Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 782
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 890
Ам, Уинди, много бързо яйцето ми опря до д..то и се наложи да импровизирам със скоростта на светлината. Оффф!

# 1 891
  • sf
Аз на моя му казах, че ако иска алкохол у нас, може, ама ако и аз пия с тях. 😆 Лошото е, че може и да се съгласи.
Отивам да си оправя маникюра и да си купя Тофифита.

# 1 892
Хахах, е к'вот съм написала туи то. Може така даже да им го презентирам😆.
Да, ще дойде гадженцето на мамин златен. Уиш, егати яката идея, записвам за бъдещата подрастваща.

# 1 893
Дано измислят безалкохолния джин до моето време ,ако не ще следваш Уиш за още идеи.Розов Гибсънс взех някакъв,много е добър.
Може ли да сложа в камерата животинска сметана?Ще става ли после за нещо?

# 1 894
  • Пловдив
Много хубава разходка си направихме ние...и за срамотиите в Панагюрище не бях ходила. Хареса ми. Хапнахме и ся едва гледам...

Уиш, страхотна идея Wink

Сиросче, ам и аз искам. Пращай, ама само да е прахообразен. С течен пера само маратонки Simple Smile

Оги, да ви е весело.
Малко кадри...
Скрит текст:

[spoiler/]

# 1 895
Не знаех, че в Панагюрище има срамотии. Joy

# 1 896
  • Mediterraneo
Дано измислят безалкохолния джин до моето време ,

Отдавна е измислен, спокойно

# 1 897
  • Euskal Herria
И ние се поразходихме. Е, само из квартала, с кучето, ама пак е нещо. Топло е, слънчево, добре ми дойде. И се прибрахме, че от днес почва Формула 1 и сега гледаме.
Хич не си давам зор, върша само санитарния минимум и то, когато съм добре. Надявам се скоро да мине, че сега главата ми е като камбана, тежи ми. Скоро синузитът не ми се беше обаждал. Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 20:39 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 1 898
Мисте, тия красоти в Оборище ли са? За срамотиите,  само съм минавала от там. В Панагюрище съм уважила двата музея и църквата.

Не се и надявайте на алъж вериж с мене. То само това не ми е на главата. Но ме блазни идеята, да ви дам телефона на МН на ЛС. Той е услужлив човек... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 899
  • Пловдив
Дай го, дай...не може да се оттърве човека от нас Wink
Да, в Оборище. Има хубава и широка пътека, която води до паметника. Дървета, птички, пейки има. Много ми хареса. На пролет ще е чудно!

Бобчи, дай фотка на тоя Жин Simple Smile

# 1 900
Сирос, поръчвай му направо от наше име Simple Smile

# 1 901
За мен-Ариел,прах обаче 😁🤣🤣🤣

# 1 902
За мен-Ариел,прах обаче 😁🤣🤣🤣
има една кутия. Другото е Даш и малко Персил и мноооооого Коколино. Ако много настояваш Ренко, ще се ангажирам с доставка, но.! Срещу сарми в непрестанен приток, в голямо количество за 6 месеца, примерно. Сделката е за 100 пранета 😋

# 1 903
Аз няма да ви казвам колко вида прах имам, щото ще ми се смеете Joy

Гладна съм, МУ се запиля нещо в гаража и ни приема, ни предава.
Имам да гладя, но ме мързи.

Мисте, супер разходка. Ходила съм в Панагюрище два пъти. Първият - с влак като ученичка, цялото училище. Вероятно сме обикаляли по музеи, но нямам никакъв спомен. Вторият път бяхме на хоби сбирка, освен един ресторант, нищо друго не видяхме. Знам, че всяка година там се провежда фестивал на фойерверките. Отдавна се каним, ама само с каненето си остава.

# 1 904
Шегувам се,Сирос 😂.Ей,ама се не научихте кви са ми тъпи шегите 🤪.Взимам си от тук,гръцки, много съм доволна от него.Но наистина ми привършва 😂
Сарми май вече йок.Зелето или свърши,или една две зелки да са останали.Па и вече няма кой да ги свива, щот главната навивачка от утре пак почва работа 🙄.От последното се оплаквам,няма вече на кой за малко да харизвам Шефа...

Общи условия

Активация на акаунт