Искам да кажа...(192) през март 2022

• 55 863
  • 1 182
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Ени,бързо да се оправя Синеочка!

# 706
Мерси,Карзче,тя се оправи,буквално за часове минават тези вируси,но беше гадна нощ. Сега е ок. Само дето спа от 17 до 19:30 ииии нощес не знам какво ще правим. 😆

# 707
  • Бургас
Ще заспи,организма си иска почивката.

# 708
Честита да си, Алечка, честит Бръмбар, честито на детето на Ренко! Здрави да сте сите!
Оставихме каката на английски и миткосвахме из Пловдив. Ходихме да се информираме за един апартамент. На дупка са още, тристаен (с възможност за 3-та спалня), 1 гараж и 1 парко място - 295К евра на ш/з. Вятно, инвеститорът е надежден, качествено работи, на хубаво според нас място е, ама...
За сефте правих чипс от кейл, много хубав стана, та, препоръчвам да го пробвате.

# 709
Честит рожден ден, Али! Бъди здрава, щастлива, обичана и обичаща, пожелавам ти още много вълнуващи пътувания! Champagne
Да е здраво Буболечето! Вълшебно детство му желая! Tada
Концепцията за пролетно почистване никога не съм я разбирала, няма и да я разбера. Да чистя аз до изтощение, понеже идвала пролетта, няма нужда. Sunglasses
Аз пък спортувам, за да не ми се налага да отказвам торта. Joy

Видяхме ги мъниците. Ама много е хубав мирисът на бебе. Heart Тео много ни се зарадва, а Леа е толкова миличка и мъничка, с чичо им само си ги менкахме един друг. Поиграя си аз малко с Тео, той гуши Леа, след малко се разменим, и така през цялото време. Heart Eyes 
Майката на Тео и Леа беше направила крем брюле, та с него съгреших днес.
За утре планираме малко горски туризъм. Flowers Evergreen Tree

# 710
Благодаря ви пак Hug.

Ени, този вирус явно е навред по градините. И нашата госпожица го е лепнала вчера.

Пролетното ми почистване се изразява в миенето на прозорците. Другото си е стандартното, което така или иначе правя ежедневно/седмично. Гардероби не пренареждам, библиотеки и шкафове с прахосъбирачки нямам. В това отношение съм свела главоболията си до минимум.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 21:27 от 2в1

# 711
  • при моите деца .....
Привет!
Ени, Митето го мина миналата седмица този вирус... ДАНО Синеочка е добре.
Играхма Мемори с Митето... Победи ме 5 пъти.. "I'm giant brain", както казва, но когато загуби.... Сълзи... Сополи....
Чакам ММ, повече от 8 часа минава Дунав мост... Наредил се ена 14 километра опашка..
Хубава вечер!

# 712
  • Бургас
Олее,Боби,какво е това задръстване,ужас?

Алечко, ти прибра ли се вече?

Гледаме Вин Дизел ")

# 713
  • при моите деца .....
Аз гледам "Гладиатор".
Не планирам пролетно почистване и месечна на козунаци... ДАНО се въздържа и от хапване...
Карзче, Дунав мост се минава кошмарно... 6-8, че и повече часа...

# 714
Присъединявам се към препоръката за чипса от кейл. Неотдавна гарнитурата на обяда ми беше нещо подобно, сух, хрускав кейл. Съжалявам, че беше само гарнитура, а не чиния с връх Simple Smile

Пролетно почистване, пролетен детокс и т.н. не практикувам.

Ени, бързо оздравяване на Синеочка и спокойна нощ.

# 715
Честито на рождениците - Али и малкото Бръмбърче - здраве и късмет! Пийнах едно вино, няколко пъти 😂 за ваше здраве!
После и с кайзершмарен съгреших 🤣

Козунак правя по рецептата на Ваня Джорджевич последните години и ми е без грешка. Може утре да направя, че заради понеделнишкото тестване щерката закусва в училище и е подходящо за носене.

Болните да оздравяват! Студът щял да свършва, време е за игри и забавления. Който иска може и да чисти, аз ще чакам Великден 😆

# 716
  • Бургас
Аз нямам търпение да се затопли малко,че да се поровя в цветята из терасите.

# 717
И аз,в градината! Всеки ден обикалям да видя кое се е показало,кое не. 😃
Мерси,момичета. Заспа наистина Синеочка,а аз се пуля още и ровя из нета.
Ии понеже пиша от таблета,а тя го ползва,сега разглеждах какви снимки има и се заливах от смях. Такива селфита! Чудо... 😂😂😂

# 718
Добро утро. Няма да кажа в колко съм кукнала и по каква причина....
Още вчера исках да напиша, че мен ме чакат две пролетни почиствания- едно у дома и едно в дома на леля ми, която е сама, болна и стара, но се сетих за Съни и вуйчо ѝ и моментало ми мина мерака за оплакване. Имам и градина за оправяне.
Надявам се днес всички болни да са по- добре, а здравите да са се наспали.

# 719
Добро утро.
Мари, да са ни живи и здрави, ще помагаме. Иначе много пъти съм казвала, че като почистя нс село, после при вуйчо и до апартамента ми минал меракът за чистене. Затова вчера почистих апартамента и на село, а днес съм при вуйчо.
Детето се сдоби със сополи, ще се гръмна, ако цяла зима издържа, сега точно се разболее. Защото в момента нито е в болните, нито в здравите.
Хубава неделя.

Общи условия

Активация на акаунт