам, че ще се изправям редовно, тя ми се смее. Ей това вече е за яд. И нея ще я сменям. И мъжа, и свеки и детето. Не, свеки днес не ме е ядосвала, може да поостане.

# 1 592
Бъръльо, фризьорката ти да си яде ушите. Аз съм показвала снимка колко къдрава е косата ми натюрлих (тип мериносова оФца). Показвала съм и какво пикси със съвършено права коса нося сега. Естествено, че може да се поддържа къса права коса.

# 1 593
Адри, честит рожден ден! Бъди жива, здрава и щастлива, всяко зло да те забрави!
За статистиката сутринта имаше мъгла, после валя дъжд, обърна на сняг, пак на дъжд и накрая се кротна и остана само облачно и сиво.
Смръцано ми е някакво, но ще мине.

# 1 594
  • София
Уиш, знаех си.
За какво ми е това руно, като само вързано, сплетено или вдигнато го нося? Да има дължина, мечтата на всяка деветгодишна девойка. Ма язе съм на маааалко повече от девет.

# 1 595
Да,Уиша я видях с право късо.Не си личи,че е къдрава ,на МУ сестрата е къдрава на правилни масури едни такива ,и тя е с късо.Сменяй я .
Оф,той и моя МУ напоследък си иде хем късно,хем нервен от работа и почва да ми разправя за олеинов и ланолинов слънчоглед и глутен в пшеницата .Днес май ще започне с царевицата,ама му казах,че ако работата го напряга да я сменя.Права съм била,много го мислил ставащото.Днес го пратили на най-лекото място,ама как,ама всички по равно пари вземат,той най-малко работи Като инвалид ли го третират и т.н.Те знаят,че той се оправя,но не се е оправил и го кътат,ама пак недоволен .

# 1 596
  • Пловдив
Бобчи, ам ако е някой друг ще се радва...?
Явно е отговорен.

И аз умиргам за уши, кожи тоже Wink

Ся се прибрах. Побъбрихме с дружките, ам само аз пих вино Grin  така ли парят очите, че не ми помогна. Май ще трябва още Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 597
Да си здрава, Адри, да е бебе еднорог малката ти Беба (разбирай спокойна, яшна и поспалива).

Бърди, благодаря за напомнянето, но познай кой, тази сутрин си ги занесе в офиса и успя половината да ги иззоба, преди да стане 5 часа и време за прибиране. По този случай, на връщане си купих още и си ги донесох в къщи. Тъй де, да си имам.

Търти, огИн жена си ти, крайно време е да влезе в пътя тийна. Щом баща му абдикира, ти ще се справиш. Както винаги до сега, нали?

Карамел, де си Кара Мия, разпиши се, че те мисля.

Яни, все едно описваш времето в Пловдив днес. Само че пясъка не може да се сравнява с количеството, което показа вчера при теб. Днес поне дъждът го разкара всичкия. Колата ми е леш отвън и дори цвета ѝ, пясъчен металик не я спасява.

# 1 598
Адри, честит рожден ден! Основно здраве ти желая, и дребосъка да те слуша.

Търти, няма как, ще издрапате и през това. Все ще завърши някак.

Аз нямам какво да кажа, днес терсене ден, оперираха племеничката, сега десетина дена ще се възстановява, но поне мина вече, че много го мислех.

# 1 599
Ауч,ауч,ква беше,ква стана.Задва се нещо интересно 😁. Ули,де си,четеш ли новини 😁

# 1 600
Хм, притеснявам се, че няма кой да пази ОНОВА чекмедже. Да взема да намина...

# 1 601
Не съм Ули, ма прочетох... 🤪

Вайче, нали е минало. Бързо възстановяване на детето!

# 1 602
Според последна информация,било пъълно с олио!Уиш,ти така и така почти не го ползваш,пращай към нямащите.

# 1 603
Аз наминах вече покрай онова чекмедже Animal Pig
Уиш, ти дръж фронта!

Кло, тъй, тъй, спокойна съм вече за теб и твоя шоколад Simple Smile

Ренко, какво е туй интересното? Да не го пропуснем случайно.

Ваичка, да се възстановява бързо племенницата ти! Има ли нови проекти?

# 1 604
  • Пловдив
За кво говорите бе? Пак ли в оная тема?

Общи условия

Активация на акаунт