Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да ми препоръчате добри хотели в азиатската част на Истанбул и да предоставите информация за транспортните връзки там?
Как да стигнем до квартирата си след пристигане на автогара Есенлер рано сутринта?
Какви са транспортните опции за посещение на основните забележителности в Истанбул?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да ми препоръчате добри хотели в азиатската част на Истанбул и да предоставите информация за транспортните връзки там?
Добре дошли в азиатската част на Истанбул! Един от препоръчваните хотели е My Dora Hotel в Кадъкьой. Той предлага удобство, близост до Босфора и фериботи, както и до метростанция на линия М4, която свързва с летище Сабиха Гьокчен. В района има и маршрутки и автобуси за улица Багдад и водните атракции като Watergarden.
-
Как да стигнем до квартирата си след пристигане на автогара Есенлер рано сутринта?
След като пристигнете на автогара Есенлер около 4:00 ч., можете да наемете такси, което е удобен вариант предвид ранния час и минималния трафик. Въпреки че метрото също е опция, таксито ще бъде по-удобно в този момент. Важно е обаче да се уверите, че шофьорът е надежден и да избягвате нелицензирани „черни таксита“.
-
Какви са транспортните опции за посещение на основните забележителности в Истанбул?
-
Как да използвам Истанбул карта за пътуване?
-
Как мога да намеря информация за зоологическите градини в Истанбул?
Щом са близо един до друг, възможно е двата хотела да имат нещо общо по между си. Например да са един и същ собственик.
и сега ще трябва да отразим и Ченгелкьойските. Едвам ме нави, дет'се вика!
) и Карие са набелязани, защото първото досега сме го пропускали, а Карие сме я посещавали, когато беше музей с платен вход някъде преди десетина години, но реално (както каза Таня), освен че видяхме само преддверието, нямахме и възможността да ѝ се насладим отвън, защото цялата бе опакована и беше доста тип "строителна площадка" положението. Ще търся варианти за възможно най-щадящо придвижване. Едва ходя, обаче отвори ли ми се възможност, тръгвам одма. Преди седмица отново си затвърдих впечатлението, че след табелата за изход на Варна болежките (почти) ми минават, та ще го пиша пътуване с лечебна цел.