Искам да кажа...(192) през март 2022

• 55 578
  • 1 182
  •   1
Отговори
# 1 080
Добро утро!

Ети, да ги посетиш всичките!

Деси 🤗

Как са Борис и Мартичко днес?

Този грип е много гаден. Две дружки берат душа вече четвърти ден, дано днес да се подобряват вече.

Аз си мечтая да обикалям с кемпер. И пускам тото 😁

Хубав ден,  банда!

# 1 081
  • при моите деца .....
Добро утро!
Много кашлях през нощта...
Запушен е носа.... Синузита се обажда....
Ще мина през личния...
Ще водя татко при неговата лична...
Митето не е имал Т.
Мари, дано скоро имаш подобрение.
Истанбул ми е мечта....
И тази година няма да е...
Хубав ден!

# 1 082
  • Бургас
Добро утро!

Лили, напълни ми душата с твоя план, все едно аз ще ходя някъде. Всичко да си изпълниш!

Ети, то от искане глава не боли Simple Smile На тези, че и на много други места да отидеш!

Мари, бързо да размине мигрената.

Боби, Митето и Борис да вървят към подобрение вече!

Марто не е вдигал Т от вчера следобед, дано се оправя и той, че всички вече тръпнем за старозагорския уикенд.

# 1 083
Добро утро.
От днес вече и в служебната лудница.
Аз в Германия изживях голям ужас като се оказа, че с Visa не мога да плащам почти никъде. Та сега обмислям да извадя и Mastercard, за да нямам такива преживявания. 
Казвала съм вече,  че Истанбул съм го планирала също тази година, трябва да организирам и морето, като този път ми се исйа да не е в България,  но ще видим какво ще стане накрая.
Хубав и усмихнат ден.

# 1 084
  • Germany
Добро утро!
Трудно заспах снощи, но поне спах. Мразя смяната на времето! Тази седмица ще е тегава откъм ставане..
Боби, храната в Италия е по скъпа от в БГ, но не повече от другите западни страни. Много зависи къде ще се хранят децата. Има доста малки ресторантчета със съвсем прилични цени и менюта. Пица или някаква паста е от порядъка на 8-12 евро. Питиетата са доста скъпи. Една вода е 2,50-3,00 евро. Според мен, ако имат закуска в хотела, за храна е добре да имат по около 40евро на ден.
До сега все съм избягвала Турция като дестинация, но вие май ще ме зарибите Simple Smile
Хубав да ви е деня!

# 1 085
Добро утро и от мен,

Борис е значително по добре., аз не особено 
Страхотна сашлица и главоболие.

Буболина, нищо не стана, трябваше вчера да се обадят. Явно шефа си е избрал някой друг.
И от друго място трябваше да се обадят, и там нищо.

Италия е разкошна...винаги може да се яде и на крак, а ако толкова искат да спестят...има магазини тип лидл в които се предлагат закуски са топла витрина.
В Барселона така закусвахме, вземем си то един кроасан сок и вода ..и тръгваме да обикаляме. 
Обидите и вечерите вече сядахме в заведение.
В Италия и само сладолед може да яде човек.
Но все пак трябва да се предвидят по едни 50Е за храна като минимум на ден.

# 1 086
  • На брега на реката
Ес, дано все пак, има шанс да се обадят!

Да ви се похваля, че преди няколко часа, пак станах баба!  Племенницата ми, роди момченце Константин!
Да ни е жив и здрав, малкия юнак и да расте умен, щастлив и успешен! Heart

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 20:17 от Бубoлина

# 1 087
Да е жив и здрав, Буб! Да спи, да се храни и да оставя майка си също да поспива.

# 1 088
  • югозапад, под "Марков камък"

Аз си мечтая да обикалям с кемпер. И пускам тото 😁

Хубав ден,  банда!

Алечко, ти като щерка ми за кемпера, тя стипендията спестява, не се е сетила да пусне тото. Stuck Out Tongue

Бубе, живо и здраво да е бебчето!

# 1 089
  • София
Бубе, честито на теб, племенницата и цялото ви семейство! Да ви жив и здрав новия мъж във фамилията! Много ти отива да си баба, браво!
Боли ме главата, вчера се ядосвах служебно. Не си заслужава, ама не мога да избягам от същността си.
Хубав ден!

# 1 090
Бубе, добре дошъл на новият член на фамилията. Да расте здрави и щастлив!

Джонката защо пак има нужда от помощ.
Много ми е мъчно, някой знае ли нещо Disappointed Relieved

# 1 091
  • На брега на реката
Руми, не ми излизат отговори в темата за него, а аз нямам ФБ!

Ако научите нещо, споделете моля!

Ще помогна, с каквото мога!

# 1 092
  • гр.София
Бубе, добре дошъл на новият член на фамилията. Да e жив и здрав Simple Smile

И аз не съм разбрала за Джони, дръжте ни в течение, моля!

# 1 093
Момичета, без да говоря от името на Шугър, при Джони има голям регрес след отбелязаното подобрение. Има проблеми с ежедневните дейности като хранане, говорене и цялостно обслужване. Намерили са опция за лечение със стволови клетки и без да има гаранции има някаква надежда за подобрение и за това има нова кампания за набиране на средства.

# 1 094
  • Germany
Бубе, честит ви Константин! Да расте здрав и усмихнат!
И аз видях подновената кампания за Джони и я шернах. Нека някой се свърже с Шугър и пита дали можем да я споделим и тук.

Общи условия

Активация на акаунт