Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 542
  • 634
  •   1
Отговори
# 570
Аз съм с ендо коремче, че и диагнозата даже съм уцелила Simple Smile Нося винаги по-широки дрехи или нещо, което не притеснява корема ми. Може да пробвате с рокли, които са по-широки от бюста надолу.
Аз също съм с ендометриоза, Хашимото и ИР.Знам,че оттам идват нещата,но просто не спортувам,не обичам да се напрягам,возя си се.В момента в който започна работа, нещата ще се оправят,но не знам кога ще стане.Но на едно интервю няма как да отида по дънки😳Предложения линк по-долу ми хареса,допадат ми някои неща,за което много благодаря!Не разбирам и не се вълнувам от мода,но в общи линии схванах смисъла 😉А оттук нататък ще следя и темата за нови открития! Всичко най-хубаво и благодаря 🥰

# 571
Mateah много ми харесва пуловерчето (без да съм фенка на зеленото) и в посочената комбонация е доста яко

# 572
Аз цял живот не съм носила зелено и от миналата година съм му луд фен.
По магазините е най- често срещаният цвят  в момента,  което ме радва.
Очаквам и жилетка в по- тъмен цвят, та продължавам с допълването на колекцията.
Иначе съчетанието и мен ме радва, но такъв тип пола не е моята, но пък в същия цвят имам дънки и ще пробвам и така .
То с  дънки няма какво да се обърка, но все пак…

# 573
  • София
Права рокля, не по тялото скрива корем. И е подходяща за работа. Не мисля, че дънките са най- удачен избор, честно казано.

Черната рокля на D&G  не ми хареса като съчетание. Тъкмо погледнах ляво (актрисата) с тоя кръст на това квадратно деколте и тази тиара, стърчаща над главата и си казах тази рокля трябва да е с един от златните им синджири по врата и погледнах снимката от ревюто. Ами, знаят си хората работата и според мен пищността на роклите им е много много трудно да се пулл офф-не така, че да не изглежда кичозно, а грациозно и с тежест.
Американките са бозави в повечето случаи, нямат аурата за такива рокли. Примерно, Моника Белучи чудесно успява да ги носи.

# 574
А Георгиева, пусни снимка на роклята да видим как изглежда на живо.

# 575
  • Down south
Бъдете внимателни с квадратните деколтета. Изглеждат добре на моделите, но действително, могат да бъдат много коварни.
В моят случай, рокля и няколко блузи, които бяха възхитителни на моделите, при мен стоят ужасително Kissing Heart

За тукашните стандарти съм сравнително слаба (168 см. на 50 кг.) и ревютата бяха обещаващи.
Греда.

# 576
G.Savova,
като се позатопли ще я облека и ще се снимам някъде вън, че вкъщи нямам огледало.

Daylily,
квадратни и големи деколтета купувам само с проба, за да съм сигурна, че ще легнат добре. То и на червения килим не им стоят добре на много от дамите деколтетата Grinning

# 577
Квадратно деколте нямам, не се харесвам и не купувам дрехи с такова. Не на последно място, не ми отива- с голям бюст съм...
За офиса - права рокля, която прикрива коремче е ок, важно е и чуството на комфорт.
Аз да попитам според цветовите карти какъв шал бих могла да сложа на блатно зелено палто (Зара е, но цвета не е много реален тук)? Някъде срещнах коментар за това палто, че е такъв цвета, звучи ми добре, поне като сравнявам с това, което виждам 😁
Al Georgieva, благодаря! Точно за лилаво се чудех, но е толкова смело за мен, че реших да се допитам 🙂

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 11:04 от Анонимен

# 578
Блатно зелено? На цвета който си представям бих сложила студени тонове светло и тъмно лилаво, млечно студено бяло, охра, горчица, по-светло зелено, патладжанено и все в студената гама

# 579
Какво мислите за този панталон? По принцип не бих го погледнала, но сега се учудвам, че подобен модел ми хвана окото. Чак ми се ще да си ги купя!

# 580
Море, панталонът е много смел, свеж и ме кара да се усмихна в тези тежки времена. Позитивен е. Не бих го носила на себе си, но бих се изкефила на жена, на която й стои добре!
Квадратните деколтета пък за мен са 10/10, ама ако има част на тялото, която да ми е ОК, то това е точно там.
Виж, за панталони и поли ми е трудно, но има ли квадратно деколте, ми заспива.
Новата колекция на Зара е прекрасна. Бих изкупила всичко, ако не бях с бременното коремче. Ще почакам няколко месеца и ще се наградя с някоя красотичка.
За сметка на колаборацията на H&M X Iris Apfel, която не ме вдъхновява. Нищо не бих си взела. Сакото е разкошно, но засега нямам къде да го нося. Бижутата ми бият на евтин кич, а Айрис - никога. Та... Не ми се вижда толкова успешна.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 11:14 от HappyRSmile

# 581
Моделът много ми харесва, вчера си мислех, че ми се носят вече широки крачоли. Аз обаче бих заложила на дънки, този принт ми е твърде смел

]
Какво мислите за този панталон? По принцип не бих го погледнала, но сега се учудвам, че подобен модел ми хвана окото. Чак ми се ще да си ги купя!

# 582
Море, моделът и десенът много ми харесват. Единствено дължината не ми допада. За мен този тип панталони стоят по - красиво, когато покриват обувката.

# 583
  • Street of Dreams
Аз го виждам като панталон за 3-годишна.

# 584
  • София
За мен дължината е грозна, ако са по- дълги ще е по- добре. Иначе десена… свеж е, но не бих го облякла.

Общи условия

Активация на акаунт