Парфюмни размисли и страсти - 270 март 2022 г.

• 63 057
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Вие ли сте въпросната дама?
Иначе това е въпрония парфюм, благодаря!
Не, не съм аз, ето ви поста със споменатия парфюм.
Скрит текст:
mimozata, флоралните парфюми са ми страст Sparkling Heart

Малко ми е неудобно да пиша за тия туберози, че съм като плоча на repeat Grinning

Туберозата на Carthusia не е точно тубероза - много е женствен, класен и определено различен от модерните парфюми. Леко леплив аромат - горещо сладко от сини сливи, канела, розова дъвка за балончета, креместа тубероза, която многото канела балансира и я прави страшно красива и женствена. Не зная как ще е в жегата. Трайност гранде има това. На първо пръсване човек припада, поне аз припаднах, но после, ах после....

Сутринта бях с Love Tuberose,  Amouage определено са дали всичко от себе си, аромата е прелест, силно мадамски и пасна добре на черния ми костюм. Нямам търпение да стане жега и да се парфюмирам с него - сигурна съм, че ще е много по-хубав от в студените дни. А сега, преди излизане пръснах Carnal Flower - фаворита ми за момента като Compliment / Maison Violet го следва плътно.
и LouLou разбира се Heart подариха ми го за РД, носих го веднъж - след първия 1/2 час е много цветен и интересен аромат, направо невероятно колко е добър за тия никакви пари.....

Много се колебая за една Mimosa на Le Couvent - много натурална, женствена и не толкова натрапчива. А иначе се влюбих в Мимозата на Amouage, но това е ултра, мега силен парфюм за мен и не знам как бих се парфюмирала с него.

Florabotanica-та ми стои супер, интересно е как тези хладни рози се превръщат в нещо толкова секси. Купих го без идея за аромат, от едно ревю във ФБ и сега дебна тук и там за Rosabotanica. Нямам идея как съм пропуснала тези ярки опаковки.

Мислех да си взема En Passant за пролетта, но мисля наличните туберози са повече от достатъчни, а и то колко трае пролетта в България....днес сме с ботуши и палта, утре ще стане 25 градуса

Хубава петъчна вечер парфюмни момичета и момчета!

# 571
Препоръчвам следните парфюми, които на мен ми харесват, в случай, че не са споменати и някой реши да ги подуши като търси нещо подходящо за себе си.

Това, за през деня, леко и ненатрапчиво:

Скрит текст:

И това, според мен по-скоро за вечерта:

Скрит текст:

# 572
Ще го пробвам, Jollie. Simple Smile В списъка ми е, заедно с Mystery Tobacco и Amber Desire.
Подкрепям Jollie напълно, като обаче на мен Тонката ми стои по-добре и ще купя него. Пробвай непременно и Уда, той е просто велик. Имам го и въпреки, че е голям го нося само в по - специални случай, за да запазя красивото чувство.

# 573
Здравейте!
Силно съм се вторачила в нещо, прерових всичко, писах и в другата тема, както и да е. Понеже не мога да го намеря за да го пробвам, според вас, бих ли могла да остана разочарована, ако поръчам Guerlain La apetite Robe Noir eau Fraiche?
Много ме блазни, че в описанието има шам-фъстък, бадеми, плодове, все неща, които обичам. Сигурно няма да го направя, но много ще ми е тъжно, че поне не го подуших това зеленикаво шишенце! Rolling Eyes

# 574
  • София
Благодаря, densi! Hug Направо поръчах едно мини. Simple Smile

# 575
Здравейте!
Силно съм се вторачила в нещо, прерових всичко, писах и в другата тема, както и да е. Понеже не мога да го намеря за да го пробвам, според вас, бих ли могла да остана разочарована, ако поръчам Guerlain La apetite Robe Noir eau Fraiche?
Много ме блазни, че в описанието има шам-фъстък, бадеми, плодове, все неща, които обичам. Сигурно няма да го направя, но много ще ми е тъжно, че поне не го подуших това зеленикаво шишенце! Rolling Eyes

Аз обичам свежи и плодови композиции, но този конкретно не ме впечатли особено. Приятен е, но в тази категория има много по-интересни аромати. Не очаквайте чак толкова осезаеми бадеми, усеща се водниста черешка върху някаква мускусна база. Мирише чисто, така да се каже. Това поне беше моето усещане.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 16:39 от lorem_ipsum

# 576
На мен пък на Герлен всичко ми мирише на джибри 😅😂

# 577
Здравейте!
Не бих го взела, защото не го харесвам. Шам фъстък няма.

# 578
# 579
На мен не, но ако обичаш солена, силно плодова ванилия ще ти допадне. Харесван парфюм е.

# 580
# 581
  • София
Да. Не знам този дали го има вече - https://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/True-Oud-72619.html.

# 582
Изобщо не се е появявал - звучи доста интересно и необичайно .....

# 583
Здравейте! Някой пробвал ли е този парфюм: https://www.notino.bg/viktor-rolf/flowerbomb-nectar-parfjumna-vo … AYASAAEgL-n_D_BwE
Харесвам женствени и силни парфюми, този изглежда много интересен, но и цената му е доста висока, затова ми се иска да получа мнения преди да го закупя. Stuck Out Tongue Closed Eyes Flowers Cherry BlossomFlowers Cherry Blossom

# 584
Hug
Щом няма ядки, отпада! Олекна ми, благодаря ви! Heart

Общи условия

Активация на акаунт