Парфюмни размисли и страсти - 270 март 2022 г.

• 63 036
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Станислава5642, много харесвам The One ...За мен обаче е за по- хладно. Гушлив и топъл го усещам, като допир на тънък кашмирен пуловер. Фин е, не лепне, но според мен сега ще му е топло. Но не пречи да пробваш, доста мнения има вече за тестове на парфюми, които уж са определени за даден сезон, а се усещат прекрасно в противоположния му.
Днес се напръсках щедро с La Belle Le Parfum- топло му е, но пък го усещам прекрасно и му се радвам.
Новия Номад го харесах много, но на тази цена ще ме прощават Astonished Да го пуснат като Абсолю версията и го отнасям Satisfied
Със сигурност съм питала и други момичета тук за La Belle le parfum, но събирам повече мнения относно интензитет и шлейф на този парфюм. Затова питам отново, забележим ли е от хората около теб, Soñadora? Изобщо на теб самата как ти се струва?

# 631
Здравейте, може ли съвет Heart Закупух два бюджетни парфюма Calvin klein beauty и Boucheron Quatre за подарък на майка ми и баба ми. Четох описанията и ми се струват лесни за харесване, пролетни аромати. Сега, обаче, не знам кой на коя да подаря.  Може ли няколко думи за всеки, трайност, допада ли Ви? На майка ми предните пъти съм подарявала Chloe Nomade, Bvlgari Omnia, Versace Crystal Noir,  D&G L'Imperatrice - винаги я нацелвам. Сега, обаче,  трябваше да взема за двете подарък и бюджета беше съкратен.  Та, почвам да се притеснявам, дали не са кофти ароматите. Много ще съм благодарна.

# 632
  • by the sea
Майка ми харесва споменатите от вас и Quatre, така че предлагам за вашата майка Quatre, средна трайност красив парфюм е, не е кофти, a  Beauty някой друг да се изкаже, аз имам блед спомен че е леко сладичък, но ми допадна.

# 633
Според мен Бушерона е за майката,а другия за бабата.Имам Бушерона ,много си го харесвам ,сега му е времето.

# 634
Много ви благодаря Simple Smile))) Така ще ги подаря, както посъветвахте, дано останат доволни Simple Smile

# 635
  • Sofia
На 20 години носех Pleasures EL . Тогава много го харесвах и постоянно ме питаха с какво съм. Запазих на дъното няколко мл да си го припомням - скапал се е тотално.  Гледам го в Скарлет и се чудя дали ще ми харесва пак или ще ми се стори ретро към днешна дата, а дали е реформулиран? Някой с пресни впечатления?

# 636
  • Стара Загора
Може ли отзиви за това Ели, харесвам всичко, което съм пробвала от тази марка, този дали е близък до ле парфюм или до in white

Elie Saab Le Parfum Lumiere
https://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/Le-Parfum-Lumiere-69136.html
Ле Парфюм Люмиер Ели Сааб за моя нос е Ле Парфюм+тубероза, като туберозата не е натрапчива, като фон е, някак си омекотява цитрусите. Ако имаш единия, другия не ти трябва. И все пак, аз предпочитам Ле прфюм- по- звънлив ми е.

# 637
Здравейте, Karen! В парфимо.бг Pleasures се предлага и по 15 мл, в момента на цена около 35 лв. Смятате ли го за близък до B.U.?

# 638
Скрит текст:
Станислава5642, много харесвам The One ...За мен обаче е за по- хладно. Гушлив и топъл го усещам, като допир на тънък кашмирен пуловер. Фин е, не лепне, но според мен сега ще му е топло. Но не пречи да пробваш, доста мнения има вече за тестове на парфюми, които уж са определени за даден сезон, а се усещат прекрасно в противоположния му.
Днес се напръсках щедро с La Belle Le Parfum- топло му е, но пък го усещам прекрасно и му се радвам.
Новия Номад го харесах много, но на тази цена ще ме прощават Astonished Да го пуснат като Абсолю версията и го отнасям Satisfied
Със сигурност съм питала и други момичета тук за La Belle le parfum, но събирам повече мнения относно интензитет и шлейф на този парфюм. Затова питам отново, забележим ли е от хората около теб, Soñadora? Изобщо на теб самата как ти се струва?
Hristina H, за мен е прекрасен, тежък идва, особено сега в топлото. Не е за пролет и лято според мен, но за вечер- клуб, излизане е ок. Стои женствено и секси, усещам го повече от Ла Бел- в него започнах да усещам кофти нотка след ковид-а. Много време обонянието ми не е същото, но Ле Парфюм ме удовлетоврява. По пирамида изобщо не си приличат, но за моя нос Ле Парфюм е по- изразителната, секси и плътна версия. А хората около мен рядко забелязват парфюми, просто не са такива маниаци като мен Laughing  Колежките май успях малко да подбутна и поне усещат, когато сменям парфюм и почти всеки ден ме питат с какво съм се пръскала.
Calvin klein beauty не го познавам, но си мисля, че Бушерона става и за двете, вече зависи какъв тип е Бюти-то.
Карен, моят Плежърс беше от старите, но го размених. Опитът ми показва, че подовени стари любови не носят същата емоция, затова вече се въздържам...Щях да го взема за подарък на 20лв. Smile
Артемис6, като излъчване може да имат нещо общо, но са различни. По спомен за мен в Б.Ю. има нещо акватично, въздушно, а Плежърс е цветен.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 14:56 от Анонимен

# 639
Цитат
Hristina H, за мен е прекрасен, тежък идва, особено сега в топлото. Не е за пролет и лято според мен, но за вечер- клуб, излизане е ок. Стои женствено и секси, усещам го повече от Ла Бел- в него започнах да усещам кофти нотка след ковид-а. Много време обонянието ми не е същото, но Ле Парфюм ме удовлетоврява. По пирамида изобщо не си приличат, но за моя нос Ле Парфюм е по- изразителната, секси и плътна версия. А хората около мен рядко забелязват парфюми, просто не са такива маниаци като мен Laughing  Колежките май успях малко да подбутна и поне усещат, когато сменям парфюм и почти всеки ден ме питат с какво съм се пръскала.
Съгласна съм абсолютно.На мен това ми е най-изразителният парфюм, гардероба ми винаги ухае на него, якето като си закача някъде другаде цялата стая се ароматизираше.Цяла зима го нося и редовно ме питаха какъв е.Първите пъти, когато го носих беше в началото на есента и не се разкри като по-силен и присъстващ от Ла Бел, явно си беше неподходящо топло.Но зимата в студа... убиец е парфюма.Наскоро минах отново на класическия , но май вече не го обичам така , както Le parfum.

# 640
  • София
Значи да не го хабя сега а да си го пазя за студено време?

# 641
Пробвай как ще е , то парфюмите са , за да се носят. В момента аз нося почти всичко- без тези, които са ми изцяло летни като Бронзовата богиня и тн. Много е индивидуално кое как седи и какво настроение ти носи.

# 642
На 20 години носех Pleasures EL . Тогава много го харесвах и постоянно ме питаха с какво съм. Запазих на дъното няколко мл да си го припомням - скапал се е тотално.  Гледам го в Скарлет и се чудя дали ще ми харесва пак или ще ми се стори ретро към днешна дата, а дали е реформулиран? Някой с пресни впечатления?
Чуден си е Pleasures все още. Имам един десетгодишен, не е мръднал и дозаредих с един от Скарлет. Не намирам някаква промяна в аромата или ако има е минимална. Между другото на този от Скарлет имаше лепенка Hondos Center и цена от 119 евро или нещо подобно. Проверих в нета, този търговски център е в Солун.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 20:17 от *Emia*

# 643
Карен, парфюмите на ЕЛ, особено серията Плежърс са прочути с това, че много бързо се развалят. Аз имах преди време Екзотични удоволствия и за по малко от 2 години даде фира. А съм го пазила и ползвала както всички други. Добре е да се купи малка опаковка инда се ползва бързо.

# 644
  • виртуално
Явно е само за тази серия, защото имам Brasil и Bali dream на над 10г и са перфектни

Общи условия

Активация на акаунт