Парфюмни размисли и страсти - 270 март 2022 г.

• 63 146
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
От определено време обмислям Meliora на Parfums De Marly. Много ми харесва аромата, но трайността и излъчването никак. Как е при вас? Чудя се, дали си заслужава?

# 331
  • Пловдив
Моля дамите, които купиха Diadema Moresque наскоро, или други, които я имат и познават, да споделят впечатления.

# 332
geos, ако са предлагали, това е чудесно. Ароматите са много и аз бих се объркала. В бутиците на Дерилиум, съм убедена, че парфюмите са оригинални. На Jo Malone, се предлагат без кутии. Винаги има консултант, защото той познава тестерите. Иначе, всеки би посегнал към някое шише, от което, ако пръсне, то ще бъде непродаваемо.

# 333
В Делириум, ако не са оригинал… не знам къде биха били. Rolling Eyes

# 334
Точно в магазинчето ме убеждаваха да опитам да си направя мой парфюм, докато обясняваха защо не са опаковани бутилките. Казах им, че няма да се правя на парфюмерист, а  и не познавам стандартните аромати, та да почна да експериментирам със смесването им. Трябваше да ги оставя да ми обяснят подробно.
Хубаво, ама така всеки консултант в магазина може да смесва както на него му харесва. Каква е гаранцията, че в шишенцата е само оригиналната парфюмна течност?
Е те не смесват течностите буквално! Имат предвид, че пръскаш едновременно и от единия, и от другия парфюм, и ароматите им се смесват.

# 335
Да, те се пръскат и смесват върху кожата с различен брой пръсвания и на различни места, а не в бутилките. За да смесваш, трябва да купиш поне два, а може и повече и това е супер изгодно за марката.

# 336
  • София
Да, те се пръскат и смесват върху кожата с различен брой пръсвания и на различни места, а не в бутилките. За да смесваш, трябва да купиш поне два, а може и повече и това е супер изгодно за марката.
Звучи логично.  Явно клиентите им изпадат в делириум.

# 337
Здравейте, може ли да препоръчате сайтове за парфюми, освен Нотино, на няколко пъти поръчвам от там, но незнам защо не са трайни, явно от самите парфюми ли, нямам идея.
Иначе като аромат търся да е ванилов,меден, леко сладък и по възможност траен.

# 338
  • София
Прочети внимателно първия пост на тази тема и се ориентирай за сайтовете, на които се има доверие - https://m.bg-mamma.com/?topic=1416966.

# 339
Здравейте, може ли да препоръчате сайтове за парфюми, освен Нотино, на няколко пъти поръчвам от там, но незнам защо не са трайни, явно от самите парфюми ли, нямам идея.
Иначе като аромат търся да е ванилов,меден, леко сладък и по възможност траен.

Препоръчвам с две ръце Scandal A Paris EDT, ако имате възможност да го пробвате. Дори EDT-то е доста трайно.

# 340
  • Габрово
Скрит текст:
Да .днес го тествах.Заедно с новото Си и новият на Задиг и Волтер.
Май на-много ми допадна новият на Задиг и Волтер.

# 341
А някой докопа ли се до новият Ла бел, да сподели впечатления?

# 342
  • София
Момичета § момчета дайте впечатления от Mandarine Sultane
https://www.fragrantica.com/perfume/Alexandre-J/Mandarine-Sultane-36462.html

Търсачката показа доста добри ревюта и мнения, и май предимно положителни. Отива ли много към мъжката част и усеща ли се горчив и тежък уд? Колко е лесен за сляп отсрел? Евентуално ако може да споделите инфо в посоката на кой друг по-популярен аромат го усещате Purple Heart.

# 343
  • Пловдив
Никакъв уд не усещам аз. Или може би е някъде на заден план.
Цитруси и бели цветя е при мен. Не си го представям на мъж. Като цяло е лесен за харесване, обран е, няма нищо "остро" или досадно, но е въпрос на вкус и възприятия и сляпата покупка не е за препоръчване Simple Smile
Мога да ти изпратя проба - ако решиш, пиши ми.

# 344
Някой може ли да сподели мнение за това Гучи

Общи условия

Активация на акаунт