Изпитани сайтове за парфюми - март 2022

• 87 010
  • 783
  •   1
Отговори
# 180
В parfumi-shop.net код: NISHANE33 - 33% на всички продукти nishane.

# 181
Ехааа огромно БЛАГОДАРЯ  за Милен!
Хубав ден !

# 182
Nishane Hundred Silent Ways може да си вземете като мостра https://www.parfumi-shop.net/product/31490-parfjumni-mostri.html … AYBCAAEgKA4PD_BwE и код love7

# 183
Ее писна ми.Не стига, че вчера взех една червена обувка и така ми хареса, че скърцах със зъби как изпуснах в Делириум, сега отварям Дъглас и виждам и това

Дори не знаех ,че ще има нова Олимпия.Само докато й гледам бутлката и вече я искам.А като прочетох и за портокали - съвсем.Писна ми.Това не е живот.Постоянно искам нещо.😀

# 184
Момчета, моля който има Oajan PDM или друг мъжки PDM да ми прати снимки на дъната на ЛС. Мисля, че пих една студена вода,  парфюмът ми харесва като аромат, бих допуснала, че е оригинал, но дъното адски ме съмнява

# 185
Елинор....пак нищо ..

# 186
Взех Ани Heart Много съм доволна. Благодаря отново на Милен за споделената оферта.

# 187
Момчета, моля който има Oajan PDM или друг мъжки PDM да ми прати снимки на дъната на ЛС. Мисля, че пих една студена вода,  парфюмът ми харесва като аромат, бих допуснала, че е оригинал, но дъното адски ме съмнява

Капачката трябва да е 116 гр.

+ в notino bg.

# 188
В parfumi-shop.net код: NISHANE33 - 33% на всички продукти nishane.

Кодът намаля и други парфюми, когато в кошницата има и продукт nishane, пак с 33 %.  Пробвах няколко различни, но не зная дали намаля всчико.

# 189
Elinor винаги имат с какво да ме изненадат! Браво, харесвам ви!

Зардили са доста неща на Atelier Des Ors Affinessence и Boadicea The Victorious .

# 190
  • Чукарландия
А защо при мен изписва, че кодът е невалиден, при това с парфюм точно на Нишан в кошницата? Копи-пействах, изписвах - никак не става.

# 191
А защо при мен изписва, че кодът е невалиден, при това с парфюм точно на Нишан в кошницата? Копи-пействах, изписвах - никак не става.

Според мен вече е невалиден. Днес пробвах и хващаше; пробвах сега и не става.

# 192
А ти какво дириш там, при нишанчетата? Yum

Предполагам са го спрели, защото се оказа, че кода важи и за втори добавен продукт в кошницата. Някой се е усетил, след като поръчах един Tobacolor  и един Nishane Ege за обща сума 642.51 лв.

Изчакай да мине еуфорията, предполагам ще го оправят. Flowers Hibiscus

# 193
  • Чукарландия
Благодаря ви! 🌹
Ще чакам, какво друго ми остава... 🤣

# 194
  • Бургас
не на всички, но аз успях да си харесам 2
Tom Ford Lip Color  Размер: 3 гр Fucking Fabulous
Tom Ford Lip Spark Размер: 3 гр 2: Risk /само това е намалено от трите, Clash го имам, но исках и Firestar

Общи условия

Активация на акаунт