Тест за овулация - въпроси /тема 14/

• 34 110
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Отрицателен. Трябва да е като контролната линия цвета или по-наситено.

# 601
Ето така изглежда положителен тест:

Ако не изглежда така, значи е отрицателен.

# 602
Колко дни ви е цикълът?
Нередовен е

Положителен ли е направих сега реставрация защото прочетох че не се прави с сутришна урина

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 19:26 от Nelina8263

# 603
Точно над вашия пост съм сложила снимка на положителен тест. Вашият е отрицателен все още.

# 604
Точно над вашия пост съм сложила снимка на положителен тест. Вашият е отрицателен все още.

Извинявай сега видях благодаря  ви много

# 605
Преди няколко дни имах положителен тест два дни подред. После тестовата линия започна да избледнява. Още чакам да ми дойде (с нередовен цикъл съм и съм на Дуфастон, който спрях преди 8 дни), правих тест за бременност - отрицателен. Днес LH тестовата лента ми се вижда близка до контролата или си въобрязявам? Възможно ли е?

# 606
Аз бих пробвала пак с тест за бременност след 1-2 дни Grinning

# 607
Повторих теста преди малко - пак положителен. Аз съм с ендометриозни кисти, дали те не предизвикват това покачване на LH? Чета, че при СПКЯ има такова покачване на LH...
Ще пробвам пак с тест за бременност тия дни. Може пък да е станало малкото чудо. Дано!

# 608
При предния ви пост, и на мен първата ми мисъл беше полокистоза, тогава наистина може да имате няколко пика.

# 609
Мацки, направих теста преди 40 мин. Втората черта пак беше по-бледа. Сега, след като сготвих, си викам Я да видя аз теста, извадих го от боклука и ето резултата:

Решила е да се насити тая пуста втора чертичка, ама дали е валидно след толкова време, не знам....

# 610

Имали овулация 19 ден

# 611
Няма овулация, няма и положителен тест.
Вече ви казахме, че чертите трябва да са еднакви. Еднакви ли ви се струват?
Тестът не показва дали има овулация, тя настъпва 12-48ч след положителен тест!

# 612
Няма овулация, няма и положителен тест.
Вече ви казахме, че чертите трябва да са еднакви. Еднакви ли ви се струват?
Тестът не показва дали има овулация, тя настъпва 12-48ч след положителен тест!

Това отговор към двете ни ли беше?

# 613
Не, към последния коментар беше.
Вашият тест изглежда или положителен, или съвсем близо, направете днес следобед един и действайте.

# 614
Не, към последния коментар беше.
Вашият тест изглежда или положителен, или съвсем близо, направете днес следобед един и действайте.

Pistachio, извинявам се, че на ти пиша, но ето да се посмееш. Тъкмо го направих. Нещо съм бъгната явно. 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт