Парфюмни размисли и страсти - 270 март 2022 г.

• 63 045
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро! Hug
Моля да ми кажете, някой пробвал ли е Mon Guerlain Intense в топло време 20+°? Ясно ми е, че е зимен аромат, но знаете, с моите темпове на "откривателство"... Обаче съм влюбена в него и този път, със сигурност! Желая на всички хубав неделен ден! Flowers Hibiscus

# 601
Много съм доволна от Acqua di Gioia на Armani (magicjo благодаря за отзива Flowers Tulip Flowers Tulip Flowers Tulip ). От миналото лято го мисля заради ментата в пирамидата и се радвам че е ясно изразена, освен това ми е сладък, което още повече ме радва. Трайността също е добре при мен. Днес го избрах за SOTD.
Тези дни посягам основно към Chanel Chance Eau Tendre Edt. Никога не ми омръзва, предпочитам Edp, но и Edt също е прекрасен.
С поръчките на Armani получих минита на Sì Passione Éclat и също ми хареса, нищо ново : роза, касис, ванилия, но много приятно.
Най-накрая се запознах с Omnia Golden Citrine и не я разбрах. Мирише ми на крем за тяло, без цитруси, сладост или цветя. Не се разбирам с Omnia. Имах Crystalline и Paraiba и ги подарих, защото ги пръсках без особено удоволствие. Иначе флаконите ми харесват и все ги гледам с надежда да се появи нещо мое.

# 602
Добро утро! Hug
Моля да ми кажете, някой пробвал ли е Mon Guerlain Intense в топло време 20+°?
Не познавам Intense, но съм носила EDP в топло време, май месец, не беше никак зле.

# 603
Добро утро! Hug
Моля да ми кажете, някой пробвал ли е Mon Guerlain Intense в топло време 20+°? Ясно ми е, че е зимен аромат, но знаете, с моите темпове на "откривателство"... Обаче съм влюбена в него и този път, със сигурност! Желая на всички хубав неделен ден! Flowers Hibiscus
Аз имам и много си обичам Intense. Не съм го носила в много топло време, но миналото лято една дама така се беше изкъпала с него, че въпреки това, че харесвам аромата, ми стана лошо, но не мисля, че през пролетта би бил чак толкова страшен. Grinning Чакам си сега Blooming Bouquet, с идеята да си го нося точно в по-топлите месеци. Blush

# 604
Не става Интенз за топлите месеци, скапва се. Аз го обожавам, но пролетта и лятото нося Едп и другите по- воднисти и цветни версии.

# 605
  • Бургас
Ако някой е пробвал вече новият Крийд ще се радвам да пише.Интересно ми е всяко мнение, мнного искам да го пробвам.Оприличават го на Коко Мадмоазел и ми е интересно дали верно си приличат.Пишат, че ще ухаем на богата баба с него

# 606
А да бе, аз се чудя как да се върна към какичка, та на баба да мириша.SmileSmileySatisfied

# 607
А да бе, аз се чудя как да се върна към какичка, та на баба да мириша.SmileSmileySatisfied
[/quote
GrinningАми, така де! Smiley

# 608
Препоръчвам проба в магазин или да поръчате от Нотино 10 мл. Не е само сладоста (обичам сладки парфюми), има нещо дразнещо. Дали е "барутната" нотка или е друга нотка, не ми хареса отначало до край.
Харесвам много Flowerbomb, но с този фланкър не се спогодихме.

Идеята за 10-те мл от Нотино е много добра, наистина, тази барутна нотка ми звучи супер интересно,
Наскоро, обаче, мои познати ми казаха, че там парфюмите не са с такова качество, с което ги описват. Какво мислите, качествени ли са продуктите им? Ribbon

# 609
Аз много харесвам Flowerbomb. Обичам сладки парфюми и бях сигурна, че ще харесам и Ruby Orchid. Направих точно това, купих си 10мл. но сладоста ми дойде в повече и попречи да усетя любимата си ванилия. Като преяждане с баклава. Подарих го + още две такива шишенца × 10мл. А те са си по 40лв.все пак. Това, вече не е добра идея за мен.
Мисля, че ароматите са идентични.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 11:58 от Magda Dimitrova

# 610

Идеята за 10-те мл от Нотино е много добра, наистина, тази барутна нотка ми звучи супер интересно,
Наскоро, обаче, мои познати ми казаха, че там парфюмите не са с такова качество, с което ги описват. Какво мислите, качествени ли са продуктите им? Ribbon
Обсъждането на сайтовете май е по-скоро за другата тема, но аз лично мога да дам само добри отзиви за Нотино.

# 611
Някой пробвал ли е вече тази прелест?
https://www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Bronze-Goddess-Nuit-71476.html

Много ще се радвам на някакви отзиви, вече е наличен в Делириум, а може и другаде, не съм проверявала.
Много харесвам цялата серия Богини, та и това е голямо изкушение.

# 612
  • София
Този е нов 🙄

# 613
С този се сдобих след неколкократни опити да го харесам в магазин. Сдобих се с отливка и 20 секунди след напръскване, вече беше в количката ми, а няколко дни по-късно, в ръцете ми.

Мисля, че намерих Моят парфюм.

Снимка в комбинация с израстналите ми нокти:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 12:18 от Eva Ilkova 708937

# 614
  • Бургас
SmileySmileySmileyStuck Out Tongue Closed Eyes Да ама бабата е богата.Bowtie Доста хора са се изказали ласкаво за него, миришел на пари, бил изящен и т.н.Ще видим.Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт