Парфюмни размисли и страсти - 270 март 2022 г.

• 63 142
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Цветно, лятно, мирише на люляк с други цветя.

# 346
Мисля да го поръчам на сляпо, да се надявам и трайността да е добра.

# 347
Средна е.

# 348
При мен е много добра трайността, но те и повечето ми парфюми и ЕДТ са с добра трайност върху мен, явно е и до кожа.

# 349
  • София
Скоро дама беше попитала за това бижу, става ли за покупка на сляпо?

# 350
Не става за покупка на сляпо, много сладък и кокосов, изобщо не ми харесва
Скоро дама беше попитала за това бижу, става ли за покупка на сляпо?

# 351
И аз не мисля, че Alien Goddess е безопасен за покупка на сляпо. Запознах се с него от мостра, която ми бяха пратили към една поръчка. Не ми хареса.

# 352
  • София
И аз не мисля, че Alien Goddess е безопасен за покупка на сляпо. Запознах се с него от мостра, която ми бяха пратили към една поръчка. Не ми хареса.
От кой сайт са Ви пратили мостра?

# 353
От кой сайт са Ви пратили мостра?
От Нотино, миналият месец беше, не знам дали още предлагат.

# 354
Новите ми находки са Jil Sander - Sun и Lalique - Amethyst, как ви се струват на вас, дами?

# 355
  • София
Втория е много намален в Нотино!

# 356
  • София
Новите ми находки са Jil Sander - Sun и Lalique - Amethyst, как ви се струват на вас, дами?
Lalique - Amethyst  - този ми е  един от любимите  аромати и неизменно присъства(заедно с Light Blue).
Ползвам го от  пускането му - 2007г., в Транс Импекс ми го препоръчаха( за съжаление отдавна го няма магазинът им). Още съжалявм, че не си купих и лимитираната сферична бутилка с къпините.
Траен и ненатрапчив аромат. Често ме питат с какъв парфюм съм.
И при този парфюм не ми допадат двата по-нови варианта: Lalique Amethyst Eclat  и  Lalique Amethyst Exquise .
Последно открих този, който  вече също зареждам постоянно: Boucheron Jaïpur Bouquet

От мъжките аромати на Лалик, тези двата са ни фаворити:
Lalique Encre Noir и  Lalique  Encre Noire Sport

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 18:00 от geos

# 357
Моля дамите, които купиха Diadema Moresque наскоро, или други, които я имат и познават, да споделят впечатления.

Сладък ,женствен без да накъртва ,защото има и цветя и цитрус .Някъде в началото има дена странна нотка с дъх на ацетон ,която изчезва след 10 минути и остава пудрен ,цветно-сладък мирис..
Бих искала да го пробвам и при по-топло време ,че в студа може да не се е разгърнал..

# 358
Здравейте!
Моля за впечатленията ви, от Moschino Funny. Коментарите за него са от "нелогичен" и "несериозен", до "изключителен". Simple Smile

# 359
Някой може ли да каже 2-3 думи за Lattafa Ana Abiyedh Leather? Гледам, че на места го водят мъжки, а на други унисекс...
Откакто се влюбих и придобих TF Ombre Leather (който също ту е мъжки, ту унисекс според различните източници 😀), имам особено отношение към кожените аромати.

Общи условия

Активация на акаунт