Искам да кажа...(192) през март 2022

• 55 775
  • 1 182
  •   1
Отговори
# 1 065
Лято, следващия проект ще е за вас.
О, след поста на Тути ще се прежаля с тиксото.
Боби, ММ го чакам да се включи с някакви цени. Иначе на първо време ето едно меню.

# 1 066
Боби, ако ще сядат в ресторанти, една порция се движи между 12-20Е...ако пият вода, безалкохолни, сок, бира...още минимум 3-10Е.
Сладолед, десерти също м-у 3-15Е, зависи къде ги ядат.
Ако си поръчат плато мезета и сирена с чаша вино...30Е.
Това са цени от миналия ноември имай предвид.
Сандвичи и други подобни поне 7-12Е.
Не е евтино и за храна си отиват пари.
Кафето 3-5Е.

# 1 067
Уфф прияде ми се пица! 😁
Да оздравяват всички болни,времето е само за разходки и игри. 😊
Деси,направо ме нави да вадя документи и да врънкам ММ да ходим в Истанбул. 😍🥰

# 1 068
Тези тейпинги за лице имат ли подложка, която се отстранява преди да се залепи на лицето, както са лепенките за рани в България? Или се отлепя от ролката и направо се лепи?

# 1 069
  • Бургас
Имат си, Марѝ. Супер удобни са за поставяне.

Към питането на Боби за цените добавям и задължителната такса 'coperto' в заведенията, нещо като предварително включен бакшиш. Не че е голяма сума, но все пак момичетата да не останат изненадани.

# 1 070
  • при моите деца .....
Към питането на Боби за цените добавям и задължителната такса 'coperto' в заведенията, нещо като предварително включен бакшиш. Не че е голяма сума, но все пак момичетата да не останат изненадани.
А, те момичетата.....
Ние родителите, се изненадваме....
Това приключение, подарък..... сега го пресмятаме....

# 1 071
  • някъде ... тук ...
Моят и компания сами научиха, по трудния начин, че обедна пица със сервитьор/ка е с 10%. отгоре, отколкото на самообслужване. Бяха в 10ти клас в Торино по Еразъм.
Ще се оправят, Боби. Да има карта, ако се наложи, ще преведеш.

Ени, изкарвай паспорти. Не се знае кога ще ви щукне да тръгнете Simple Smile

# 1 072
Определено ще ходя тези дни да пусна. 😃 Така да ми се ходи някъде... Само чета темата за пазаруване в Турция,но и само на разходка пак бих отишла.

# 1 073
В Италия хранате не е евтина.Аз понеже предпочитам да си давам парите за музеи,вземам хотел с добра закуска,похапвам яко и така..

# 1 074
  • На брега на реката
Добро утро!

Боби, няма как да не я мислиш, но ще се изненадаш, колко добре се оправят децата. Сегашите младежи, са супер ориентирани и бързоприспособяващи се! Видях снимката. Разкошно ти е момичето. У  нея виждам същото позитивно и мило излъчване, като у теб!

Как са болните дечковци днес?

Ес, няма ли новини от интервюто?

Деско, напълниха ми се очите! Благодаря за снимките!

Хубав ден, момичета!

# 1 075
  • Ямбол
Добро утро!
За пътуване си говорите.
Аз изкарах този уикенд на нашето море с колеги, добре ни се отрази.
След две седмици сме запазили за Турция и ние, само уикенд.
След това всяка седмица сме нанякъде - с компанията, с ученици, после започваме вече към Приморско да се стягаме за сезона.
През ваканцията съм хоум-продавачка, че основният продавач ще е на санаториум.
Все пак съм доволна от предстоящото, много ми е добре да знам, че все нещо ме очаква.
Хубав ден и слънчев!

# 1 076
  • гр.София
Добро утро ☕
Ени, хич не го мисли, действай 🤗
Боби, страхотна е щерката, лъчезарна и красива 😍
В Италия бяхме преди три-четири години, не ми е направило впечатление да е скъпа храната, ама то вече навсякъде е скъпа!
ММ, днес заминава, какво ще става не знам, планувам май месец да ида за малко при него.
Руми, кога пътувате? От агенцията казаха, че след 1ви, ще е лудница заради фестивала на лалето, а то сега беше страшно, та се настрои за мноого хора 😁
Лили, харесва ми плана ти 😘
Хубав ден момичета 🤗

# 1 077
Деси, тъкмо за фестивала - 7-10-ти 🙂
Аз обичам лудница. Нали си живеем на село и ми е спокойно, та имам нужда понякога от хора 😁

Добро утро ☀️

# 1 078
Добро утро. Едвам си пия кафето.....мигрената ме почна, спи ми се, подута съм..... След обяд трябва да съм и на родителска среща.

# 1 079
  • на Мелмак
Добро утро!

И ние имаме резервация за 7-10 за Турция. Но още ми е под въпрос пътуването.
Искам още Кефалония, Закинтос, Барселона. Иска ми се, нали?

Боби, и на мен не ми направи впечатление за скъпа храна в Италия, може би защото отидохме с нагласата за голяма скъпотия Simple Smile

Мари, да те пуска скоро мигрената, ти желая Hug

Фонси, не знам за каква добавка питаш.

Болните, как са?

Деси Hug

Общи условия

Активация на акаунт