Парфюмни размисли и страсти - 270 март 2022 г.

• 63 092
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Зависи от количеството дали ще е пролетен или не. За мен не е естествен аромат на роза, а си е парфюм с роза, но и не само роза. Той е последното нещо, което пробвах преди дни в мола, та го помня добре. Не е нещо несрещано и твърде отличаващо се, ама си трябва проба, така... само субективна информация. Но не си представяй чудо, само защото е Sisley.

# 496
Никак не ми е естествен, мирише и на здравец и индрише и има нещо остро в него. Розата не е на първо място.

# 497
Искам да питам за Izia - Sisley:
https://www.fragrantica.com/perfume/Sisley/Izia-42935.html
Пролетен ли е, наистина ли е хубава, естествена роза?

Пробвах тези дни заради добрите отзиви в темата и не бих го препоръчала без тест. За мен е особен и доста силен ми се видя. Бих го определила като пролетен, защото си е цветен. Цветя и алдехиди, определено трябва да не се прекалява с дозата. Аз лично едно пръскане ми беше в повече и никак не ми хареса, може би 15-тина минути след старта стана по-мек и цветно-тревист.

# 498
За Izia La Nuit Sisley Денси е писала ревю.
Другата Изия най-добре да пробвате и да определено не е само роза, започва с доста свежа зеленина и търпи развитие в рамките на 1/2 час и по-нататък. Като плътност е подобен на Карат Картие, без да е подобен на него. Като цяло за мен  ненатоварващ пролетно-летен  парфюм. Цената му в Елинор в момента е без аналог с кода.
https://elinor.bg/product/sisley-izia-1

# 499
Да попитам някой познава ли "Night Rose" на Монтал? Нямам още нищо на Монтал. "Ристрето кафе" ще се купува, но мисля и за някоя роза. Тази как е?

и в кафето има доста роза

# 500
Да споделя радостта си…, вие ще ме разберете. Това лято в градината ще имам тубероза ☺

# 501
  • Бургас
Добро утро! Какво ви е мнението за Mancera Coco vanille и Mancera holidays? Не ги познавам, но ми се струва, че ще са доста сходни.
Също търся отзиви за Montale Vanille absolu и Montale vanilla cake. Тези са за подарък на дама, обичаща много ванилия. Спряла съм се и на Mancera vanille exclusif.

# 502
Никак не ми е естествен, мирише и на здравец и индрише и има нещо остро в него. Розата не е на първо място.
Наистина ли? Точно здравец и индрише искам, да звучат натурално обаче - не ми се купува пак на сляпо за "тези пари". 🤔

# 503
Добро утро! Какво ви е мнението за Mancera Coco vanille и Mancera holidays? Не ги познавам, но ми се струва, че ще са доста сходни.
Също търся отзиви за Montale Vanille absolu и Montale vanilla cake. Тези са за подарък на дама, обичаща много ванилия. Спряла съм се и на Mancera vanille exclusif.

Mancera Vanille exclisif, на мен не ми хареса много, а обожавам ванилия. Въобще не ми беше сладък, повече ванилия за мен има в Рози и Ванилия.
 Монталите ги имам също ,скучни са ми , на Монтал харесвах Sweet Vanille ,но ми писна след една бутилка, иначе е хубав, усеща се много и прасковата.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 12:10 от Candy_girl

# 504
За дамата, обичаща ванилия бих препоръчала Byzance EDP на  Rochas. Чудесна ванилия, според мен, а и бутилчето е много красиво, за подарък - 6! 😊

# 505
Наистина ли? Точно здравец и индрише искам, да звучат натурално обаче - не ми се купува пак на сляпо за "тези пари". 🤔

Истина за мен, но за вас може да е съвсем друго усещане. Пробвайте, със сигурност не е за покупка без тест и то обстоен, не само 1 впръскване на китката. Не е съвсем нежен и безобиден.

# 506

На мен Идол интенз ми мирише на индрише, но май само на мен Laughing

# 507
This is her на Zadig and Voltaire в хубава ванилия и лесен за харесване.

# 508
Mancera Coco vanille и Mancera holidays наистина си приличат, също и с интенз тиаре монтал си приличат, аз много ги обичам, ванила кейк също ми е сред любимите, прилича ми на ванилов сладолед с топинг от някакви сладки плодове. Ванила ексклузив наистина е по-особена, макар много да обичам ванилия, нещо в нея не ми е ок, още не знам кое точно. Може би първо е добре да тествате.

# 509
За дамата, обичаща ванилия бих препоръчала Byzance EDP на  Rochas. Чудесна ванилия, според мен, а и бутилчето е много красиво, за подарък - 6! 😊

+1 глас

Общи условия

Активация на акаунт