Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 559
  • 634
  •   1
Отговори
# 450
От белите на Sunn- първите, от тези на feminite- не са моите ни като модел, ни като подметка, но все пак вторите. Детето имаше от тази серия- израстна ги, преди да ги скъса, което е доказателство за качество и много рядко се случва.
Първите са прекалено шарени.

# 451
  • Пловдив
sunn, feminite първите модели избирам аз.

# 452
Sunn първите
Feminite вторите бих избрала аз

# 453
Вторите... Макар никак да не обичам маратонки с толкова големи мрежести участъци, каквито има и при двата модела тук. Освен, ако не са стриктно за спорт.

# 454
  • София
Дами, моля дайте идеи от къде мога да купя качествено плажно облекло.

# 455
Лиска, Палмърс, Триумф са моите любимци.

# 456
Триумф имат една спешъл серия, Палмърс, E.Армани, Mark&Andre, Versace правят страхотни бански.

# 457
Май нямаш предвид бански, а разни удобни нещица за-до-на плажа или греша?
Ако е за бански имам идеи, за другото не. Просто обличам някакъв потник/ тениска и къси дънкови панталонки или пък само широка и памучна туника/риза в бохо стил.

# 458
  • София
Благодаря за препоръките! outnocontact, ще съм благодарна да споделиш от кои бански си доволна.

# 459
Мен Calzedonia ме устройва идеално последните години. На разпродажба цените им падат на 50% и излизат супер изгодно Nature High Brightness

На плаж най-много ми харесва бразилианската кройка.

# 460
Ли Лу, как поръчваш от calzedonia? Много си харесах бански но от сайта им за щатите, а в европейската версия изобщо ги няма тези модели. Или взимаш директно от магазин?

# 461
Привет момичета 🤗 Моля за вашето мнение като комбинация

# 462
Идеално е.

# 463
  • София
Панталонът и обувките са много хубави. Нещо ми се бие с потника обаче- нюансът ли е, деколтето ли е или фактът, че е рипсен, не мога да преценя. Simple Smile

# 464
Харесва ми, цветовете много си пасват и обичам такава комбинация Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт