Изпитани сайтове за парфюми - март 2022

• 86 927
  • 783
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,
Имам следният казус + 1 въпрос.
Използвам Terre d'Hermes edp от много години и всички закупени от търговци споменати в темата, познавам идеално нотки, трайност и т.н.
Преди месец пътувах до немско по бизнес дела и в първия свободен миг, посетих лицензиран магазин за продажда на парфюми, за да си сверя часовника за цените им. Веднага ми грабна окото бутилка от 200 мл за "скромните" 128€, която закупих. Преди два дни българската, която имах свърши и отворих немеца. Както обикновенно, изтрелях пет спрея и тъгнах към офиса, аромата 1 към 1, но от тук нататък става интереснооо...
Проекция почти двойна в полаза на немеца, а е зима!
Трайност минимум 2-3 часа повече и познайте за кого?
Въпроса ми е:
Разводнени оригинални парфюми ли ни продават в източна европа или....

# 526
# 527
Sparkling Heart Щастлива Sparkling Heart

Бързо действат Нотино. Като цяло съм доволна.
Поисках си мостра от NR Rose Musc, но не ми изпратиха.
Хайде от мен да мине, ще им простя Simple Smile 

Милен, благодарности за офертата и кода.
Скубиду Flowers Tulip KristinaZ Heart

# 528
  • Бургас
Скарлет с - 25% до полунощ с код Now25. Вече безплатната доставка е нас 50лв.

# 529
Тея па.... Аз от Скарлет вече се чудя какво бих си купила въобще, като ли за 50 лв.....
Емаг и те ме ядосаха... Пуснали код за 20% и си вдигнали рязко цените. Пак поръчах, защото парфюмът, който следях, въпреки че с вдигната цена, с 20 % и БД ми излезе с 2-3 лв. надолу, но въпросът е принципен 🤔

# 530
Не знам дали е грешка, но изглеждат еднакви с различни цени. Kомплектът включва : SCANDAL FOR HIM 100ML + SCANDAL FOR HIM SHOWER GEL 75 ML + MINI SPRAY 10 МL
Намерих код (Cvety20). Първият излиза 111 лв.

# 531
В Скарлет продукти на Jo Malone и Kilian на по 10 - 15 лв. т. е разпродават ги.

# 532
Направо се разтреперих от възбуда с този Скарлет. Грабих всичко, което можех. Надявам се да е истина.

# 533
Накупих и аз в несвяст! Да видим какво ще дойде и дали ще подновят малко асортимента от продукти.

# 534
И аз видях поста веднага, но не успях да "разграбя" здраве да е.
Само ме е яд за коледния комплект на Джо Малоун. Щеше да ме зарадва много.

# 535
Защо, какво имаше в този комплект, Lale_Lili? Аз съзнателно го пропуснах. Пишеше, че съдържа 6 мини продукта.

# 536
Защо, какво имаше в този комплект, Lale_Lili? Аз съзнателно го пропуснах. Пишеше, че съдържа 6 мини продукта.
Аз си го взех за 127 лв преди няколко седмици и съм доволна. 6 мини парфюма и 6 продукта за тялото.

# 537
Никой като някой това съдържа:

# 538
Благодаря за споделената оферта. Грабнах 3*10 ако дойдат ще се похваля Simple Smile. П.П. за първи път не ме е яд че не додрапах до БД Simple Smile

# 539
Е, не съм разбрала, че са 6+6, в този случай почти мога да съжалявам заради водичките, но ще пропусна да си изгриза ноктите от яд.
Съжалявам само малко за течността бор+евкалипт, някой ми я отмъкна преди да финализирам.Wink

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 07:29 от Никой като Някой

Общи условия

Активация на акаунт