Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 165
  • 634
  •   1
Отговори
# 615
В контеста на Оскарите, обявиха датата на Мет Гала тази година - 2ри май. Темата е Антология на америнската мода. Ще има лайфстрий от Вог

# 616
Al Georgieva,
Каква е дължината на презрамката на чантата?

и за вечерна чантичка поръчах ето тази шарена радост - за обувки в синьо и сребърно, за червени, за черни с бели линии
Скрит текст:
Скрит текст:

# 617
Страхотни са черните рокли на Lollaa* и на Al Georgieva.
Аз имах идентична черна рокля преди около.... хммм, поне 13-15 години. Моята обаче беше асиметрична долу, Miss Sixty, ако не се лъжа.

И Лола и Георгиева много стилни и ужасно секси!

Хареса ми темата за Мет - дава поле за развихряне и национална гордост. Неотдавана гледах по Нетфликс интересен мини сериал за Halston, препоръчвам!

Между другото в сериала за Халстън най-интересна ми беше Elsa Peretti, която започва като модел и негова муза,  а завършва като главен дизайнер за Тифани, разкошна жена, невероятна естетика Grinning
https://www.tiffany.com/world-of-tiffany/about-elsa-peretti/

Американките са бозави в повечето случаи, нямат аурата за такива рокли.
За съжаление не можем този път да оплюем горките бозави американки за това, че актриса от Британско-Шотландско-Испанско-Аржентински произход, но все пак родена в САЩ, въпреки, че е отрасла в Аржентина и ЮК не се е протипоставила на стилиста си Law Roach по въпроса Simple Smile Но той е американец, та разбира се не разбира Wink
https://www.elle.com/uk/fashion/celebrity-style/g36002544/anya-t … ason's%20MVP
https://www.nytimes.com/2021/09/15/style/law-roach-stylist-zenda … -celine-dion.html

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 16:51 от Agent Provocateur

# 618
Аня,
предполагам червената кожена дръжка ще стига до кръста, платненото шалче до под рамената, но ще мога да потвърдя като пристигне след седмица.

Черните рокли са ми страст, имам .....мммм 8 мисля, нося ги много.

Я каква свежа компания на снимката на Агента Sunglasses
Хах, чудя се един бял костюм дали да не си купя и с черна тениска отдолу.

densi, честити! Успех за колието!

# 619
  • София
Не знам защо си пуснала още снимки с други тоалети. Някои ми хареаха и какво от това?
Не ме интересува кой е стилистът, аз говоря за конкретната рокля, че не ми харесва как стои. Мисля, че имам това право. Simple Smile Дясната прилича на богиня, лявата .... не. Според мен.

Нямам склонност да се прехласвам по нещо или някого само защото е име. Важи и за стилиста в случая.

# 620
Пълното право имаш и да не харесваш и да го напишеш и то няколко пъти, ако ти душа сака. Аз се засмях на пренебрежителната ти реплика за "бозавите американки", защото актрисата не е американка и защото коя да е актриса рядко си прави сама стайлинга. Та ако ще плюем, то поне да плюем този, който е сътворил "тоалетчето" и го е аксесорирал Simple Smile

PS Аз също харесвам повече манекенката.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 18:28 от Agent Provocateur

# 621
  • Street of Dreams
Къде видяхте Ал?

# 622
  • Бургас
И като стана въпрос за Холивуд, Оскари и т.н. не мога да не отбележа тоалета на Мария Бакалова /харесвам я, подкрепям я, гордея се с успеха на младата българка/, но е тотална греда   пък ако ще и да е Балмейн.

# 623
Пропуснала е първо да се консултира тук в темата.

# 624
  • Бургас
Пропуснала е първо да се консултира тук в темата.
За съжалиние, както споменаха по-горе тях ги "обличат" и ако не си много сериозна звезда, нямаш право на лично мнение по въпроса.

# 625
Много и е зле роклята на Бакалова. И как леко я е щипнала в кръста.....малко повечко спорт и трябва на мацката, леко желе е май-май.

Изпуснах костюма на грахови шушулки, но си поръчах един на Зара - материята му е смес лен и вискоза, което ми звучи добре. И ще го нося с черна тениска и черни обувки с малко бяло.
Скрит текст:
Как ви се струва?
Да видим какво ще пристигне де, че го няма в никой от магазините.
ето и линк към костюма Зара бял костюм

# 626
  • Бургас
Симпатично е, но аз винаги пречупвам всичко през моята призма и за мен категорично не е. Релефните шарки ще ми дадат допълнителен и абсолютно нежелан обем. Ти обаче си слабичка и няма да имаш моя проблем.

# 627
Малко ме притесняват релефните шарки, все си мисля за дамаски, пердета и т.н. Grinning
Обема.....мхм, аз съм със здрави бедра и д. та обем си имам , но такъв модел панталон стои добре на тънка талия и широки бедра. И панталон тип цигара. Всичко друго ми стои ужас-ужас
С добре подбрани дрехи изглеждам слаба, но на плажа се вижда истината Grinning със здраво спорт всеки ден, седмици и месеци наред няма как да съм нежна фея Grinning
Другата седмица като дойде ще видя как стои. Миналата година се засилих за отровно жълт костюм и либето почти припаднал като видял снимката в чата, та се обади и бързо се спрях

# 628
Човек като ти гледа снимката с черната рокля и голите рамене, не може да си представи големи бедра, на фона на тези крехки рамене.

# 629
Поръчала съм белия жакардов костюм до магазин на Зара, за да мога да пробвам и да се огледам, така че ще се снимам и кача тук.

G.Savova, това с крехките рамене си е комплимент. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт