🌷ИСТАНБУЛ🌷 [тема 65]

• 53 653
  • 764
  •   1
Отговори
# 450
Ами... в мегаполис, предполага се, че има много места, на които се провеждат концерти. Аз съм бил на концерт на Мерджан Деде в зала "Зорлу Център" в Бешикташ, голяма зала е.
Ето концертите там: https://www.zorlupsm.com/en/events
Близо е до метростанция на М2, лесно се стига. Билетите се купуват от сайта, на място се влиза с баркода, или от телефона, или от принтиран билет и това е.

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 00:03 от diziler

# 451
Нещо за концертите в Истанбул, но не зная колко ще помогне...

https://www.instagram.com/reel/C9CpQ6zozUe/?igsh=MWhuOGk5NTViYmx3eA==

# 452
  • Plovdiv
Ще разгледам

diziler ,pepel_ot_rozi супер сте!!!

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 11:15 от Penelope77

# 453
  • Варна и...духом на Босфора
Аз Знам за един концерт 😻😃😻😊😁

# 454
Кажи деее, кой и кога? Следващия месец съм там 😍

# 455
  • Miami
Здравейте, имам въпрос за HGS стикера. Може ли да не се купува този стикер и да се плати каквото дължим на излизане от Турция? Четох, че проверявате за глоби ако има, може ли и те да се платят(ако има) на границата?

# 456
  • Plovdiv

хаха леле колко смешно ми стана и на мен  Heart,голяма си веселячка ,хахаа хахах , Hug  Heart Eyes Heart

много си забавна ,бих искала да съм приятелка с теб ,може ли ,plsssss  Hug Heart Eyes Hug

а за турските кебапи какво мислиш Laughing Joy

# 457

Ади бакалъм Сириус.
Жокер -
Той дълбае с длето в сърцата и душите с неговата музика,красив, секси , джентълмен,уважаващ много родителите си,сънародник на легенда в Белият балет,скоро на концерта му беше световно известна певица,която преживя много изпитания,една зодия е с моят любим Рафа, имат няколко дни разлика!

За турските кебапи нямам време за мислене,направо ги изяждам 😄😄😄,тъй де, амчи как!

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 12:41 от redemi

# 458
Здравейте, имам въпрос за HGS стикера. Може ли да не се купува този стикер и да се плати каквото дължим на излизане от Турция? Четох, че проверявате за глоби ако има, може ли и те да се платят(ако има) на границата?
Магистралите в Турция са два типа:
Държавни и Частни ,държавните се плащат само с HGS на границата няма как да платите пътни такси. За глоби (радари,камери,неправилно паркиране ) няма проблем ще ви вземат парите.
При пътните такси също има начин за онлайн плащане,но там аз не мога да помогна. Лошото е ,че има 14 дни свободен период, после стават х 3,после х5 и няма давност.
Купете си един стикер, отнема минутки

# 459
  • Plovdiv

Ади бакалъм Сириус.
Жокер -
Той дълбае с длето в сърцата и душите с неговата музика,красив, секси , джентълмен,уважаващ много родителите си,сънародник на легенда в Белият балет,скоро на концерта му беше световно известна певица,която преживя много изпитания,една зодия е с моят любим Рафа, имат няколко дни разлика!

За турските кебапи нямам време за мислене,направо ги изяждам 😄😄😄,тъй де, амчи как!

хаха, аз ще водя мъжа ми на турска певица,не е за мен Joy
Леле, леле тез концерти ви бръкнаха в душата ,какви коментари ,много ви е горещо,ще ви лисна една кофа студена вода Joy

# 460
  • Пловдив
Здравейте  ,къде мога да погледна какви концерти има в Истанбул/например на сцена Харбие/
От къде купувате билети?
https://www.biletix.com/mekan/MH/TURKIYE/tr

# 461
Здравейте група Relaxed
 С малката ми дъщеря която е на осем си имаме традиция по женски всяка година да ходим някъде ,и ми се ще другия месец да я заведа до Истанбул за два три дни  ,и събирам мнение за туристически агенции от които сте доволни.Наясно съм ,че всеки има различен опит ,но ми се ще да събера мнения като условия и цени ,и какво би било интересно за нея да посетим.Гледах доста ,но не всичко е описано и е малко обърано  и затова събирам мнения.Благодаря предварително Hug

Дали вече намерихте агенция? Бихте ли ми препоръчали и на мен?

# 462
здравейте,
някой случайно да е минавал границата с Турция с кола в последните дни? Мислим да тръгнем от София рано в събота, но ме притеснява, че ще се натресем в най-голямото задръстване….

# 463
  • София
здравейте,
някой случайно да е минавал границата с Турция с кола в последните дни? Мислим да тръгнем от София рано в събота, но ме притеснява, че ще се натресем в най-голямото задръстване….
Ще се. Прочети в темата за Одрин, има линкове от камерите на КППтата в реално време, за да видиш за какви опашки иде реч.

# 464
Ади де
Жокер дадаФ.

На 14.08 концерта

Общи условия

Активация на акаунт