Парфюмни размисли и страсти - 270 март 2022 г.

• 63 220
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Boucheron Quatre - и на мен не допадна, неуспешен сляп изтрел беше. Има някаква странна острота в него, и не ми беше приятно да го нося.

Някой да е тествал вече новата Olympea Solar?

# 196
Момичета, нахълтвам в темата да ви питам за мнение за парфюмите на Новелиста? Казват, че били copy- paste на други шедьоври, не знам заслужават ли си, трайни ли са?

# 197
Момичета, нахълтвам в темата да ви питам за мнение за парфюмите на Новелиста? Казват, че били copy- paste на други шедьоври, не знам заслужават ли си, трайни ли са?

Имам Rouge Privé, който за мен е 80% копие на Intense Cafe, но със сигурност не толкова траен. Не бих, аз лично, за тези пари, купила нещо друго тяхно.

# 198
Velvet Dusk на Novellista е страхотен мъжки парфюм, идея нямам дали е copy->paste, но е достатъчно силен да остави шлейф из къщи за часове.

# 199
Момичета, Dior poison edt какъв аромат е ?

# 200
Здравейте! Някой поръчвал ли е baccarat rouge 540 от официалния сайт ? Всичко наред ли беше с доставката?
https://www.franciskurkdjian.com/int-en/p/baccarat-rouge-540-eau … fum-10223021.html
По летищата намира ли се ? От къде мога да го взема най-изгодно и да е със сигурност оригинал?
Точно този не, но съм поръчвала други от официалния сайт и всичко беше наред. Мисля, че именно от него излиза най-изгодно, но времето за доставка е малко по-дълго.

# 201
Скрит текст:

Мощен, плътен, тъмен, гъст...

# 202
За мен страшен. Много страшен.Smile

# 203

Особен аромат е, харесвайки Hipnotic poison, преди време бях взела този за който  вие питате/като по-бюджетен вариант, нооо твърде ретро ми дойде, специфичен, и не толкова плътен и "отровен".  Бързо го продадох , не можах  да го възприема.

# 204
  • Бургас
Пойзън е мега ретро и няма нищо общо с Хипнотик Пойзън за мен.Пойзън е чиста отрова, не го купувай без предварителни проби.

# 205
И е мухлив.

# 206
...+ бръснарски, ако го реформулират малко  може да се превърне в успешен адамов ниш.
Плодов, ретро, немодерен, минимум ще се запознаете с миналото, но няма да спечелите особени овации с него в съвремието. За хладните месеци, не лесен!

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 17:24 от Никой като Някой

# 207
Аз реших да не я плаша, ама поне да се впечатли, за да го пробва, но вие го сразихте просто! 😆
Добре - истината е, че е ужасен! И без проба да не се купува за нищо на света.

# 208
Моят Hacivat също пристигна, взех го на сляпо. Беше ми интересно как са превърнали мъжкия Авентус в унисекс. Много добре са се справили, аз лично усещам много нероли и точно то омекотява и променя към унисекс. Няма листнато нероли във фрагрантика, повечето описания там въобще не отговарят на моите възприятия. Парфюмът е от тези, които правят впечатление и са различни от масовките. Не съм сигурна в кой сезон ще е най-подходящ, студеното му стои добре, ще го видим през пролетта. Не съм пробвала Андромеда, сигурно ще си взема проба, за да сравня. Дотук имам три "нишана" - Pasion choco, Ani и Hacivat, всичките ми харесват, марката се очертава като предпочитана.

# 209
Аз реших да не я плаша, ама поне да се впечатли, за да го пробва, но вие го сразихте просто! 😆
Добре - истината е, че е ужасен! И без проба да не се купува за нищо на света.
JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт