Парфюмни размисли и страсти - 270 март 2022 г.

• 63 038
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Creed Wind Flowers -  в Essenza Nobile има възможност за безплатна мостра при поръчка

Портрета на лейдито хич не ми харесва, тия дни редувам туберози - много е добре в топло време

# 616
С поръчката на Idole l'Intense получих 2 мостри - Miss Dior EDP (мисля, че е версията от 2021 година) и Valentino Voce Viva. Когато ги пробвам, ще споделя впечатления. А днес съм за първи ден на работа от 2 месеца. Избрах Prada Infusion d'Amande, донесе ми приятни емоции.

# 617
От поръчка от Делириум получих мостра на La Belle Jean Paul Gaultier. Реших да си ароматизирам стаята и я изпръсках във въздуха. Обаче взе, че много ми хареса. Проблем е, че не пръснах на кожа да видя как се държи, защото първоначалното ми впечатление беше типичната за Скандал сладост. Сега обаче го мисля. Някой разносвал ли го е да сподели повече. Пирамидата му е много оскъдна.
https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/La-Belle- … Parfum-65175.html

# 618
  • Germany
От поръчка от Делириум получих мостра на La Belle Jean Paul Gaultier. Реших да си ароматизирам стаята и я изпръсках във въздуха. Обаче взе, че много ми хареса. Проблем е, че не пръснах на кожа да видя как се държи, защото първоначалното ми впечатление беше типичната за Скандал сладост. Сега обаче го мисля. Някой разносвал ли го е да сподели повече. Пирамидата му е много оскъдна.
https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/La-Belle- … Parfum-65175.html
Най-добре  тест на кожа Grinning

# 619
Моята приятелка най-редовно ми казва, че мириша на бабичка, ама богата 🤣 За различни парфюми ми е давала такъв коментар, смеем се.
А за Пачули Реминисанс каза, че бил като на много дърта баба сандъка или гробницата на Тутанкамон 😁

# 620
Днес пробвам Miss Dior 2021. Не ме впечатлява или може би на мен не ми стои добре, но усещам само прашна ванилия с едва доловима цитрусова нотка.

Повече от 2 часа след нанасяне тепърва започнах да усещам и роза, твърде сладка за моя вкус.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 09:45 от bell_87

# 621
Добро утро! Hug
Много ви моля за мнението и помоща ви! Вчера, изчетох всичко каквото намерих за Prada infusion D'iris от 2009г. насам. Тогава, очевидно е обсъждана версията от 2007г. Сега, не мога да се ориентирам, коя версия се предлага в Douglas и Notino?! Вторите, в описанието изписват, че е от 2015г. Обаче, съставът е еднакъв и в двете фирми. По снимките, също е невъзможно! Тук, със сигурност има запознати и с двата. Говоря за тези магазини и сайтове, защото възможностите ми се простират до тях. Много ще ми помогнете с коментар! Желая на всички, хубав ден! Simple SmileFlowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 08:43 от Magda Dimitrova

# 622
Никой не знае какво предлагат магазините. Вероятно новата.
Не купувай този парфюм насляпо. При мен има силна бръснарска нотка, горчив е и няма трайност. Трябва задължително да се пробва на кожата точно този парфюм, а най-добре всички.

# 623
  • There I was on a July morning
Добро утро! Hug
Много ви моля за мнението и помоща ви! Вчера, изчетох всичко каквото намерих за Prada infusion D'iris от 2009г. насам. Тогава, очевидно е обсъждана версията от 2007г. Сега, не мога да се ориентирам, коя версия се предлага в Douglas и Notino?! Вторите, в описанието изписват, че е от 2015г. Обаче, съставът е еднакъв и в двете фирми. По снимките, също е невъзможно! Тук, със сигурност има запознати и с двата. Говоря за тези магазини и сайтове, защото възможностите ми се простират до тях. Много ще ми помогнете с коментар! Желая на всички, хубав ден! Simple SmileFlowers Hibiscus
Има малка разлика в двете пирамиди във Фрагрантика. И в ароматите има, защото старата версия я оприличават на Athalia на PDM, а новата - на други парфюми.
В тази връзка, преди няколко дни пробвах в Дъглас Prada infusion D'iris и нищо общо няма с Athalia.
Според мен, там продават новата версия.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 12:24 от Скубиду

# 624
densi и Скубиду Heart
Много благодаря! Описанието на Douglas, отговаря на версията от 2007г. но съставът е идентичен с версия 2015. Предполагам, че продават едно и също. Разликата в пирамидите е малка, но със сигурност, значителна. За съжаление, предполагам, че този от 2007 е бил по-красив аромат. Да, май не се знае,, а би трябвало.
МНОГО ви БЛАГОДАРЯ! HeartHug

# 625
Може ли отзиви за това Ели, харесвам всичко, което съм пробвала от тази марка, този дали е близък до ле парфюм или до in white

Elie Saab Le Parfum Lumiere
https://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/Le-Parfum-Lumiere-69136.html

# 626
  • Пловдив
Днес пробвам Miss Dior 2021. Не ме впечатлява или може би на мен не ми стои добре, но усещам само прашна ванилия с едва доловима цитрусова нотка.

Повече от 2 часа след нанасяне тепърва започнах да усещам и роза, твърде сладка за моя вкус.
Аз също го усещам много за кратко, но си мислех, че проблема е в моето обоняние и ще го тествам в по-топло време дано се задържа по-дълго🍀

# 627
  • София
При мен Мис Диор 2021 има добра трайност. От няколко дни го разносвам. Носи ми радост Simple Smile. Преоткрих и Номада. Обаче е толкова траен, че трябва да го нося само с една връхна дреха, защото става манджа с грозде от аромати.

# 628
  • София
Подходящ ли е за по топло време като днес?

# 629
Станислава5642, много харесвам The One ...За мен обаче е за по- хладно. Гушлив и топъл го усещам, като допир на тънък кашмирен пуловер. Фин е, не лепне, но според мен сега ще му е топло. Но не пречи да пробваш, доста мнения има вече за тестове на парфюми, които уж са определени за даден сезон, а се усещат прекрасно в противоположния му.
Днес се напръсках щедро с La Belle Le Parfum- топло му е, но пък го усещам прекрасно и му се радвам.
Новия Номад го харесах много, но на тази цена ще ме прощават Astonished Да го пуснат като Абсолю версията и го отнасям Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт