Изпитани сайтове за парфюми - март 2022

• 87 051
  • 783
  •   1
Отговори
# 165
https://www.deliriumexclusive.com/bg/aromati-komplekti-i-podarut … -mini-hd21-663202
В Делириум е по-изгодна обувката и с кода става чудна цена. А комплекта от 50 мл с лосион излизаше 106 лв

# 166
  • Бургас
За 113лв. го взех моя с код от Делириум, 50-ка с лосион.Няма такава добра цена  радвам се, че го добавих към моите.Все чуквам такива офертички.BowtieВ Нотино виждам Idôle L'Intense за 120кинта 50-ка и безплатна доставка.Чак му се чудя, никога не го купих, а е хубав много.Мисля е добра цена за продукт, тоя парфюм винаги държи цена, изключвам тестерите естествено.Честит празник, скъпи съфорумки.Revolving Hearts

# 167
Емииии, Брайтче, имало, взела си, честит удар както се казва !  Simple Smile

Но за момента единствената цена без аналог на пазара е във elfragrance.

В Делириум няма и помен от червени обувки.

Макдамия, взе си Ани-ту в чантичката и няма една добра дума днес, нали? Мъжете по- важни, така ли стана!

# 168
И аз получих днес Ани-ту. Доволна съм.

# 169
  • София
И аз се записвам с поръчка от parfumi-shop. Понеже съм си пачули фен, стрелях на сляпо по пачули кожа Simple Smile Утре го чакам Flowers Hibiscus
ПС - Имам нужда да си подаря повече неща за 8-ми март, сега си поръчах и една резерва на бялото пачули Ill

# 170
#Милен, мъжете са важни, но и вие също. Анито беше веднага употребено, но изненадата ми беше, че поръчах един продукт и един тестер, а получих два продукта. Happy съм 😊

# 171
Дали има актуален код за Парфимо?

# 172
Макадамия, уникалнооооо Ани! Simple Smile Значи все пак не пихме студена вода от парфюми шоп, а напротив, топъл ванилен кеф ни заля по две. Simple Smile

10Q, както казва новото поколение!

Чакам само mechetaishan, да каже че всичко е наред и да си сипя, че много притеснения изживях с вас тези дни. Simple Smile

# 173
Здравейте, ако някой е попадал на хубава оферта на YSL - Elle edp ще се радвам ако я сподели. Благодаря!

# 174
Здравейте, ако някой е попадал на хубава оферта на YSL - Elle edp ще се радвам ако я сподели. Благодаря!
https://parfumite.eu/index.php?section=ITM&itemid=455

# 175
Heart Eyes Хиляди благодарности!

# 176
Макадамия, уникалнооооо Ани! Simple Smile Значи все пак не пихме студена вода от парфюми шоп, а напротив, топъл ванилен кеф ни заля по две. Simple Smile

10Q, както казва новото поколение!

Чакам само mechetaishan, да каже че всичко е наред и да си сипя, че много притеснения изживях с вас тези дни. Simple Smile
Още малко остана Innocent Болни сме с детето у дома, търкаляхме се по пижами цял ден и не ми се излизаше в студа до Спиди.
За да не е съвсем спам пускам две предложение от Старкоп, които поне на мен не са ми попадали често из сайтовете ни:
https://www.starcorp.bg/productbg/3542 Yves Saint Laurent Atlas Garden
https://www.starcorp.bg/ysl-saharienne-neroli-muscs-blancs-eau-de-parfum Yves Saint Lorant Saharienne Neroli Muscs Blancs Eau de Parfum

# 177
За 113лв. го взех моя с код от Делириум, 50-ка с лосион.Няма такава добра цена  радвам се, че го добавих към моите.Все чуквам такива офертички.BowtieВ Нотино виждам Idôle L'Intense за 120кинта 50-ка и безплатна доставка.Чак му се чудя, никога не го купих, а е хубав много.Мисля е добра цена за продукт, тоя парфюм винаги държи цена, изключвам тестерите естествено.Честит празник, скъпи съфорумки.Revolving Hearts

Аз търсих една обувка... Благодаря!
   Idole Intense e бил и на по-добра цена. Пак от Нотино, през лятото, поръчах на под 100 лв. Не помня колко точно, мисля около 80 и нещо... Хубав е много, да. Макар че класическият ми харесва повече.

P. S. Мисля, че беше през юли, 2021, тогава вървеше с подарък една плажна кърпа, която ставаше най-много за цедене на кисело мляко.

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 00:11 от Clotilde

# 178
Ти да видиш цени на нови неща в notino.bg 

# 179
ооо и аз чакам Hachivat, днес трябва да го получа и докато се накумя какво друго  да взема от промоцията ето днес  цените са други.
Та освен Ani и Hachivat, съм хвърлила око на Nishane Fan Your Flames  и Nishane Hundred Silent Ways, та ако някой има впечатление,  да сподели дали си струват ?

Общи условия

Активация на акаунт