Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 085
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 335
При нас този тип продукти най-редовно залежават. Преоценяват ги на -30% и пак не ги отразяват кой знае колко. Сега 2 дни нито следа от тортата. И доматите "биволско сърце" ги нямаше.

# 1 336
Мина ми мерака за тортата. Миналата седмица взех от нея на редовна цена, не ми хареса. Второто парче чака някой неотслабващ да го изяде Wink

# 1 337
Аз едно парче го ям 3 дни. Smiley Взимала съм веднъж, мислех да повторя, но явно не е било за мен. Simple Smile

# 1 338
Мikkey, не съм купувала скоро кенчета, явно не съм обърнала внимание на по-високата цена, ако съм я видяла...🥴 На цена 1,79 лв няма да го купувам.🙂

# 1 339
  • Пловдив
Долче, Дени, благодаря за информацията! Не бях обърнала внимание, ще се възползвам от прясното сирене в кутия на Пилос, много ми харесва, не съм чела състава, за да не се разочаровам, но е вкусно. А и когато е със саламура и в кутия издържа повече. Идеално ми е за яйцата по панагюрски, които обожаваме вкъщи. Тортата Гараш не съм я и търсила, не мисля, че ще е вкусна, може би греша и съм предубедена, но тези торти в Лидл не ми вдъхват доверие.

# 1 340
  • Велико Търново
За утре съм подготвила ударен списък на ММ, като за понеделнишко разоряване! Най-мразя, как изведнъж, точно по едно и също време ми свършват зехтин, кокосово масло, запаси от месо в камерата (те не ме вълнуват мен, но все пак живея с мъже), масло, кафе и шоколад. Като добавя адаптирано мляко и Памперси + битова химия и някоя измишльотина и утре ще избухнем участия за каравана...
Верея, алпро подобните продукти, са ми интересни и ще ги опитам скоро, дано са по-добри от даноните и не ме разочароват много. Не съм фенка на ядкови млека, но са ми приятни за опитване в името на експеримента.

# 1 341
Погледнах бадемовото на Верея и се учудих как са му докарали толкова много въглехидрати. Като на краве мляко.

# 1 342
  • Sofia
Аз бая се чудих дали да не се пробвам тая вечер за нещо, ама оставих за утре, та ще скокна сутринта набързо...

# 1 343
  • Пловдив
Ние пазарувахме тази седмица в събота вечер, може би в най-пиковия час, съжалих много пъти. Избрахме Лидл на бул. Източен, Пловдив, който е да вкъщи, повече тази грешка няма да я правя. Всичко беше обрано, дори хляб от витрината почти нямаше за мъжа ми. Да не говорим за продуктите с купони или на намалена цена от брошурата. Наложи се да отскочим до Баумакс, където имаше доста неща останали от брошурата. Взехме си айсберг, авокадо в мрежа, сьомга, естествено залових още от моите сармички, които от 4 лв. са вече на 2,80. Взехме една табуретка с чекмедже, която идеално се вписва в коридора след малкия ремонт, който спретнахме там. На първо четене ми се стори добро попадение. Тези ядки за които пишете с купон ли са? Май нямам такъв, не съм и търсила. Взех от протеиновата извара, интересно е че е намалено на 2 лв. тази седмица и в новата брошура също е с тази цена. Естествено взех две кофички, не я ям често, въпреки че е като вкус ми допада. Дженталината беше свежа при нас, освен айсберга си взех и една с репички.
Точно филиалът на Източен ми е най-омразния Лидл, в който съм била. Неудобен паркинг, блъсканица и почти никога не намирам промоционални стоки там.
Този на Баумакс е много по-спокоен и зареден, дори и към края на промоциите. Паркингът му, заради ритейл парка е огромен. Далеч ми е, но предпочитам него или другия на бул. България.

PeacockLove, тоя Гараш и на мен никак не ми хареса. Някаква кална, маса ми се разливаше в устата, без никакво усещане и вкус на шоколад.

И да кажа, че спретнах страхотна яхния с един намален кейл. По-вкусна стана от спаначена. Лук, пипер, морковче и понеже ми изглеждаше скучно, сложих и чаша амарант.

# 1 344
Аз преди няколко дни правих супа с коприва, кейл, гъби, моркови, целина (глава), лук и зелен лук. Застройка с яйца и кисело мляко. Целината и дръжките на кейла бяха "врътнати" в чопъра до консистенция на ориз и точно на това приличаха и на вкус в супата. Беше много вкусна.
На Пещерско шосе има много водоструйки и до тях има също някакви прахосмукачки в подобни като дизайн кутии (поне така ми се сториха- помислих ги за водоструйки и тях). 🙂

# 1 345
  • Пловдив
Наирянка, съгласна съм с теб, вече и аз стигнах до този извод, иначе преди на Източен ходехме, но напоследък открихме Баумакс, пък и паркинга е наистина по-удобен, което в час пик е важно. А и липсата на продукти в 90 % от случаите дразни неимоверно много. Няма да допусна тази грешка отново, взех си урок. Аз минавам и през магазина на бул. Пещерско шосе, е и там е по-добре от Източен.

# 1 346
  • Пловдив
Аз преди няколко дни правих супа с коприва, кейл, гъби, моркови, целина (глава), лук и зелен лук. Застройка с яйца и кисело мляко. Целината и дръжките на кейла бяха "врътнати" в чопъра до консистенция на ориз и точно на това приличаха и на вкус в супата. Беше много вкусна.
На Пещерско шосе има много водоструйки и до тях има също някакви прахосмукачки в подобни като дизайн кутии (поне така ми се сториха- помислих ги за водоструйки и тях). 🙂
Аз точно коприва търсех, всъщност, но поради липса реших да експериментирам с кейла. 🌞🍀

# 1 347
  • Бургас
Имам 6 участия за караваната,които не са активирани.
Нещо не са  ми  ок условията за наградата.
Направихме един бърз пазар за дребни нещица. Взех и крема за ръце  с жълтата капачка.

# 1 348
  • Пловдив
Наирянка, съгласна съм с теб, вече и аз стигнах до този извод, иначе преди на Източен ходехме, но напоследък открихме Баумакс, пък и паркинга е наистина по-удобен, което в час пик е важно. А и липсата на продукти в 90 % от случаите дразни неимоверно много. Няма да допусна тази грешка отново, взех си урок. Аз минавам и през магазина на бул. Пещерско шосе, е и там е по-добре от Източен.
Аз и този на Пещерско не харесвам. И там все не улучвам нищо. Но всеки си е с късмета и цирковата програма у нас. 🤣 ММ пък мрази "бежанския" (няма връзка с УА) в Кючука. 🤣

# 1 349
Но все пак имаш право да върнеш, даже 30 дни да размислиш..
Това което не е оправдано е да се продават дрехи/бельо струващи съществена сума без условия да се пробват на място...
Ако е нещо много евтино, иди-дойди. Но поне аз не бих си и помислила за дънки с такава цена, пък да се купуват все едно си на битака и ги избираш на око там на сергията.

Общи условия

Активация на акаунт