Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 399
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 065
Феникс, случайно да имаш снимка на мекиците от тесто за пица? 😃 Интересува ме какви стават- хрупкави ли са, бухват ли при пържене...?
Морена, предполагам, че някои хора са купили от тестото за проба, други- заради намалението в цената...На нещо като фокача ми се беше получило доста добре, след като се направят вдлъбнатини с пръстите и се капне отгоре и зехтин, бухва по много интересен начин на някои места. Казаха, че било вкусно (обаче го ядат топло, за следващия ден не знам дали ще става за ядене или ще е твърдо като бисквита).

# 1 066
  • В страната на бурите
Аз се включвам в темата с питане как приготвяте мидите от Лидл (едни без черупки)?  Днес бяха намалени, взех, но досега нищо такова не съм правила. Представям си ги само елементарно панирани. Иначе в Лидл Раковска днес вечерта и двата вида калмари (испанските и с прозрачния плик) бяха намалени на 50%. Имаше Милбона кашкавал, мляко с каймак, зеленчуци в масло.
Вчера бях в новия магазин на Искърско шосе и много ми хареса - взех намалени банани и от таз седмичната брошура любимите ми дамски потници с тънки презрамки (много са ми удобни на мен,  взимала съм поне 2-3 пъти от тях).

# 1 067
И мен ме интересуват мидите. 😃 Представях си ги просто леко задушени в малко мазнина, с чесън, сол и магданоз накрая...може би...Имам спомен, че са сварени и нямат нужда от дълго готвене? 🤔

# 1 068
  • Пловдив
Аз се включвам в темата с питане как приготвяте мидите от Лидл (едни без черупки)?  Днес бяха намалени, взех, но досега нищо такова не съм правила. Представям си ги само елементарно панирани. Иначе в Лидл Раковска днес вечерта и двата вида калмари (испанските и с прозрачния плик) бяха намалени на 50%. Имаше Милбона кашкавал, мляко с каймак, зеленчуци в масло.
Вчера бях в новия магазин на Искърско шосе и много ми хареса - взех намалени банани и от таз седмичната брошура любимите ми дамски потници с тънки презрамки (много са ми удобни на мен,  взимала съм поне 2-3 пъти от тях).
Правила съм ги на стандартна салата с много лук, лимон, зехтин, но не стават вкусни като пресните.
В паеля биват, като сложиш още скаридки, рибки, зеленчук ...

# 1 069
Аз харесвам чистените миди с масло, чесън и бяло вино.
Правила съм и с лук, морков домат и чесън.
Често от тук се вдъхновявам: https://blogovoditel.com/kakvo-da-sgotvja/2/

# 1 070
  • shumen
Кашкавал у нас се харесва на Родна стряха и Булгарче.

# 1 071
Единственото хубаво, и дори страхотно, тесто за пици от Л е онова от италианската дето върви с бурканче доматен сос в кутията.

Скречовете май наваксват в един момент, не печелиш, не печелиш и изведнъж три едно след друго печелят Hug
В тази връзка да се оплача, имах един купон за определено сладкишче от пекарната, после ми се падна и от скреча свободен избор от пекарната, обаче като пробвах да активирам ми каза, че не можело двата купона, понеже съвпадали трябвало да избера само един Rolling Eyes

Аз се включвам в темата с питане как приготвяте мидите от Лидл (едни без черупки)? 
С ориз, или с паста, или на супа, може и на салатка и после става гарнитура към рибка.

# 1 072
  • София
Излъгах се да купя кашкавал на Маджаров, голяма греда. Твърд, чак скърца, ама ще го прекараме някак си.
Сиренето Железница втори път му давам шанс, еми като режа с ножа, едно такова ми се разтягат едни конци, бляк. Трети път надали ще взема.

# 1 073
  • Sofia
Сирене Железница избирам по-твърдо и не сме имали случай да е проблемно, пък го купуваме вече две години.

# 1 074
Намалените банани на колко са намалени?

# 1 075
  • София
На 1,99 лв за килограм, но май е само за магазина тук на Искърско шосе. Нямаше бой за банани днес и имаше доста заредени.

# 1 076
# 1 077
# 1 078
Тамън ми беше залипсвал големия буркан зелени маслини Hands Plus1

# 1 079
Намалените банани на колко са намалени?
1.99 Тук са показани намалените продукти в новия филиал: https://broshura.bg/sofia/lidl

Общи условия

Активация на акаунт