Тест за овулация - въпроси /тема 14/

• 34 659
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
От този линк стана. Благодаря Yvka.

# 121
  • На изток от Ада
Има още едно приложение. Fertiliti test analyzer .

# 122
Еййй....сега, ако го пуснем и в групата-Втора бледа черта и Бременна ли съм, ще се "спукат" да правят тестове от 7 DPO 😂😂😂😂😂😂😂

# 123
Здравейте момичетаа Simple Smile Ето това е положителен тест на овулация, нали? Тестовата е по-наситена от контролната.
Въпросът ми е - трябва днес, утре и вдругиден да действаме, нали?
Вчера не сме обаче..
Благодаря предварително!

# 124
ДА, днес и утре!Успех🍀🍀🍀

# 125
Здравейте момичета. Днес ми е 13 ден след спонтанен аборт,  от любопитство си взех тестове за овулация и реших да направя един. Възможно ли е според вас тези дни да съм в овулация?

# 126
Да, и на двете тестовете са много положителни 🙂
Lallova, всъщност при вас може и да не е овулация, щом са минали само 13 дни. Изследвали ли сте ЧХГ след спонтанния аборт? Защото тестовете за овулация хващат и ЧХГ, а след спонтанен аборт известно време все още имате ЧХГ в кръвта.

# 127
Не съм изследвала ЧХГ, мислех другата седмица да го направя. Теста го направих от любопитство, все пак ще си чакам менструацията, преди да опитаме отново.

Да, и на двете тестовете са много положителни 🙂
Lallova, всъщност при вас може и да не е овулация, щом са минали само 13 дни. Изследвали ли сте ЧХГ след спонтанния аборт? Защото тестовете за овулация хващат и ЧХГ, а след спонтанен аборт известно време все още имате ЧХГ в кръвта.

# 128
Аз ей сега си въведох снимките от вчера и днес на тестовете и днес ми го изчислява по-слабо и от предишните дни 🤷♀

# 129
Аз никога не съм използвала приложение, тези стойности не дават никаква информация.
Вижте по-нагоре последните два положителни теста- ето такъв тест като видите, няма да се съмнявате дали е положителен и няма да има нужда от приложение да ви го каже 🙂

# 130
Аз ей сега си въведох снимките от вчера и днес на тестовете и днес ми го изчислява по-слабо и от предишните дни 🤷♀

Преди една година когато реших ,че ще използвам Таки тестове все се чудех дали е положителен или не. Използвах ги 2 месеца и ми се наложи операция за отстраняване на киста и след това последва инвитро по други причини. След неуспешно инвитро този месец реших ,че докато чакам нова заповед ще пробваме и поднових тестовете. Е ,чак сега мога да кажа ,че видях хубаво положителен тест . Демек преди това само съм си ги нагласяла. Вярвайте ми няма как да объркате наситената черта. Е,при мен явно кистата си е оказала влияние. Успех и не се отказвайте ❤️

# 131

Здравейте момичета, какво мислите, според вас положителен ли е? 😊

# 132

Здравейте момичета, какво мислите, според вас положителен ли е? 😊

Категорично не.

# 133
Отрицателен е. Вижте няколко поста нагоре как изглежда положителен тест.

# 134
Отрицателен е. Вижте няколко поста нагоре как изглежда положителен тест.

Добре , благодаря😊

Общи условия

Активация на акаунт