Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 143
  • 634
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря ви🤗
Аз продължавам да си търся рокля😂
Тази ми стана симпатична, но не виждам много употреба да има след повода:
https://www.sezane.com/eu/product/bella-dress/vintage-blue#size-34

Оскарите не съм гледала (ако бяха те 😂) там не мога да се включа много с мнение.

# 601
  • София

Ако някой се сеща от къде мога да закупя такъв бански костюм, към него има и кимоно. Попитах в профила на дамата, но не ми отговори. Благодаря!

# 602
Мисля, че в Oysho имаше с точно същата шарка. Също подобни имаше миналата година и в Clichè май.
Поръчах тези чарлстон дънки, че доста са ми се приносили.

# 603
  • София
Момичета, как се води дясното розово?
И дали в нашата Зара я има тази рокля?

Оставям да се вижда и самата блогърка. Обичам да гледам красиви жени, на които всичко им стои.

# 604
Lollaa,
Това е ежедневна рокля. Какъв повод, какви 5лв. Едни сандали в кафяво, ратанова чанта и - на пазар!
Скрит текст:
Благодаря ви🤗
Аз продължавам да си търся рокля😂
Тази ми стана симпатична, но не виждам много употреба да има след повода:
https://www.sezane.com/eu/product/bella-dress/vintage-blue#size-34

Оскарите не съм гледала (ако бяха те 😂) там не мога да се включа много с мнение.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 22:50 от HappyRSmile

# 605
Лола, черната рокля от къде е? Много красиво ти стои. Искам да се сдобия с подобен модел.

# 606
Миналата година случайно я намерих в Зара, ако не се лъжа видях преди месец такъв модел пак, но в други цветове.

# 607
G.Savova, ето я роклята, която предложих на Lollaa*. Определено съм я уцелила с предложението, тя има същата и и стои страхотно. Самата рокля е много добре ушита и стои супер
Скрит текст:

# 608
Страхотни са черните рокли на Lollaa* и на Al Georgieva. Аз издиравам подобна, но в по-свеж цвят. Моля, ако някой засече някъде подобна в червено, фуксия, лилаво... да сподели. Синът ми е абитуриент тази година и още не съм готова с тоалет за мен. Слава Богу него го оправихме Simple Smile

# 609
В ап-а на Зара гледах днеска такава в модерното зелено

Страхотни са черните рокли на Lollaa* и на Al Georgieva. Аз издиравам подобна, но в по-свеж цвят. Моля, ако някой засече някъде подобна в червено, фуксия, лилаво... да сподели. Синът ми е абитуриент тази година и още не съм готова с тоалет за мен. Слава Богу него го оправихме Simple Smile

# 610
Купихте ли си нещо от колекцията на Iris H&M?
Колекцията приключи почти изцяло за около 10 минути.

# 611
  • Бургас
Нищо не купих. Харесах обеците /жаби и грахчета/, но се оказаха с клипс и това ме отказа. Твърдите гривни също са красиви, но не съм склонна да им платя цената. Черните панталонки в едни други времена бих взела, но не са за настоящото ми телО!
Полата с волани, ако не е в показаната комбинация също би ми харесала, ама и тя не ми беше спешна.
Денси, а ти кое си купи?

# 612
Колекцията на Ирис отече, имах работа и не си купих нищо, но не страдам особено де. И без това всички около мен биха припаднали като ме видят с костюма с граховите шушулки Grinning

Обици на клипс мога да нося точно 5 минути и след това започвам да умирам Grinning
. Яна ., черните панталонки и блузата към тях бяха най-носими от цялата колекция

Да видим дали някой ще се похвали с нещо Simple Smile

# 613
  • Бургас
Дрехи има и други носими, но не и както бяха презентирани. Не и за мен. Но не може да се отрече, че Ирис остана вярна на мотото More is More and Less is a Bore - Iris Apfel . Дали го споделям или не, нея едва ли я интересува. Колекцията се изкупи за 10 мин. Факт.

# 614
Аз купих гривната с висулките, да видим дали ще дойде. Дебна колието с бръмбъра, да видим.

Общи условия

Активация на акаунт