Парфюмни размисли и страсти - 270 март 2022 г.

• 63 210
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Някой пробвал ли новият La Nuit Trésor Intense - аз съм голяма почитателка на череши и бадеми и му се чудя, защото са го пуснали онлайн. Във физически магазини не съм го виждала.

# 181
  • София
Благодаря за страхотната тема, Дени! Flowers Hibiscus
Честит 8 март, момичета! Yellow Heart

По темата, зависи кога ще съблазнявам някого. Ако е лятото определено няма да го душа с ванилии! Grinning Но да кажем, че е по по хладно, да, бих грабнала Глория, Хипнотичната отрова или TF Black Orchid Voile de Fleur. Blush

# 182
Някой пробвал ли новият La Nuit Trésor Intense - аз съм голяма почитателка на череши и бадеми и му се чудя, защото са го пуснали онлайн. Във физически магазини не съм го виждала.
Ако не се лъжа, Ковачева го коментира наскоро и не беше очарована.

# 183
Честит празник, мили дами !!! Да се похваля с Armani light di gioia -много свеж, цветен жасмин и бергамот.В Дъглас има нова лимитка на DKNY - Guava goddess- свежа мандарина и гуава, тропически коктейл-ще е супер за лятото.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 21:16 от ilz3

# 184
  • София
Здравейте, нова съм в темата и искам мнение за тазк красота

# 185
За празника реших да се зарадвам сама, и поръчах две разкошотийки от Мюглер. Едната ми дойде днес - Alien Musc Mysterieux/тестер/ ,другата  Aura/тестер също/ утре  ще дойде.В зеленото сърце съм влюбена отдавна и едва сега му дойде реда. Но фланкъра с муска, реших да взема спонтанно поради добрата му цена. Четох ваши отзиви в различни теми за него, и бях любопитна как аджеба муска ви мирише на пот, мръсно, или на животно и ето на разбрах....В първия момент когато си пръснах на ръката ,незнайно защо свързах аромата с мирис на мокра вълна от овце. Боже господи, рекох си, ето какво са имали предвид момичетата, и веднага реших,че ще го връщам. Но....след първите 15 мин, тази миризма премина в нещо прекрасно, жасминово-пикантно изкушение. Съжалявам, не мога да описвам така красиво като вас ароматите, но този извънземен, определено си го оставям и усещам, че ще се разберем с него. Сега ще го оставя да се аклиматизира от пътя и след няколко дни ще се пръсна както си му е реда.

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 20:18 от Lioness77

# 186
Цитат на: Станислава5642link=topic=1416696.msg44420347#msg44420347 date=1646815779
Скрит текст:

[/spoiler]
Аз много го харесвам и мисля, че е напълно безопасен за покупка на сляпо. Аромата е цветен и не натрапчив, а и трайността е добра. Обикновено го използвам през пролетта и лятото. Но все пак ако имате възможност го пробвайте, всеки си има предпочитания и е възможно на вас да не ви допадне.

# 187
  • Бургас
Lioness77, на мен Alien Musc Mysterieux ми мирише на ретро сапун. Внимавай да не попада на дрехи, че прави мазно жълто-оранжево петно.

# 188
Lioness77, на мен Alien Musc Mysterieux ми мирише на ретро сапун. Внимавай да не попада на дрехи, че прави мазно жълто-оранжево петно.

Благодаря за предупреждението, видях аз,че течността е тъмна.Но аз по принцип пръскам на шията и косата,избягвам на дрехи.

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 13:52 от Lioness77

# 189
  • Бургас
Здравейте! Някой поръчвал ли е baccarat rouge 540 от официалния сайт ? Всичко наред ли беше с доставката?
https://www.franciskurkdjian.com/int-en/p/baccarat-rouge-540-eau … fum-10223021.html
По летищата намира ли се ? От къде мога да го взема най-изгодно и да е със сигурност оригинал?

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 13:45 от mle4ko

# 190

Тази красота изобщо не и се чуди, перфектен парфюм за пролет-лято, цветен ,много траен .Подходящ за сляпа покупка няма да съжаляваш.

# 191
Boucheron Quatre ме души през лятото и не ми е много лек. Знам, че повечето пишат, че е летен, но за мен е за по-хладно време.

# 192
Момичета и момчета, да се похваля че си имам The Taste of Fragrance Womanity на Мюглер - стана супер случайно, покрай едни комикси на либето от амазон Heart
Много ми е хубаво, сега искам да намеря и Liqueur-a от серията - ако някой има да свирка Simple Smile Най-малкото бих желала да знам как ухае.

И да питам влизали ли сте в един магазин за парфюми срещу Съдебната палата в София?

# 193
Да, това е Блик. Там едно време имаше големи съкровища, но ги изкупихме. Отдавна не съм влизала да видя какво има сега.

# 194
Благодаря Денси Simple Smile
Няколко неща набелязах за подарък на приятелки и първо питам тук Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт