Изпитани сайтове за парфюми - март 2022

• 86 930
  • 783
  •   1
Отговори
# 540

Не ми хвана кода за десет процента, но на тези цени не им придирям. Да видим какво ще пристигне.

# 541
не хващаше кода

# 542
Аз 2 коледни сета бях добавила и 2хadults. След като завърших поръчката на имейл видях, че комплектите ги няма. До завършване си беше 50 лв сумата. След това пуснах отделна поръчка със свещи и пидах да ми ги обединят пък да видим

# 543
уж бях много бърза, но почти нищо не хванах
за мен и за приятелки, които още спят

# 544
  • София
В 7:15 всичко беше изкупено 😄 Явно са били много малко бройки и всички са купували по няколко бройки. Да видим какво ще заредят.

# 545
В 7:15 всичко беше изкупено 😄 Явно са били много малко бройки и взички са купували по няколко бройки. Да видим какво ще заредят.
И какво ще отиде в размените Joy

# 546
Каквото и да заредят българина най-обича да е за без пари.
И аз се сетих за спекулата и как после всичко особено на JM ще се продава по 25 лева за 9 мл, но който уцелил, уцелил.
Все пак важното е да си бърз и да разполагаш с пари.

# 547
  • София
Това за мен е абсолютно безсмислено упражнение, но който има време да разменя си е вариант.
Нотино да пуснат едно кодче, много ще им се зарадвам.
Иначе от скарлет пуснах един мъжки и дамски на Трусарди по 20 лв, имаха един аромат в миналото essenza del tempo, беше ми страшно любим и на мен и мъжа ми, та марката ми е сантимент.

# 548
фантастични са за дребен луксозен подарък
и по десет да бях взела, никой нямаше да се появи в размените Grinning

# 549
Чудесни находки! Радвамс е за всички успели да поръчат! Аз преди 5 мин хванах 2 броя свещи. Има още два, ако някой ги хване за “утешителна награда” Simple Smile

# 550
Друг път няма да правя подобна глупост да пиша преди да си поръчам. Признавам, бяхте супер бързи, че ми изпразнихте почти кошницата, докато се наумувам. От Джо Малоун си взех само един Жълт Хибискус и едни свещи с грейпфрут. Но пък адреналина си струваше.

# 551
Оооо това никога не се прави, мила. Колко пъти са отмъквали под носа на публикувалия поста, безброй просто.
Вече знаеш и ти 👍

# 552
Аз имам дългогодишно бойно кръщение по други сайтове. Не съм била убедена, не съм поръчала. Пък нека да се порадват и другите, а и за джоба ми ще бъде по-добре. Wink

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 08:07 от Никой като Някой

# 553
# 554
https://www.scarletbeauty.bg/bg/aromati-damski-aromati-eau-de-pa … pray-50ml-1-7floz

Аз поръчах на сляпо този.

Има някаква грешка, като поръчвах беше по 20лв, сега показва 63, надявам се да не ми пратят някое мини.

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 08:46 от Ая

Общи условия

Активация на акаунт