Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 630
  • 634
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Аз моя си го нося със загащени тениски и кецове.

Дай линк за цикламено- оранжевите, моля Heart Eyes

# 301
За черния панталон- поло без ръкави.

# 302
  • София
Etoile намирам ги онлайн само в австралийски сайт 🤨. За наше съжаление….или пък не 😂.

# 303
Merym16 за панталона мисля, че наистина би стоял много добре с мокасини. Всички показани от Tyra по -нагоре са страхотни. С балеринки също би стоял много добре. Аз също не нося много токчета и залагам на равни. Имам ето такива и съм много доволна как се съчетават

# 304
Бих се спряла на свежа и свободна рокля като тази.
Дори смятам да си поръчам точно същата, въпреки че имам перфектна фигура.

# 305
Имам такъв черен панталон и го нося с обемни маратонки на адидас, тясна бяла тениска с някаква малка картинка прибрана в панталона, колан в ярък цвят, кожено късо тясно яке и официална работна чанта.

пристигна ми този панталон
Скрит текст:
но го върнах на мига - ни с токчета, ни с балеринки седи, на здрави бедра такъв модел  хич не пасва.

шарената рокля от горния пост е като за много бременна и няма да направи услуга на Elena_of_Avalor

Мишел Обама има много вдъхновяващи тоалети, много харесвам стила ѝ

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 14:32 от Al Georgieva

# 306
  • Някъде там
Момичета, бихте ли помогнали, какви обувки са подходящи за този панталон?

Знам, че с ток ще е добре, но аз търся вариант по-ежедневен. Вече ми е пролетно, носят ми се цветни дрехи 🤗
Получихте ли го?
Може ли снимка какъв е реалния цвят на живо и каква е дължината.
Аз също очаквам този панталон,ниска съм 156 см и най вероятно ще трябва да го скъсявам.

# 307
Elena_of_Avalor, ако не носиш официални рокли и дрехи по принцип моят съвет е задължително да тръгнеш по магазините и да мериш.
Пробвай различни модели и материи. Понякога нещо на закачалка не изглежда добре, но облечено придобива съвсем друг вид.
Едра фигура и корем не се крие с обемни дрехи, разкроени и широки. Става още по зле и човек изглежда още по едър или направо като бременна жена.
Прилепнали дрехи също не са ок. Ако ще е права рокля да е по свободна и в никакъв случай по тялото.
Разгледай plus size моделите на различни марки с какво да облечени.
И в  Асос има такава линия и в доста други сайтове.
Така ще се ориентираш и какво евентуално ти харесва.

# 308
Бих се спряла на свежа и свободна рокля като тази.
Дори смятам да си поръчам точно същата, въпреки че имам перфектна фигура.

Скрит текст:

Сериозно ли!? Фирмено парти! В ресторант, пък бил той и не със звезда Мишлен.

Имам такъв черен панталон и го нося с обемни маратонки на адидас, тясна бяла тениска с някаква малка картинка прибрана в панталона, колан в ярък цвят, кожено късо тясно яке и официална работна чанта.
Скрит текст:
пристигна ми този панталон
Скрит текст:
но го върнах на мига - ни с токчета, ни с балеринки седи, на здрави бедра такъв модел  хич не пасва.

шарената рокля от горния пост е като за много бременна и няма да направи услуга на Elena_of_Avalor

Мишел Обама има много вдъхновяващи тоалети, много харесвам стила ѝ

Моите широки панталони и аз ги нося така. Обичам свободата на движение.

# 309
# 310
  • София
Елена, представям си нещо такова:

Тези за много по вкуса ми, особено втората! Знаеш ли от къде са или просто произволни снимки за идеята?

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 15:16 от bubanka

# 311
  • В полите на Пирин планина
Първата е от Ефреа, а втората от Дафне.

# 312
Ето няколко визуални примера за модели 

# 313
  • В полите на Пирин планина
4 е зле, 7 е някаква смехория, а 9,10,11 и 12 са абсолютно неподходящи заради рязаната талия. Комбинациите с панталоните са хубави, обаче на нисък човек (а Елена май не е висока) дънки тип "Flair" - тия разкроените - не стоят особено добре.

# 314
  • София
Тук има всякакви кройки, не са всички за тази форма на тялото. Wink

Общи условия

Активация на акаунт