Изпитани сайтове за парфюми - март 2022

• 86 910
  • 783
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря на Милен.
И аз направих импулсивна покупка,  една Тубероза на Nishane.

# 91
Благодаря Милене, едно Еге замина импулсивно!

# 92
Четейки съседната тема за съблазнителни аромати, в полезрението ми попадна тази оферта. Заслужава ли си? 50 мл за 100 лв с БД .

# 93
Благодаря на Милен, хайде и аз се записах е едно Ани.

# 94
Последно купих  Herba Fresca и сериозно обмислям отписване, че и на мен ми е слаб ангела... а искам всичко да изкупя.. сега.. Поръчах си малко отливки от парфюми, които няма да стигна скоро да тествам и съм се зарекла март без бутилка и бюджета за парфюм да отиде в БЧК в полза на нуждаещите се в Украйна.

# 95
Четейки съседната тема за съблазнителни аромати, в полезрението ми попадна тази оферта. Заслужава ли си? 50 мл за 100 лв с БД .
Някой публикува по-изгодна оферта днес...
Намерих. Пост 78.
Освен това ако се планира поръчка на сляпо на този аромат само по мнения от съседната тема, определено не препоръчвам.

# 96
Доколкото виждам пост # 78 е за La belle, а аз питам за La belle Le parfum.

Петя, честно казано насляпо го поръчах, в случай че не ми хареса ще го подаря на сестра ми, но сега се разрових из мострите, които имам в шкафа и намерих на въпросния JPG .

Тъй като още усещам по китките и косата ми I want choo (сложих го сутринта в 7:30!!!!, многооо ми харесва, макар в началото да ми е малко наситен и прекалено остър, с времето става много нежен и звънлив)  , не ми се иска да ги смесвам.

Напръсках се леко в сгъвката на ръката ми и на пръв поглед ми допада. Утре през деня ще направя втори опит.

# 97
Моя грешка, съжалявам. Сега погледнах пак - за La Belle става въпрос в посочения от мен пост.
А иначе предупреждавам, защото се бях засилила и аз да го поръчвам без проба (по описание във Фрагрантика бях сигурна, че ще ми хареса), но попитах в темата и ме възпряха... И слава богу... Тествах и за мен се оказа ужасен 🙄

# 98
Привет, привет🤗
Скоро не съм купувала аромат. Последно декември 2021 си купих любим Шанел за новото начало, което ми поднася 2022.
Днес пробвах обаче Chanel Paris-Venise и определено ще допълня колекцията си с него. За мен настъпването на пролетта винаги е ухаела на Шанел😀
Извинявам се за повторението, но нещо съм се превъзбудила покрай “откритието” ми.

Знам, че не е по темата, но пазарувате и живеете на различни места. Тъй като се преместих извън България, може ли да ме насочите къде мога да правя размени или продажби на аромати? Имам някои в колекцията ми, които вече не са ми на сърце, а скоро няма на кого да ги дам…

# 99
#Милен, вкара ме в непредвиден разход, но сърдечно ти благодаря 😊🌷
От кога го дебна това Ани , тези цитруси в началото ще са приказни в предстоящият сезон ….

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 11:12 от macadamia

# 100
За chanel chance tendre ли става въпрос? От къде сте го взели на тази цена?

От 5-ти до 8-ми март - Сефора - 100мл. парфюм на цената на 50 мл.
Ей, на това чаках, много ти благодаря, че писа.Heart Така си взех любимият ми Тендър, цяяяла стотичка за 162лв.

# 101
  • Бургас
От Сефора, сега за съжаление Шанел не участват в тази промоция, което е много тъпо.Да за Тендър става въпрос.

# 102
Не само Шанел, Диор и кажи-речи добрите марки не са включени в промоцията.
Доста ниска топка, но не съм и очаквала друго.
Сайтовете също не направиха адекватни намаления.

# 103
Поръчвайте си от официалния сайт на Шанел и не се занимавайте с глупости. Чиста работа. Идват с три мостри по избор, безплатна доставка до превозвач. Никога не съм купувала от сефори и дъгласи Шанел. Е, намаления няма, вярно е....но има избор.

# 104
Поръчвала съм от официалния сайт, но и от Сефора съм доволна.
Поръчах за проба, макар да се оказа че съм имала мостра 😁 С поръчката има и още една по избор.

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 23:07 от Ellinor*

Общи условия

Активация на акаунт