Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 547
  • 634
  •   1
Отговори
# 585
Аз съм 159, така че сигурно ще ми покрива обувките 😁

# 586
  • София
Още един глас, че прилича на детски панталон.

# 587
Весел е панталона...но малко на пижама докарва!

# 588
Мацки, помогнете! Много са ми важни такива обувки:

Стар модел на Лубутен са, няма ги вече, а по сайтове за 2ра ръка няма моя размер (40-41). Като цяло на марката не държа, но искам да са такъв модел, нюд лак. Кайшката през средата на стъпалото. Ток не ми се иска повече от 8, но бих направила компромис. Разцъках сайтове, даже и по магазини ходих: няма такова чудо. Някой да е срещал?

# 589
G.Savova,
като се позатопли ще я облека и ще се снимам някъде вън, че вкъщи нямам огледало.

Daylily,
квадратни и големи деколтета купувам само с проба, за да съм сигурна, че ще легнат добре. То и на червения килим не им стоят добре на много от дамите деколтетата Grinning
Интересно ми е кал седи набора отпред и как изглеждат на живо презрамките. Може ли поне тях да снимаш?

# 590
  • Street of Dreams
Мацки, помогнете! Много са ми важни такива обувки:

Стар модел на Лубутен са, няма ги вече, а по сайтове за 2ра ръка няма моя размер (40-41). Като цяло на марката не държа, но искам да са такъв модел, нюд лак. Кайшката през средата на стъпалото. Ток не ми се иска повече от 8, но бих направила компромис. Разцъках сайтове, даже и по магазини ходих: няма такова чудо. Някой да е срещал?

Набързо само това ми попадна като размер и наличност, но какъв е този сайт и цени
https://www.hdsshop.top/ProductDetail.aspx?iid=147293954&pr=50.88
https://www.hdsshop.top/ProductDetail.aspx?iid=147293971&pr=52.88

# 591
Сайта е менте и няма знака за защита при плащане.

# 592
Благодаря! Имам едно особено мнение към откровените ментаци. Ще вървя с тях не ми се иска да остана без токче някъде 😃 Май ще се опитам да си направя такива по поръчка при обущар. Без да залитам в крайни имитации (червени подметки). Наистина ми трябват не много високи, обли, нюд-лак и с тази “мери джейн” каишка.

# 593
  • Street of Dreams
Мда, няма как да не е менте наистина.
Мериджейнки виждам по физическите рокабили магазини, но не съм гледала на кои марки са.

# 594
Не става въпрос за стока менте, а за самия сайт. По всяка вероятност ще платиш и няма да получиш нищо.

# 595
Танчитка, този модел се прави от много марки, аз бих купила нови - Прада, Миу Миу, В.Уестууд вадят такива. Е, не са 100% същите, но ще ги обуеш първа 🙂

G.Savova, ще снимам и ще кача съб/нед

Панталона на Море е малко като една колекция на Е.Пучи, ама не съвсем.
Такъв модел нося с високи токчета и панталона е почти до земята, стои супер

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 15:52 от Al Georgieva

# 596
Savova, това е подобен модел, който аз имам.

# 597
Lollaa*,
Роклята ти стои чудесно.
Прекрасен пост - като оазис на фона на толкова много утопия в темата.

# 598
  • София
Супер си, Лолла Flowers Hibiscus

# 599
Лолла, много секси!

Общи условия

Активация на акаунт