Тест за овулация - въпроси /тема 14/

• 34 700
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Кога е твоя цикъла?
Положителният тест ли е бил на 17-18? На кой от двата дни?
След положителния тест сметнете още 12-48ч за овулация и след това 14 дни.

Това е от 9 март бебеправихме на 10 и на 12 .03 днес трябва да ми дойде като цяло но няма наченки все още
Днеска по принцип е деня на цикала

# 181
Кога е твоя цикъла?

Това е от 9 март бебеправихме на 10 и на 12 .03 днес трябва да ми дойде като цяло но няма наченки все още

Може би може и да отчете тест с чувствителност 10,моят при втората бременност отчете  на деня на цикъла,но бяха минали 14 дни от положителен тест за овулация. Ако нямате търпение можете да направите,ако не след 2 дни. 😚 Успех.

# 182
Кога е твоя цикъла?

Може би може и да отчете тест с чувствителност 10,моят при втората бременност отчете  на деня на цикъла,но бяха минали 14 дни от положителен тест за овулация. Ако нямате търпение можете да направите,ако не след 2 дни. 😚 Успех.
Ще изчакам аз имам две бременности за миналата година завършили неуспешно и всеки път почвам с тестовете от рано и накрая се разочаровам мисля този път да съм по спокойна и да изчакам няколко дни преди тест ,имам леки болки ниско в корема знам че е нормално и нищо повече за сега

# 183
  • На изток от Ада
vikinci, а изследва ли нещо за тези бременности защо стана така? Иначе успех!

# 184
vikinci, а изследва ли нещо за тези бременности защо стана така? Иначе успех!
Да изледвахме се тромбофилия НК клетки прогестерон микробиология на мъжа ми всичко ни е наред АГ каза може от стрес напрежение работа тъй като работя по 16 часа на ден каси вдигам недоспивам и така сега работя само два дни и се чувствам отпочинала и по спокойна разбира се ,препоръча ми да пия фолиева киселина мета и да съм спокойна ......старая се разбира се пия витамини и се надявам този път всичко да е наред

# 185
Здравейте,този тест,макар и леко да няма абсолютно плътност на тестовата ми се струва вече положителен,насити се в рамките на 10-те  минути и ставаше все по-плътен. 2 часа без тоалетна,2 часа и половина без течности.Какво мислите вие,макар че приложението ми го отчита като високо само,не като пик, предполагам, защото не е плътна точно.

П.С. Снимка от 9-та минута.

После в 18 часа беше вече положителен. 😀 Най-накрая. 😀

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 21:35 от Irnata_87

# 186
Положителен е. След пика, че овулация настъпва от 12 до 48 часа, действайте да правите любов от днес до 2 нощи
Здравейте,този тест,макар и леко да няма абсолютно плътност на тестовата ми се струва вече положителен,насити се в рамките на 10-те  минути и ставаше все по-плътен. 2 часа без тоалетна,2 часа и половина без течности.Какво мислите вие,макар че приложението ми го отчита като високо само,не като пик, предполагам, защото не е плътна точно.

# 187
Пик ще отчете, когато високото започне да спада, т.е. когато тестовата започне да избледнява.

# 188
Моят тест от вчера се оказа, че е положителен, защото днес даже нямам тестова мерта! 😞 според вас късно ли е вече за опити или има шанс?
О настъпва след положителен тест до 12-24-48 часа,така,че не е късно,а сега е момента

# 189
Здравейте момичета
Месечния ми цикъл не е много редовен всеки месец идва на различна дата понякога на 24дни друг път на 30дни та се опитвам да засека овулация и ще се радвам да ми отговорите дали според вас на ден 13 теста е положителен

# 190
Положителен е 😊

# 191
Здравейте момичета
Месечния ми цикъл не е много редовен всеки месец идва на различна дата понякога на 24дни друг път на 30дни та се опитвам да засека овулация и ще се радвам да ми отговорите дали според вас на ден 13 теста е положителен
Да...🍀🍀🍀

# 192
Благодаря ви момичета ❤❤❤

# 193
Здравейте момичета по принцип нямам овулация без да пия лекарства за стимулация  защото съм с поликистозни яйчници предишния цикъл правихме инсеминация за съжаление неуспешна и този месец си дадохме почивка и си правих тестове за овулация бихте ли споделили мнение дали според вас е имало овулация   наи тъмната черта е на 15ден от цикъла

# 194
Според мен всички са отрицателни. Защо не пробвате да проследите овулацията при АГ? Предполагам така би било най-сигурно в случая.

Общи условия

Активация на акаунт