Изпитани сайтове за парфюми - март 2022

• 86 935
  • 783
  •   1
Отговори
# 555
Май вдигнаха цените в Скарлет. Колкото е цената на продукта, толкова е отстъпката. Мисля, че е тяхна грешка и щяха да пуснат намаление от сорта на 10-15 процента, но вместо това направиха цените толкова (без да искат предполагам) 😁

# 556
по-рано сутринта имаше 100 мл. плежърс за 20 лв
пуснах втора поръчка за приятелка, вече имаше само 50 и 30 мл.

# 557
Ей, разграбихте Скарлет все едно е намалено олио в Кауфланд. Laughing Към 7.20 ч. бяха останали едни тъпи свещи на Jo Malone и накрая пуснах утешителна поръчка с няколко други парфюми на добра цена.

# 558
  • Пловдив
И вече цените са други...
Дано изпратят каквото поръчахме. Аз се записах само с един сет на Джо, защото ми писна да поръчвам на сляпо и всичко е греда напоследък.

# 559
В 8:30 вече нищо не е останало. Кога спите, бе, хора? Disappointed

# 560
MarilynM, не питай!
Надявам се да няма откази. Понякога сайтовете така се "бъркат" в цените, но винаги са били коректни и са изпращали поръчаното.

# 561
  • Sofia
Проспах Килиън за 15 лв , но забърсах няколко дреболии по 20 лв  - EL, DKNY, Trussardi, Cartier .
Ако е било грешка дали ще ги пратят ?

# 562
В момента цената на парфюмите в кошницата излиза различна, тоест реалната. Иначе са по 20 лв в списъка

# 563
  • by the sea
Да това е много странно, да не казвам некоректно!!
20лв в сърча ,добавяш - в кошницата 50лв.
По принцип не ги харесвам защото измекярват от стари продукти, сега вече още повече ми паднаха в очите.

# 564
Предполагам,че е било грешка

# 565
Някакъв бъг/хак изглежда. Дано пък намажете 😁 Аз нищо не видях,  не разбрах, сайтът е със супер тегава търсачка и постоянно забива.

Някой може да се зарадва
https://makeup.bg/product/593262/

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 09:19 от Фръц!

# 566
Eее, много добри сделки ! Дано си ги получите !
Плежърс е доста приятен пролетно-летен аромат, един от любимите !

# 567
Нещо съм се бъгнала, нищо от Скарлет не ми хареса и не взех, а имаше наличности. Обаче този път си поръчах няколко бебета на Hermessence в  makeup.bg, пак са ги заредили

# 568
Само дето нищо не остана. ОтидЕ намалението… 🤣

# 569
Такава простотия не бях виждала. Уж “сериозен сайт” пуска някакво невероятно намаление на принципа “която не е спала снощи ударила по 10 свещи за 10 лева” , до 7 сутринта всичко се изграбва и не остава нищо. В 8 часа всички цени рязко стават тройно по-високи и намалените продукти от 20 лв стават на 60. В 9 часа се пуска “намалението “ и то почти нищо няма. По-адекватните големи сайтове при големи намаления имат квоти до 1-2 на човек от вид например, можеше и Scarlet да вложат мисъл …..

Успях да поръчам парфюмче за 20лв. , но не се прави така.

Общи условия

Активация на акаунт