Коя туристическа агенция да избера за пътуване до Истанбул?

• 1 530
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте! Със семейството ми искаме да си направим екскурзия до Истанбул. Бихте ли споделили вашето мнение към коя туристическа агенция да се насочим? И някой ползвал ли е услугите на Динита турс и ако да доволни ли бяхте?

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 11:28 от Cveti_123

# 1
За Истанбул и Турция изобщо - Караджъ турс.
Но като цяло  - по-добре сами.
Много тичане и препускане е с агенция. Искат всичко да вместят в 3 дни и реално нищо не се вижда като хората.
Ние като ходихме, например, в единия дворец имаше 30 мин за снимки, след това тръгване от входа към друг обект. Да, ама от вътрешността до входа/изхода имаше 20 минути само ходене. Тоест, остават едни мижави 10 минути за разглеждане и снимки.
Но от към организация - точност, придружители, преводачи, хотел, сме много доволни. Каквото обещаха - изпълниха. Затова и ги препоръчвам.

# 2
  • Варна
не ви трябва ТА - граДА е много лесен и  почетете малко темата , а и е огромен = колкото 3 БГ и само с едно ходене не става , аз ходя от 45 г. и още мноооого не съм виждал. В нета има и десетки пътеписи за града : https://magelanci.com/patepisi , http://www.disagi.com/ , http://patepis.com  ..........................

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 12:58 от peterky2002

# 3
  • Вила Великула
За Истанбул и Турция изобщо - Караджъ турс.
Точто с тях никога не бих пътувала. Много съм недоволна от пътуването ми до Текирдак с тях. Слаба организация, да не кажа никаква.

# 4
Аз съм ходила 2 пъти с Бохемия. Много съм доволна и имат една 4 дневна екскурзия, ако не се лъжа. Заслужава си заради местния екскурзовод, хубавия хотел и влизането в обектите без чакане. Иначе да - 3-4 дни е малко кратко за Истанбул.

# 5
Здравейте! Със семейството ми искаме да си направим екскурзия до Истанбул. Бихте ли споделили вашето мнение към коя туристическа агенция да се насочим? И някой ползвал ли е услугите на Динита турс и ако да доволни ли бяхте?

С Динита съм пътувала три пъти до Гърция и съм доволна.До Турция пътувах с Чайка травел по тяхната програма Модерен Истанбул за Великден и също останахме доволни.

# 6
  • Варна

Динита мисля, че е бургаска фирма, която от години прави Истанбул и въобще Турция. Веднъж пътувах с тях до Чанаккале и останах доволна.
Ако това е първото ви посещение в Истанбул - естествено, че е най-добре да го направите с организирана екскурзия, за да видите горе долу ситуацията. После вече - ще ходите сами и всеки път ще откривате нещо ново в този необятен град.
За туристическа агенции, която да препоръчам - еми няма друга като България травел клуб - варненска агенция. Повече от 20 години пътуват по дестинацията и всичко са изпипали и им е супер професионално. Шефът има е уникален  - не съм виждала по-отзивчив и усмихнат човек, както се казва  с малко шега - всички обичат Юлиян Бонев.
Това е - успех Ви желая.

# 7
По темата за Юлиян Бонев не мога да не се включа! Усмихнат, знаещ, отзивчив и с желание да направи нужното, та всеки турист да се чувства отлично. Програмите им до Турция са изпипани до последната подробност.

# 8
  • Вила Великула
Чак ми стана интересно и ще разгледам какво предлага тази туристическа агенция. Много е важно да пътуваш с хора, които си разбират от работата и я обичат.

# 9
Първо: Вие не казвате най-основното: от кой град сте?
Щом посочвате бургаска турагенция в питането си, значи да не се хабим да ви препоръчваме софийски турагенции?

Второ: абсолютно не Ви трябват турагенции, както и по-горе Ви писаха, елементарно е. Има автобуси, влакове, самолети... Просто не знаем в кой град сте и трябва да пишем с хиляди "ако". От София, Пловдив и Хасково има над 10 автобуса дневно до Истанбул. От София има и влак, отделно от София и Варна има самолети дотам. Хотел от букинг или airbnb, тези турагенции са нещо абсолютно излишно

И трето: има тема за Истанбул, не пускайте нова тема за нещо, което се препокрива с вече съществуваща тема.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1650740.435

p.s. имате само едно мнение в този форум, тоест регистрирали сте се, само за да напишете това питане и да повдигнете нова тема... а вече четвърти ден не отговаряте на нито един от коментарите под Вашето питане?

Общи условия

Активация на акаунт