Искам да кажа...(192) през март 2022

• 55 864
  • 1 182
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Добро утро!
Честит рожден ден на Але! Много здрава да е и да има винаги от интересни преживявания за празника си!
Що ми трябваше да отварям козуначената тема, бръмна ми мухата да правя сега по никое време.Че и време имам,цял ден. А и гостенчета ще идват. А плана  от снощи беше с малката да забъркаме мъфини,докато каката е на тенис. Ще взема да вляза да изчистя банята и ще го мисля пък!

# 661
  • някъде ... тук ...
Здрава да си Але! И много обичана и щастлива!

# 662
  • Бургас
Морген!
Честита да си,Алечко! Бъди здрава,щастлива и все така действаща със замах и мерак!

Селесте,бухтички викаш,в 6:30,ей,на това се казва мерак!
Аз снощи изпекох една баница,че да закусва домочадието,като се наспят. Аз съм на работа.

# 663
  • гр.София
Добро утро ☕
Але, жива и здрава да си, все така готина и позитивна 🥂🛍️🎂
Снощи си изкарахме страхотно в 1ч си легнах, ама ММ е решил, че съм се наспала и с кафе ме събуди 😎 та сега пия и правя планове за козунак да спретна, ама ще видим 😁
Бубе, радвам ти се много, така се прави 😘
Другите седмица е моя ред в Истанбул, дано се оправи времето!
Хубав ден момичета 🤗

# 664
  • Бургас
Карз, направо ме е яд, щото цяла седмица чакам почивните дни да си поспя и днес кукуряк в 6, повъртях се до 6:30, мислейки си през цялото време, че минава поне 8.
На Мари бухтичките с портокал и ябълки правих, на мен ми харесват, ще видим останалите какво ще кажат. Подозирам, че ще мрънкат за ябълката. Отново имам разминаване във външния вид с крайния резултат от оригиналната рецепта Joy
Скрит текст:

# 665
  • На брега на реката
Добро утро!

Алечко, мило момиче, честита да си! Здрава, щастлива, обичана и обичаща!  Много хубави емоции и приключения и не само на РД! Birthday

Ааа Селесте, никакво разминаване не виждам! Бих ги апнала, с кеф!  Добре, че спомена, че не би се наяла с порцията от Италия, че мен ме беше срам да призная, но сега се включвам, а е толкова красиво, че ще ми е жал да я разтуря!

Признавам без бой, че и на мен ми се върти идеята, за козунак, но май ще чакам да ми мине, че сме само двамата с ММ, а и не бива да ядем сладко!

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 08:46 от Бубoлина

# 666
  • Canada
Але, честита да си! Здрава, глезена, обичана! 🌷🍀❤🎊🎁🍾

Селесте, чудни са, взимам ги без никакви претенции към външния вид 😁

Слънчево е тук, различно е настроението така 🌞

# 667
Добро утро.
Али, здрава, щастлива,  обичана, обичаща бъди. Пожелавам ти и много интересни пътувания.
От 6 до сега отметнах 10 неща, даже се боядисах се.
Хубав да е денят ви.

# 668
Честита да си, Але. Животът ти да е пълен с любов, здраве, добри приятели и приятни изживявания.

И у дома има рожденик. Малкото Бръмбарче става на 1 годинка.
Скрит текст:

Символична тортичка, колкото да духне свещичката днес, че ще ходим да се почерпим с децата и сватовете. Другата торта ще си я прави майка му за празненството с техните приятели и децата им.

# 669
  • Бургас
2в1 Здраво и щастливо да ви е Бръмбарчето!
Много хубава тортичка!
Селесте,прекрасни бухти!

# 670
  • София
алечко,  честито, здраве, щастие, любов и сбъднати мечти!
Честито и на бръмбарчето, да е здраво, палаво и усмихнато!

# 671
Честито да е и малкото човече. Здраво и щастливо.

# 672
Здраво да расте Бръмбърчето!

Али, любов ти желая аз, здраве, щастие и пътувания. Честит рожден ден 🌹

Нищо няма да правя. Всички сме на някакъв режим, всеки да се оправя както може 😆
Вчера на обяд така се наядох, че още не съм огладнявала 😂

И аз съм работна днес, хубав ден ☀️

пп: руснаците викат, че другата седмица ще има 23-4 градуса 😁

# 673
  • при моите деца .....
Честито да е Бръмбарчето!
Здраве и щастливо детство!

# 674
Добро утро!

Али, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, обичана и все така позитивна! 🥰

Честит рожден ден и на Бръмбърчето! Да има щастливо и безгрижно детство! 🎉

И аз бих уважила бухтичките с кеф, но гледам да се въздържам, че никога няма да отслабна 🙄.

Оставихме ние нашата Бухтичка вчера при баба ѝ и сега пием кафе на спокойствие. После имам да отметна фризьор и след това ще ходим да търсим риза на ММ.

Общи условия

Активация на акаунт