Парфюмни размисли и страсти - 270 март 2022 г.

• 63 053
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте! Някой пробвал ли е този парфюм: https://www.notino.bg/viktor-rolf/flowerbomb-nectar-parfjumna-vo … AYASAAEgL-n_D_BwE
Харесвам женствени и силни парфюми, този изглежда много интересен, но и цената му е доста висока, затова ми се иска да получа мнения преди да го закупя. Stuck Out Tongue Closed Eyes Flowers Cherry BlossomFlowers Cherry Blossom
Писано е много, потърсете с търсачката.
Аз го имам и го обичам, но е супер сладък, накъртващо. Силен е, но не и бомба и е за мен супер секси аромат, но много хора не го търпят, заради сладостта.

# 586
  • София
Препоръчвам проба в магазин или да поръчате от Нотино 10 мл. Не е само сладоста (обичам сладки парфюми), има нещо дразнещо. Дали е "барутната" нотка или е друга нотка, не ми хареса отначало до край.
Харесвам много Flowerbomb, но с този фланкър не се спогодихме.

# 587
Искам и в темата да благодаря на Al Georgieva (и на всички други момичета, които изпращат безвъзмездно мостри на аромати) за възможността да пробвам толкова много различни(от темата за размяна). Любител съм и нямам много възможности (липса на магазини и етц), и не познавам голяма част от парфюмите (то с толкова много .. Grinning ). Та това е голямо щастие и еуфория, възможна заради такива жестове.  Flowers Rose  Страхотни сте!
Следващата дама към която ще отидат мострите и 2та парфюма е Татьяна Манзюк 683311

П.П. Органзата ми е като градина от пролетни цветя, много ми допадна Flowers Bouquet
Благодаря на момичетата за мострите, запознах се с тях, много от тях знаех, но има и съвсем нови за мен. Утре ги пращам на следващата дама. Тя се казва Елена Генчева 663014'. От мен 4 мостри добавям.

# 588
  • Чукарландия
Ще го пробвам, Jollie. Simple Smile В списъка ми е, заедно с Mystery Tobacco и Amber Desire.
Подкрепям Jollie напълно, като обаче на мен Тонката ми стои по-добре и ще купя него. Пробвай непременно и Уда, той е просто велик. Имам го и въпреки, че е голям го нося само в по - специални случай, за да запазя красивото чувство.
Момичета, ако и споделите на какво мирише киприол/нагармота, мисля че и аз ще се включа в групата на многоумящите се! 🤣

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 13:41 от BBeLLa

# 589
  • София
BBeLLa, ароматът е на хладно, землисто, дървесно, леко опушено и подправъчно. Може би нещо около пачули, ветивер и черен пипер. Така написано не звучи много безопасно, но в Bronze Tonka е чудесно вплетен компонент и прекрасно разкрива различните си нюанси в развитието на аромата и допълва ууда, кожата и шафрана.

# 590
Може ли да споделите мнение за Costume National Homme Secret Woods? Коментарите във Фрагрантика са доста противоречиви, а на мен ми се струва интересен.

# 591
  • София
Отдавна не се бях впечатлявала от аромат, толкова колкото днес. Добре че във ФБ групите започаха често инициативите “търся другарче за”, за да мога да разнося хубаво по-интересни аромати на нормална цена. Днес съм безкрайни впечатлена от Vanille de Madagascar, който изобщо няма общо със ванилията с която съм свикнала. Просто изключително ме учуди, стои разкошно гушливо, чай с мляко и някаква свежа ванилия. Къде се е крил до сега 🙃. Имам да си изразходвам едни 10 мл, но определено започнах да се оглеждам за бутилка ❤. Егати нестандартния прочит на ванилия ❤.

Иначе днес тествах още 2 аромата. Новият ВКА Patchouli blanc, който има остро начало за моя нос, сега 2-3 часа по-късно улегна, но не ми е в натюрела. Отиде малко към мъжката част, но определено не е нещо нечувано, изявено пачули си е. Пропускам го.

Тествах и Nomade Naturelle, който беше изненада за мен. Много, много харесвам от линията единствено ЕДП. Новият фланкър няма нищо общо с него за мен. Започна като остър сироп за кашлица Димекс примерно ❤, но сега е много сладък аромат с привкус жасмин, но не от обичайния такъв. Ами някак ми напомня Coco Vanille, по начина по който сладни… И него го пропускам.

Исках да пробвам и новата Олимпея, но забравих 🙃.

# 592
Мишчица, и аз днес най-после се докопах до новия Номад. Признавам очаквах грам да не ми хареса, но от чисто любопитство, и аз харесвам само първообраза, исках да го пробвам. Определено се изненадах неочаквано приятно. На мен ми хареса как се отваря аромата точно. Установих че си падам по аромати в които се усеща нещо медицинско. Пръснах си на ръката точно защото ми хареса как започва. Няколко часа по късно....ванилийка (обаче не непоносима). Бих го разносила и може бих си взела като миу падне цената. Мисля че лятото ще е супер. Поста ти ме подсети че исках да тествам Patchouli blanc, язък днес изключих тотално Sad. Напоследък нямам мераци за тестване много и след няколко часа в мола Номада е единственото което пробвах.
Не знам за вас но цяла седмица мечтая за уикенда в който ще прибера зимните аромати и ще извадя пролетно-летните. Пролетно ми е вече и се заредих днес изваждайки всичко налично за топлото време и зазимявайки зимните. Simple Smile

# 593
Аз много харесах Chloe Nomade Naturelle. За съжаление, не вярвам, че цената му ще падне. Мисля, че ще си остане много висока, заради почти изцяло натуралните съставки. Paco Rabanne Olimpea Solar, е напълно различен от всички останали. Не мога да го оценя подобаващо, не е по мой вкус. Шишето и трайността му, са забележителни. Тези дни си мислех, че трябва да се откажа завинаги от аромати с тубероза. Днес съдбата си направи шега с мен и ми попадна мостра на Frederic Malle Carnal Flower. Само в началото и при това не бях сигурна... усетих тубероза, която после изчезна и се появиха други много прекрасни неща. Аз не притежавам парфюми от този клас, умишлено не ги търся да се "за познаваме". Пробвах и Portrait of a lady. Ами, мнооого е красив!

Забравих. Пробвах Angels' Share By Kilian... Ох! Знаете, че съм много добра в описанията SmileyВъзхитителен, прекрасен, обаятелен... Съблазън в изключително шише. Ароматът му, все едно ти казва:" Ти си моя, докато съм с теб". Казва ти го мило и гальовно. А аз съм съгласна! Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 20:14 от Magda Dimitrova

# 594
Магда, честит урожай, направо завиден! Wink
По отношение на By Kilian май ще се въздържа, много условности!
Четох силно негативното мнение на Ковачева за Tom Ford Metallique Дамски. Толкова ли е зле?

# 595
Да, толкова. Пълна какафония.

# 596
Благодаря ти, Никой като Някой! HugБеше си преживяване! Да, много е особен, въпреки че, първоначално го харесах. Той е и топъл и хладен. Шишето, все едно предупреждава, но е красиво. Все едно се води вътрешен спор, в този аромат. Помня, че като го пробвах, си казах "еха". После се промени. Объркващ. После, мисля че точно Ковачева, беше написала нещо, което ме впечатли и запомних "сладък като шоколад, но сдъвкан заедно със станиола"

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 21:24 от Magda Dimitrova

# 597
Днес цял ден дискретно около мен се носи този мадамски разкош, наречен Туили. Обожавам го. Много му отива това време. Много траен и деликатен парфюм. Нямам търпение и аз да пробвам скоро доста набелязани нещица. Напоследък рилийзите са силни. И Олимпеата, и Нарцисото ми харесват доста. В търсене съм на пролетната непретенциозна и свежа роза, но май няма такава по вкуса ми и така и не се намери за нея място в колекцията ми. Пак ще да е някой божур.
Колко различно усещаме парфюмите! Аз не понасям Портретът на дамата. За мен е ужасна, мазна роза.
И последното ми направо скандално разочарование от Мирта и тонка. След Жълтия диамант на Версаче, не съм усещала такава рязка неприязън към парфюм, ever.

# 598
И аз се обзаведох с нов аромат за лятото, който иначе не е нов на пазара, то даже е и спрян, но на мен много ми харесва, а именно Tom Ford Orchid Soleil. Много ми е в стил ваканция и луксозен резорт.

Иначе днес бях, по съботно, с Coco Noir и се чудя защо не посягам към него по-често. Прекрасен е по всяко време Heart

А този Chloe Naturelle  все забравям да го пробвам, много ме интригува с този уж натурален състав.

# 599
  • Стара Загора
Marilyn M, аз за непретенциозна свежа роза бих ти препоръчала Givenchy Irresistible edP и Lancome La vie est belle en rose. Idole има много почитатели, но на мен лично ми е безличен. Голям любимец ми е и Pure Nectar на Issey Miyake, но в него крушата взима превес. Потопена в мед и вода. 😍

Вчера тествах новата Олимпеа аз, както и C. Herrera Heroes Forever Young. Много приятна сладка малина със свежи цитруси и бонбонена е Ерерата. Освен това и издържа доста. Но Олимпеата при мен след 2 часа изчезна безследно. Сладък цитрусово-флорален аромат с иланг иланг. Хубав е, но на мен Интенз ми харесва повече. Ако търся сладки цитруси, предпочитам Elie Saab Le parfum In White.

Впечатлих се от Moschino Toy Boy. Това нещо бих го пръскала и аз. 😍

Новия Musc Noir Rose на Нарцисо също не е лош, но след Идол Интенз на Ланком, нямам нужда от друга сладка роза. В тази има муск обаче, който я различава малко.

Новото Задигче слабо ми се стори. В Прити Шоп една леко сърдита дама не позволи да пипам и пръсна само на блотери. Помолих и за новия спрей на Шанел. Ами едновремешен сапун. Да ме прощават почитателите му. На чиста кожа след баня ухае. В пъти предпочитам А drop d'issey от този тип.

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 09:53 от iv4enceto_91

Общи условия

Активация на акаунт