Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 167
  • 634
  •   1
Отговори
# 495
Много са хубави тези рокли, но и аз не съм си купила още. Не се чувствам много във форма за тях😀

Дами, трябва ми съвет. Скоро имам рожден ден и ще си направим пътуване до Париж. Много искам да си купя рокля, която да хване духа на града, както и емоционалността, с която ще посрещам моите 30😀
Отворена съм за всякакви предложения, не съм много висока, 164см, с изразена талия и по-обемен ханш. По възможност да не са пастелни цветове и цена не по-висока от 200 евро.
Дали сте виждали нещо симпатично по сайтовете?

# 496
G&B, прекрасна ти е роклята Hug

Златните кецове бих комбинирала и с раничка

А що се отнася до сатенените рокли, много са нежни, много ми харесват. Аз същп все още нямам, но мисля тази година и аз да забърша една.
Да видим какво казва търсачката като комбинации.

# 497
Аз ще поръчам вероятно пробно няколко дълги (под коляното) в различни цветове, ако не ми допаднат ще ги върна. Късите твърде много ми напомнят на бельо.

И колкото и да ми харесват снимките, винаги съм имала малко проблем с такива дрехи - пуловер като за по-студено време, роклята пък като за 40 градуса. На каква температура изобщо пасва този аутфит 🤔

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 11:47 от Анонимен

# 498
+1 На мен също много ми харесват като ги гледам, но аз лично не мисля че бих се облякла така. Идеята със сакото ми хареса. Мисля че добре ще си пасне за някоя лятна вечер край морето.

# 499
Lolla, напълни ми душата със споделения план: пролет, Париж, 30ти рожден ден - пълна приказка ❤
Присъединявам се към съветите: миди пролетна пола (сатен или коприна) и casual oversized пуловер. Отворени обувки на кок, според мен с кайшки на глезените ще са по-“парижки”. Аксесоари според настроението ще си избереш, има с тази база много вариации Simple Smile И най-важното: назабравимо преживяване от мен!
Благодаря ви за съветите за чантата: май измърдих бяла раница. Правя се аз на смела, ама съм си черно/бяло/бежаво човек 😃😃😃

# 500
Lollaa*, ето тази рокля последно гледах - става с кецове/гуменки, балеринки, токчета плюс дънково или кожено яке, също пуловер, суичър, риза

и за вечерна чантичка поръчах ето тази шарена радост - за обувки в синьо и сребърно, за червени, за черни с бели линии
Скрит текст:
Скрит текст:
Видях марката в магазините на Пепина, но малък избор имаше и поръчах онлайн

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 12:10 от Al Georgieva

# 501
Мерси, че ме осветихте за тези чантички, за първи път ги виждам. Определено ще си взема някоя някога - доста ще са освежаващи за черните/белите ми аутфити

# 502
Мерси, AlGeorgieva, такъв модел си купих миналата година и факт - седи ми прекрасно, но не я чувствам за празник😀

# 503
  • Бургас
Момичета, Лола написа, че скоро ще ходи в Париж. Скоро ....... ами не е съвсем пролет, или да кажа по-точно вероятно няма да е съвсем топло, а и около Сена винаги духа вятър, та температурите се усещат като по-ниски. Аз с предложение за рокля не се включвам, само с лек акцент към времето.
Отворени обувки на кок, според мен с кайшки на глезените ще са по-“парижки”.
И за отворени обувки съвсем няма да е, въпреки че те носят и при доста студено време. А в една статия прочетох, че ако в Париж видиш жена на ток, тя вероятно ще е чужденка. Да ви кажа от видяното от мен, май точно така си е.

Лола, не разбрах роклята за вечерното празнуване ли трябва да е или нещо стилно за разходка по Шан-з-Елизе?

# 504
Не съм живяла в Париж, но преди години ходих там доста често ( 6 - 8 пъти годишно), като изключим някакви по-шикозни заведения и райони въобще нямам впечатление да са кой знае елегантни. Във Франция продължавам да съм много често, но в други части на държавата, и продължавам да съм на същото мнение… изобщо тая работа с невероятно елегантните французойки според мен е мит, макар че естествено като навсякъде и такива се намират.

Въпреки това приветствам желанието на всяка жена да изглежда елегантно и да се чувства красива и добре в кожата си Simple Smile и това трябва да се прави в крайна сметка независимо как изглеждат останалите - веднъж живеем и трябва да направим каквото зависи от нас да се чувстваме красиви, това толкова се отразява на други аспекти от живота Simple Smile

# 505
  • Бургас
За мен парижанките са елегантни, но тяхният стил се различава от нашето виждане за него. Те не са шумни и шарманти, по-скоро са обрани. Виж при италианките /северна Италия, в южна не съм била/ е друго, тях няма как да не ги забележиш.

# 506
Lollaa**,
Аз си те представям с таква рокля като девойка-французойка:

# 507
Мерси, AlGeorgieva, такъв модел си купих миналата година и факт - седи ми прекрасно, но не я чувствам за празник😀
Не разбрах, че се търси нещо по-вечерно и дадох идея за всекидневна шик рокля (която и си поръчах току що, много ми харесва модела)
Празнично = вечерно? или?

# 508
Лола, изгледай няколко серии от Емили в Париж и може да ти дойдат идеи за тоалети.
Тези чанти има ли ги в бг сайт?

# 509
  • Бургас
Лола, от описанието ти разбирам, че имаш тънка талия и моите предложения са да я подчертаеш. Шик е, стилно е, но не е вечерен тоалет, ако това търсиш.нямам идея как са на живо, но се постарах да са от реален магазин, а не само идеи

Общи условия

Активация на акаунт