Тест за овулация - въпроси /тема 14/

• 34 646
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Оф момичета ,дали има надежда ако утре имаме контакт ,защото днес ще пропуснем понеже мъжа няма да успее да се прибере . Малко се разочаровах,защото за първи път от 1 година хващам ОВ с тестове. Това е теста от днес . Вчера успяхме да изпълним плана ,но днес ще пропуснем 😔

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 15:40 от ilsan_89

# 106
Здравейте,

При положителен тест за ову на 09.03 в 18:00ч кога следва да си направя тест за прогестерон, който се изследва точно на 7ми ден от доказана ОВУ - на 10ти ли да броя, че е била овулацията Thinking
 Малко ми е объркано, защото за 1 път ползвам тест ленти за доказване на ову.

# 107
При положителен тест за О, овулацията настъпва след 12 до 24 часа. Вероятно е била на 10-ти. Прогестерон и естрадиол пуснете на 17-ти.

# 108
Здравейте,

При положителен тест за ову на 09.03 в 18:00ч кога следва да си направя тест за прогестерон, който се изследва точно на 7ми ден от доказана ОВУ - на 10ти ли да броя, че е била овулацията Thinking
 Малко ми е объркано, защото за 1 път ползвам тест ленти за доказване на ову.

как се казва програмата която използвате

# 109
Premom
https://premom.com/

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 22:36 от Yvka

# 110
Premom
https://premom.com/
благодаря

# 111
Може ли малко помощ с приложението? Прикачих си в premom снимката на теста от неделя и то само позна датата, явно от файла 😀 ама теста от вчера забравих да го снимам и се чудя след работа как да направя? Има ли начин да въведа аз датата на теста или е автоматичен тоя процес

# 112
Приложението платено ли е? Или аз не мога да се справя с него 🙂, къде и как си въвеждате резултатите от тестовете?

# 113
Не е платено. Трябва да четеш какво те пита в началото на приложението и как продължаваш нататък! Поне при мен така стана и нищо не съм плащала
Едит: досега го рових и схванах къде и какво, не е сложно

# 114

Блонди, след като качите теста може да се коригира датата и часа, натиснете там.
Лалова, в началната страница на приложението натискате test.

# 115
Yvka, благодаря! Последен въпрос-какво значат съкращенията в приложението? Търсих, но не намерих-примерно CD, DPO 🤷♀

# 116
Дано не бъркам и аз, но мисля че CD е пореден ден от цикъла, а DPO май са дните на лутеалната фаза. Ако греша, някой, който е по-запознат нека ме поправи...
Yvka, благодаря! Последен въпрос-какво значат съкращенията в приложението? Търсих, но не намерих-примерно CD, DPO 🤷♀

# 117
Някой може ли даде линк за приложението за Андроид? Пробвах през сайта да го отворя и инсталирам, но ми даде грешка.

# 118
CD - cycle day - ден от цикъла
DPO- day post ovulation- ден след овулацията

# 119
https://apkpure.com/p/premom.eh.com.ehpremomapp
Моят телефон не поддържа Google play и го тегля през ApkPure..

Някой може ли даде линк за приложението за Андроид? Пробвах през сайта да го отворя и инсталирам, но ми даде грешка.

Общи условия

Активация на акаунт