Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 643
  • 634
  •   1
Отговори
# 210
Синята рокля не ми е в любима разцветка, но съм на мнението на Яна. Кецове, боти, ботуши.

Имам доста такива рокли и ги нося с ботуши или с кецове.

HappyRSmile, страхотни рокли.

Което ми напомня, че трябва да си подновя поло блузите. Виждали ли сте някъде тънички, с 5-10-15% вълна или кашмир, може и прозрачни да са, не ми пречи?

# 211
Синята рокля на Некст е много красива, но тези 100% полиестер Rolling Eyes
Иначе за носенето и и аз мисля, че с ботуш, кецове или боти-кубинки ще е ОК.
Втората рокля на Зара ми хареса, отидох да я гледам и... като се заплеснах в сайта им се влюбих в този десен
Скрит текст:
но е тоооолкова разголена нагоре... ох, няма пълно щастие  Grinning

# 212
Аз пък толкова търсих определен модел и разцветка рокля, че изобщо не съм видяла състава.
Категорично няма да я поръчам тогава.
Мразя изкуствени материи и не ги понасям на кожата си.

# 213
Което ми напомня, че трябва да си подновя поло блузите. Виждали ли сте някъде тънички, с 5-10-15% вълна или кашмир, може и прозрачни да са, не ми пречи
Последно си купих такива блузи с поло яка с вълна от Бельо Авангард, и от Интимисими с кашмир.

# 214
Какво е мнението ви за панталон, блейзър и отворена обувка? Аз си мислех, че на такъв тоалет ходи само остра, затворена обувка на ток.

# 215
Ако съм с туй бюстиенце отдолу става и отворена обувка, ако е с нормален топ или риза не ми харесва с боси крака.

# 216
  • София
Ако ще ти се показва сутиеноподобната блузка под блейзъра, аз не виждам проблем да се комбинира със сандали.

# 217
Да, комбианцията която си показала изглежда добре, но наистина ако е с нормална блуза отдолу не знам дали би стояло добре и не бих се пуснала така.
И все пак блейзър с отворени обувки по става.
Аз лично бях доста озадачена като видях в нета варианти на палто с отворена обувка на бос крак. Странно ми стана, защото най -малкото не е практично, но всеки с вкуса си.

# 218
  • София
Да си призаят тия, дето изкупиха зелените блейзъри! 🤣 Няма нито един за мен, освен в Зара, ама там са на двойни цени.

# 219
Queen of South гледам тия дни, видях че е по книга и си я поръчах и давам линк към озон, защото има откъс много по темата ни 😎
https://www.ozone.bg/product/kralitsata-na-yuga-vtoro-izdanie
Едната мацка все с рокли и токчета

# 220
  • Mediterraneo
Аз пък толкова търсих определен модел и разцветка рокля, че изобщо не съм видяла състава.

И добре ще направиш! Само при мисълта за 100% полиестер се изприщвам Simple Smile

# 221
Всъщност всичко зависи как е произведен и обработен полиестера.
Аз също бях върл противник, но има така обработен полиестер, че да не спарва и да не лепне на чорапогащник.
А някога бях заклет фен на памучни и копринени материи. Да, все още ги обичам, но първите не винаги падат, както ми се иска или поне не са така ефирни, а вторите са все по-голяма радкост и цените баснословни.

Queen of South гледам тия дни, видях че е по книга и си я поръчах и давам линк към озон, защото има откъс много по темата ни 😎
https://www.ozone.bg/product/kralitsata-na-yuga-vtoro-izdanie
Едната мацка все с рокли и токчета

Я, виж ти, какво ще гледам тези дни!
Току-виж ми дошла музата или топлината за рокли...

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 21:12 от outnocontact

# 222
  • Street of Dreams
Синята рокля на Некст е много красива, но тези 100% полиестер Rolling Eyes
Иначе за носенето и и аз мисля, че с ботуш, кецове или боти-кубинки ще е ОК.
Втората рокля на Зара ми хареса, отидох да я гледам и... като се заплеснах в сайта им се влюбих в този десен
Скрит текст:

Уфф, колко е сладка. Дай ми линк Simple Smile

# 223
Роклята на Некст е разкош, ако е от друга материя наистина може би няма да е толкова ефектна. Като стана дума за изкуствени материи и полепване- видях се в чудо с една риза- рокля на Манго. Много я харесвам, обаче... няма такова наелектризиране... Вече мисля да я пращам за рециклиране, опитах спрей за целта, омекотител, всички трикове от нета, които намерих. Е, всичко е до половин час и после пак полепва. Ако знаете някоя хитрина, ще съм благодарна да споделите.
Показаните рокли на Зара и аз харесах, но първата е на дупки и прозира...,а другата ми се струва че не е памучна. Може и да бъркам, но я харесах и отидох да я пипна в магазина. Изненадах се, че е изкуствена. Иначе памучните им рокли са много хубави- на намаление и цените са чудни...
Сетът с бюстието си е екстра със сандалите. То почти по бельо, не мисля, че е проблем дали обувките са затворени или отворени. Но дори и да е с обикновен топ или друга блуза пак ми допада комбинацията със сандали.

# 224
Скрит текст:

Уфф, колко е сладка. Дай ми линк Simple Smile
Заповядай Simple Smile
https://www.zara.com/bg/bg/%D1%89%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B2% … 53&v2=2026629

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 09:00 от Elanor

Общи условия

Активация на акаунт