Тест за овулация - въпроси /тема 14/

• 34 675
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Към момичетата, които използват Premom ⬇️
Прикачвате снимките на грешното място.
Трябва да ги слагате в графата Others, първите 2 графи са САМО за тестове на марките EasyAtHome и Premom. Others съответно е за други марки. Така ще засече пик по-добре. Прикачвам ви снимка:

# 136
Момичета,от както следя овулация,се хващам че ден -два преди нея се усещам като грипозна,има ли и други с такива усещания,все едно имам лека темп.,замаляло ми е,криво ми е,а точно в този период се очаква да ми се прави секс,а определено се понапъвам Grinning
Теста от днес показва,че може би утре ще е пика,а аз съм пак с ТТ 37.1
Случва ми се почти всеки път,като настинала съм,вие ми се свят..хормони бушуват 😆

# 137
Здравейте,имам въпрос относно тестовете на Експрес тест. За втори път вземам от тях,въпреки че и първият път чертите бяха бледи и контролната включително. Та искам да попитам,при вас контролната линия бледа ли е и колко секунди държите теста,за да отчете? Пише едва 5 секунди,аз държах 15 секунди и пак ужасно бледа контролна, тестовата едва се вижда,но нея не коментирам, защото ми е ден 11 от цикъла при цикъл 27 дни този месец. Благодаря. 😚

П.С.  Тестът е правен в 5 следобед след над 4 часа без течности и над 2 часа малко без да ходя до тоалетна.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 17:42 от Irnata_87

# 138
Здравейте,видях,че ползвате приложения за тестовете за О,бихте ли ми казали какви?

# 139
Момичета, озадачена съм тези дни. Миналият месец пика ми беше на 11ти ден с по-наситена черта от контролната (1.45 стойност). Този месец като почнах с тестовете все с бледи черти и си мислех, че ще ми е по-късно ову, но просто съм стъписана какво се случва. Може ли да ми кажете имало ли е ову,въпреки че чертата не стана даже цвета и на контролната. Вчера на 12ти ден,където е по-наситено имах и слуз,но си беше кремаво и лепкаво и мислех, че днес ще ми е пика, въпреки че съм винаги с по ранна ову.

# 140
Възможно е пика да е бил между 11-ти и 12-ти ден. Но направете още ден два тестовете.
Момичета, озадачена съм тези дни. Миналият месец пика ми беше на 11ти ден с по-наситена черта от контролната (1.45 стойност). Този месец като почнах с тестовете все с бледи черти и си мислех, че ще ми е по-късно ову, но просто съм стъписана какво се случва. Може ли да ми кажете имало ли е ову,въпреки че чертата не стана даже цвета и на контролната. Вчера на 12ти ден,където е по-наситено имах и слуз,но си беше кремаво и лепкаво и мислех, че днес ще ми е пика, въпреки че съм винаги с по ранна ову.

# 141
Твоя цикъла е кога?

# 142
Цикълът ми е редовен, но след първата Б ми се скъси и по принцип средно е на 26дни. От месеци си следя ову и винаги съм хващала поне еднакво наситени черти и сега просто ми е чудно какво се случва.

[/b]
Твоя цикъла е кога?

# 143
26 дена цикъла - 14дена = 12 дена, обаче трябва още време да правите любов днес и утре, иначе утре или в неделя ще  имаш 2 черти  еднакви бледа. АКО има еднакви тъмни 2 черти бледи е означава  положителен тест +, след пика + и е овулация настъпва от 24 до 48 часа и правите любов до 2-3 дена
Цикълът ми е редовен, но след първата Б ми се скъси и по принцип средно е на 26дни. От месеци си следя ову и винаги съм хващала поне еднакво наситени черти и сега просто ми е чудно какво се случва.

[/b]
Твоя цикъла е кога?

# 144

Хора, това достатъчно положителен тест ли е? В приложението ми го изкарва много нисък 🤷♀

# 145
Според мен още малко му трябва... Тестовата не е плътна.

Хора, това достатъчно положителен тест ли е? В приложението ми го изкарва много нисък 🤷♀

# 146
Днес реших да сменя марката и взех на Clear ovu, знам,че са най-препоръчвани,контролната много плътна,но тестовата бледа,пък ми е 12-ти ден от МЦ 27 дни,имам цс и болки даже,които нямам винаги,но според мен са от овулация?🤷Не знам какво не правя както трябва,има ли възможност да имам пик преди обяд,не след обяд? Тествам в 5 следобед,3 часа без прием на течности,2 часа без тоалетна. Няма да забравя, когато правихме опити за първио дете как плаках,че нямам овулация,а забременях от втория месец,явно че тестът не е хванал,и досега нямам обяснение,а и сега се чудя къде бъркам. 

# 147
А това първият тест за месеца ли е, или предните дни сте правили на друга марка?
Ако мислите, че ЦС и болките са овулация, то нормално да имате отрицателен тест. Тестът е положителен преди овулацията. Възможно е и пикът да е сутринта, но попринцип не избледняват чак толкова бързо чертите сякаш.
Иначе е и съвсем възможно утре например да имате положителен тест, при мен също беше бледа на единия ден, а на следващия беше положителен. Продължете още няколко дни, като използвате една и съща марка тест за най-сигурно. Ако имате възможност и желание, не пречи да правите по два теста на ден, но не е необходимо попринцип.
Ако сте с редовен цикъл на 27 дни, то ще е достатъчно да правите опити през ден-два в рамките на седмица горе-долу и няма да я пропуснете.

# 148
А това първият тест за месеца ли е, или предните дни сте правили на друга марка?
Ако мислите, че ЦС и болките са овулация, то нормално да имате отрицателен тест. Тестът е положителен преди овулацията. Възможно е и пикът да е сутринта, но попринцип не избледняват чак толкова бързо чертите сякаш.
Иначе е и съвсем възможно утре например да имате положителен тест, при мен също беше бледа на единия ден, а на следващия беше положителен. Продължете още няколко дни, като използвате една и съща марка тест за най-сигурно. Ако имате възможност и желание, не пречи да правите по два теста на ден, но не е необходимо попринцип.
Ако сте с редовен цикъл на 27 дни, то ще е достатъчно да правите опити през ден-два в рамките на седмица горе-долу и няма да я пропуснете.
[/quote

Вчера правих на експрес тест,но при тях и дори контролната е бледа,аз само с втората бременност съм виждала положителен тест за овулация,пак стана бързо. Просто не знам защо ме ми стават положителни и се вкарвам във филми. За съжаление сега не можем да правим опити,но исках просто да засека овулацията,ще отида на АГ, защото е време за годишен преглед и ще видя има ли жълто тяло. Иначе цикълът мие е редовен,на 27-29 дни. Благодаря за отговора! 😚

# 149
Ако тогава е бил пика възможно ли е да забременея като сме правили скс на 13,15,17,18.03
Възможно е пика да е бил между 11-ти и 12-ти ден. Но направете още ден два тестовете.

Общи условия

Активация на акаунт