Парфюмни размисли и страсти - 270 март 2022 г.

• 63 084
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Азалия, Flowers Hibiscus за пореден път, се смях от сърце! Smiley
...............
Предлага се Loveli Sarah Jessica Parker, на много добра цена. Помня, когато се появи, но никога не съм го пробвала. Смятате ли, че си заслужава, ако е така, бих го поръчала на сляпо. Благодаря! Hug
Много мило, Магда! Flowers Hibiscus

Предполагам, че е реформулиран малко или много, или поне изменен толкова партиди напред от моята среща с  Lovelу Sarah Jessica Parker, но смятам, че си заслужава, да. Много е уютен. Има прилика голяма (за мен) с Narciso Rodriges For Her, но ми е по-носим от него.

# 481
Magda Dimitrova, Loveli Sarah Jessica Parker е в духа на
Скрит текст:
Приятен, чист, нежен и траен  аромат беше по спомен. Приятелка си го носеше поради сходството, което откриваше към момента и си го харесваше.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 14:34 от Никой като Някой

# 482
...Ако държите на Мансера - специално бих искал да насоча вниманието Ви към Mancera Aqua Wood / https://www.fragrantica.com/perfume/Mancera/Aqua-Wood-63800.html
.....
Парфйм за деня: Mancera Aoud Café .......
Mancera Aoud Café много любим,целината го прави толкова  интересен, полиран Bowtie

Mancera Aqua Wood и аз много го харесвам,но на моята кожа идва след развитие лееко сладникав. Започва страхотно, унисекс с КРУША, след това уляга и на моята кожа си става дамски направо. Купих го за приятел и той ми го остави да го понося  няколко дни.След като си го получи ми писа,че при него стои по-прибран, не нахален, но пък цял ден.Отнесъл доста комплименти с него:) Аз още не знам дали го искам, може би като се позатопли ще си взема и аз!
Моето предложение за Мансера е Aoud Lemon Mint Mancera. Типичен унисекс,ставащ за всеки сезон,повод и пол  Green Heart
https://www.fragrantica.com/perfume/Mancera/Aoud-Lemon-Mint-39181.html

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 14:06 от Ре

# 483
Намирам, че няма нито една допирна точка между Versace Woman Versace и Lovelу Sarah Jessica Parker!

# 484
Имам спомен за Ловли- имах го преди години...хубав, траен и комплиментиран парфюм. Започнах да не посягам към него и го размених. Имаше обаче една нотка в него- леко горчива ли да я нарека, кисела ли, която прави парфюма елегантен и женствен. Мисля, че става за сляпа покупка.

# 485
В голямо чудене съм между My Way иy Way Intense. Времето се затопля и може би My Way е по-добрият вариант. Моля за съвет.
Освен това харесах Aqua di Gioia от един бърз тест. Какво ще кажете за него? Имам Ocean и го харесвам. Останалите нещо не ме впечатлиха.

# 486
Аз харесвам повече и имам My Way.

# 487
Аз пък си купих my way , не защото го харесвам повече , а защото беше 90мл 150 лв  а intense 230. Много си приличат , intense ми е малко по-сладък и дъвков. Идеята ми е като свърши да напълня бутилката с refill intense.

# 488
densi,VRay, благодаря за отговорите!
Поръчах My Way, ще получа мини на Passione Éclat и  Lancôme Idôle L’Intense ( и мостра на GINZA Murasaki. Направих си подарък за първа пролет.
Някой може ли да се включи с мнение за Aqua di Gioia на Armani?

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 17:06 от Dari_77

# 489
  • София
Aqua di Gioia е единственият аромат от колекцията, който ми харесва и нося. В останалите или има нещо, което не харесвам, или не ми достига в цялата композизия на аромата.
Прохладен, освежаващ, ароматен, с леко прокрадващи се цветни нотки и малко подправки, с хубава и мека дървесна база.
Издържа по цял ден в топлото време с едно подновяване през деня.

# 490
  • вкъщи
Дами,моля за мнение за синия Бушерон. Прилича ли на червения? Има ли добра трайност, на кой парфюм е подобен?

# 491
Дами,моля за мнение за синия Бушерон. Прилича ли на червения? Има ли добра трайност, на кой парфюм е подобен?
Нищо общо няма.
Синият е силно белоцветен парфюм. Хубав е, но за мен най- слаб от линията. Не препоръчвам без проби, защото толкова бели цветя малко хора носят. Аз обичах, но ми омръзнаха и сега така ми стои парфюма. Писала съм му ревю, както и на другите.

# 492
Да попитам някой познава ли "Night Rose" на Монтал? Нямам още нищо на Монтал. "Ристрето кафе" ще се купува, но мисля и за някоя роза. Тази как е?

# 493
Добро утро ! Влизам да докладвам ако на някой му е интересно за Arabian's secret. Вчера пробвах всички, харесаха ми два-три,но Persian musk някак ме грабна най-много . Момичето беше любезно, но ми пръсна на кожата едва когато разбра към кой парфюм клоня. Като трайност съм доволна, усещах го след  около 12 часа, след това съм заспала... Другите набелязани парфюми не успях да пробвам, защото Бюти зон Стара Загора беше затворен заради  ремонт на мола, а така ми се искаше да пробвам Gucci guilty pour femme и розовия Dsquared..

# 494
Искам да питам за Izia - Sisley:
https://www.fragrantica.com/perfume/Sisley/Izia-42935.html
Пролетен ли е, наистина ли е хубава, естествена роза?

https://www.fragrantica.com/perfume/Sisley/Izia-La-Nuit-64679.html

Кой е по-добрият вариант от двата?

Общи условия

Активация на акаунт