Изпитани сайтове за парфюми - март 2022

• 86 899
  • 783
  •   1
Отговори
# 510
  • Стара Загора
Любима Рокля и спряна иначе от производство. Купих си тестер за около 50 лв преди година от гет и умирам за нея след душ, преди лягане. 😍

# 511
  • София
Според вас възможно ли е да има старата версия на парфюма Black XS,  или само снимката е неадекватна?
https://www.parfimo.bg/paco-rabanne-black-xs-eau-de-toilette-za-maje-100-ml/
В сайта има и новата версия, а преди да я пуснат нямаше никъде от страрите бутилки.
https://www.parfimo.bg/paco-rabanne-black-xs-2018-eau-de-toilette-za-maje-100-ml/

# 512
# 513
  • Бургас
Момичета и момчета, има ли все още вариант за безплатна доставка от Брасти? Преди имаше нещо с отливки? А тези по 1мл броят ли се? Код има ли?  Убиват ме с тая цена на доставка от 10 лв.....

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 22:50 от . Яна .

# 514
Май не се брояха мострите. Ама, ако е нещо, което го има само там или се намира рядко, прежалвай ги, защото ще те е яд после. Или за да спестиш 10 лв, ще си купиш някакви отливки, ей така от немай къде.

# 515
  • София
Имаше безплатна доставка при покупка на три отливки.

# 516
Това някаква шега ли е ?!😃 Почти 200лв? 😂

# 517
  • Стара Загора
Забелязвам че цените на новите аромати са много завишени и в парфимо... Не знам инфлация или нещо друго е. 😏

Добра цена, но за вода с 30 мин трайност и толкова не струва

# 518
  • Бургас
..................... Ама, ако е нещо, което го има само там или се намира рядко, прежалвай ги, защото ще те е яд после. ..........
Замислих се, че доставката плаши, но освен, че не намирам аромата другаде, цената и с високата доставка си е съмсем ОК и го купих без грам съжаление. Та, благодарение на Eelishka се сдобих с The Different Company After Midnight 100 ml за 127 лв. с доставката.

# 519
Къде има After Midnight? Благодаря

# 520
  • Бургас
Al Georgieva, в Брасти имаше един брой. Изскача отвреме на време, налага се да се дебне.

# 521
# 522
А има ли код за Парфюм? Милен пусна мухата и бързо няпълних кошницата.

# 523
Момичета и момчета, има ли все още вариант за безплатна доставка от Брасти? Преди имаше нещо с отливки? А тези по 1мл броят ли се? Код има ли?  Убиват ме с тая цена на доставка от 10 лв.....
Мисля, че вече нямат, преди имаха и намалена цена за доставка на редовни клиенти (което никъде не го пише, но след като постоянно поръчвах от тях съм го забелязала) сега няма 3 отливки няма редовен клиент - 9,95
Пуснали са си продуктите и в Емаг и там е 9,95

# 524
  • Варна
Здравейте, някой случайно да е попадал на по-ниска цена за Том Форд - Ombre leather parfum и Beau de Jour Signature Collection? Втория най-евтино съм го намерила в Емаг (229,60лв. с кода), а Ombre leather само в Дъглас го намирам (имам предвид с бялото етикетче), там до вчера имаше 20% остъпка и ставаше 300лв.

Общи условия

Активация на акаунт