Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 538
  • 634
  •   1
Отговори
# 510
mariat, видах ги в Пепина чанти Cromia, не съм ги виждала другаде, много добре изработени са, аз тази видях мини чантичка, хареса ми изработката, но тъй като нямаше избор на модели и цветове реших да потърся в сайта на марката и уцелих намаление Simple Smile виждам че ще имат много свежи модели за пролет/лято, но още не са в продажба.

# 511
Ох, аз по тази красота въздишам, но е за колан. Искам такава в нормален размер!
Умирам за геометрия!

# 512
 Георгиева, благодаря,  сега ще разгледам сайта.

# 513
Благодаря ви🌸
Ще ходя след месец, за мен е скоро, за други може да е много не знам😀
Планът за момента е: закуска в някое приятно кафенце, разходка по Шанз Елизе, обяд с круиз по Сена, разходка в Люксембургските градини, вечеря в някой приятен ресторант и за финал - върха на Айфеловата кула.
Със сигурност няма да имам време да се преобличам, така че ми трябва нещо кокетно, но не супер строго.
Също така обмислях да съм с тези Хогл обувчици:

По-скоро си представям някоя миди рокля, със подчертана талия и може би 3/4 ръкав.

Забравих да спомена, че не съм в България и Фешън дейс вече не са ми опция Sad

# 514
Lollaa**,
Ето тогава още една идея:

# 515
Street Style на истински парижанки:
Скрит текст:

Характерното за стила им е простота на формите, естествено падащите материи, свобода на движенията, лекота и непринуденост и щипка френски шик в детайлите. Wink

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 21:33 от Sysly

# 516
  • в Кошера
Lollaa**, винтидж?

Скрит текст:

С обувките, които планираш + жилетка?

# 517
Lollaa**, не знам каква е структурата ти, но за вдъхновение можеш да разгледаш визии на М. Монро, Джаки Кенеди и Одри Хепбърн, не се французойки, но имат типично френски стил на обличане. Изключвам помпозните официални тоалети.

# 518
Любопитно ми стана, понеже се споменаха разни националности, според вас, от местата, на които сте били, имало ли е такива, където хората са осезаемо по-добре облечени или с по-добър стил?

Разбира се, това с много условности, защото ако се разхождате в определени части на града е нормално да видите по-добре облечени хора също. Ще се радвам да споделите конкретни неща, които са ви направили впечатление и са ви харесали.

# 519
Стийт стайл на истински парижанки:
Характерното за стила им е простота на формите, естествено падащите материи, свобода на движенията, лекота и непринуденост и щипка френски шик в детайлите. Wink
Скрит текст:

E, това са инфлуенсърки и манекенки, та не са съвсем репрезентативна извадка, но да, на фона на очевидната простота на тоалетите си парижанките имат усет към детайла и определено не прекаляват с детайлите Simple Smile

# 520
Любопитно ми стана, понеже се споменаха разни националности, според вас, от местата, на които сте били, имало ли е такива, където хората са осезаемо по-добре облечени или с по-добър стил?

Да, в Париж, харесах и мъжете и жените...елегантни манта, сака, перли, шалчета - аз ходих март април.
Също и в Испания, но хотелът ни беше в някаква бизнес зона и се нагледах на испанци в небрежно елегантен стил, ммм.

# 521
Аз искрено се възхитих на жените в Хърватия, освен физически красиви, бяха и много елегантни.
В Швейцария господата ми направиха впечатление, дамите - точно обратното.

# 522
Рим и Париж се отличават. В Мадрид също след пет часа се срещат много елгантни хора, но разликата с предните два града е осезаема.

За Манхатън само съм гледала филми и няколко минути от самолета. Ще ми е интересно някой да разкаже от първо лице Heart Exl

Хареса ли ви някоя рокля от вчерашните на Оскарите? На мен само една и се чудя дали аз нещо съм се превърнала в консерва ...

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 17:14 от Анонимен

# 523
Джесика Частейн беше великолепна!

Зендайа ми е такава любимка, че и в чувал я харесвам, не само във Валентино.

Маги беше в убийствена рокля, но не за нея, но роклята беше WOW!!! Кристен беше просто WOW! Custom Шанел Wink

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 17:40 от Agent Provocateur

# 524
Най-много ми хареса Лили Джеймс. Толкова нежна и красива визия.

Общи условия

Активация на акаунт