Изпитани сайтове за парфюми - март 2022

• 86 871
  • 783
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета..имам вопрос към вас който е запознат да ми каже...таково ли трябва да е дьъното на YSL libre intense? ( Пише само libre) Мерси предварително?

Мерси и аз Като гледах ревюта сьщо е Като вашия...
Получих го от размяна...лепенка как-то на libre а цвят на libre Intense...

# 496
Здравейте момичета..имам вопрос към вас който е запознат да ми каже...таково ли трябва да е дьъното на YSL libre intense? ( Пише само libre) Мерси предварително?

Цвета ми се вижда като на Либре, да не е от олх една обява уж Либре Интенз, ама Либре в кутия на Интенз...

# 497
Поръчах от един сайт, за който не съм срещала коментари.
Някой нещо да знае за него?
https://bsicosmetic.com/bg

# 498
Аз поръчах Voce viva intensa, и той е на добра цена - тестер 94,70лв. Имаше и L'interdit rouge тестер. И него поръчах Grinning.
Би ли казала на каква цена беше Линтерди и,като го получиш,дали е с капачка? И,ако може линк за следене? Много стана,извини ме и благодаря! Simple Smile

# 499

Цвета ми се вижда като на Либре, да не е от олх една обява уж Либре Интенз, ама Либре в кутия на Интенз...

Това е цвят..сякаш е интенз

# 500
  • София
https://www.parfimo.bg/guerlain-la-petite-robe-noire-black-perfe … te-za-jeni-30-ml/

Никога не съм го виждала на тази цена!

# 501
  • Sofia
На моето libre intense и на дъното пише intense.

Скрит текст:

# 502
Може би е доста окислен. Седял на светлина, тн.
Имаше Либре EDT за 105 лева тестер, но докато се чудя и свърши. Преди беше 98 лева. Инфлация

# 503
Разменях за libre intense а получих окислен libre...какво се прави в такъв случай?

# 504
Разваля се замяната, ако насреща си имате нормален човек...

# 505
Моля, споделете какво точно е “окислен парфюм”
Благодаря 🌺

# 506
Моля, споделете какво точно е “окислен парфюм”
Благодаря 🌺

Когато не се сьхранява вярно ..примерно на много топло място или при пряки слънчеви лъчи ..Може да променя цвят или самия мирис.

# 507
На моето libre intense и на дъното пише intense.

Скрит текст:

И на моя пише:

# 508
Аз поръчах Voce viva intensa, и той е на добра цена - тестер 94,70лв. Имаше и L'interdit rouge тестер. И него поръчах Grinning.
Би ли казала на каква цена беше Линтерди и,като го получиш,дали е с капачка? И,ако може линк за следене? Много стана,извини ме и благодаря! Simple Smile

Няма проблем, докладвам Simple Smile. Цената беше 129,90лв., но нямаше грам намаление. Това е линка: https://www.parfimo.bg/givenchy-l-interdit-rouge-eau-de-parfum-z … eni-80-ml-tester/. Според мен ще е без капачка, но ще пиша пак, като го получа.

# 509
  • вкъщи
Изтурвах всички оферти в Парфимо. Ама и те много бързо свършват и вдигат цените.

Общи условия

Активация на акаунт