Тест за овулация - въпроси /тема 14/

• 34 108
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Не знаем, няма снимка.

# 586
# 587
Отрицателен е.
Не казваш на кой ден е правен теста. Може да предстои, тествай и в следващите дни.

# 588
Отрицателен е.
Не казваш на кой ден е правен теста. Може да предстои, тествай и в следващите дни.

2 Август към 20;00

# 589
Скрит текст:
Отрицателен е.

2 Август към 20;00
Кой ден от цикъла ти...

# 590
Снощи пак правих тест за овулация, на 18я ден от цикъла, втората черта пак е бледа, демек теста е отрицателен. Понеже си закупих много тестове за овулация, към тях имаше и тестове за бременност. Направо едновременно ги правя. 🤣🤣🤣 Всичко е отрицателно.
Аз не знам дали по-рано е възможно да е настъпила овулацията или ще е по-късна. Има ли някоя от вас с цикъл между 30-33 дни?

# 591
Малко е безсмислено да правите тест за бременност на 18ти ден. Дори и да е минала вече овулацията, е прекалено рано. При вашия цикъл, овулацията може да е и на 20-21 ден, продължете още няколко дни. Не знам от кой ден тествате, но ако не стане този месец, може да почнете по-рано другия.

# 592
Малко е безсмислено да правите тест за бременност на 18ти ден. Дори и да е минала вече овулацията, е прекалено рано. При вашия цикъл, овулацията може да е и на 20-21 ден, продължете още няколко дни. Не знам от кой ден тествате, но ако не стане този месец, може да почнете по-рано другия.

Да, със сигурност от другия месец ще започна по-отрано да се тествам за овулация. Просто докато дойдат тестовете, понеже ги поръчах от амазон, отне малко време. На 15 ден от цикъла е първия тест, сега съм 19 ден. Ще видим тези дни. 😀👌

# 593
Щом сте започнала на 15ти ден, то може за малко да сте я изпуснали, ако цикълът е 30 дни този месец, но може и тепърва да предстои.

# 594
Щом сте започнала на 15ти ден, то може за малко да сте я изпуснали, ако цикълът е 30 дни този месец, но може и тепърва да предстои.

Ако е била по-рано, сме се презастраховали с опит на 12я ден. Ще видим, благодаря все пак за проявеното търпение и отговори. ☺️

# 595
1  ви тест е 16 ден
Втория 17
Има ли овулацията?

# 596
Все още е отрицателен, но се насища и най-вероятно ще е скоро. Успех!

# 597
Все още е отрицателен, но се насища и най-вероятно ще е скоро. Успех!

Благодаря ви!

# 598
Колко дни ви е цикълът?

# 599
Момичета, отново аз. Сори. Това сега положителен или отрицателен тест е?

Общи условия

Активация на акаунт