Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 124
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Sofia
Аха, коментираха ги.

# 1 321
  • София
Дори са евтини за марката.

# 1 322
Wrangler са, не са лидълска марка,мисля, че е оправдано

Видяхте ли дънките в новата брошура? 89лв за Лидълски дънки

# 1 323
Това което не е оправдано е да се продават дрехи/бельо струващи съществена сума без условия да се пробват на място...
Ако е нещо много евтино, иди-дойди. Но поне аз не бих си и помислила за дънки с такава цена, пък да се купуват все едно си на битака и ги избираш на око там на сергията.

# 1 324
  • Пловдив
Ние пазарувахме тази седмица в събота вечер, може би в най-пиковия час, съжалих много пъти. Избрахме Лидл на бул. Източен, Пловдив, който е да вкъщи, повече тази грешка няма да я правя. Всичко беше обрано, дори хляб от витрината почти нямаше за мъжа ми. Да не говорим за продуктите с купони или на намалена цена от брошурата. Наложи се да отскочим до Баумакс, където имаше доста неща останали от брошурата. Взехме си айсберг, авокадо в мрежа, сьомга, естествено залових още от моите сармички, които от 4 лв. са вече на 2,80. Взехме една табуретка с чекмедже, която идеално се вписва в коридора след малкия ремонт, който спретнахме там. На първо четене ми се стори добро попадение. Тези ядки за които пишете с купон ли са? Май нямам такъв, не съм и търсила. Взех от протеиновата извара, интересно е че е намалено на 2 лв. тази седмица и в новата брошура също е с тази цена. Естествено взех две кофички, не я ям често, въпреки че е като вкус ми допада. Дженталината беше свежа при нас, освен айсберга си взех и една с репички.

# 1 325
Аlice, да не би и протеиновата извара да е намалена като другите продукти, които са до...не помня точната дата, но някъде до началото на другия месец?🙂 Може би затова я има в следващата брошура, както е/беше и с някои други продукти.
А къде всъщност могат да се видят наведнъж  всичките намалени продукти?

# 1 326
  • София
Днес посетих 4 филиала  на Лидл - трите Лидл-а в Люлин и  този на бул. Сливница. Не намерих торта Гараш от купона. Купих други продукти.
Защо след като е изчерпана тази торта ми изпратиха купон за нея???!!! Любима ми е! Simple Smile

# 1 327
# 1 328
Дени, благодаря! 🤗
Я, ето каква ще е новата цена на кенчетата (като приключи намалението):

За какво използвате този хигиенен спрей?

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 21:08 от dolce miele

# 1 329
Явно никъде в София не е имало от торта Гараш. Съмнявам се дали е имало доставки въобще. Често пъти я виждам при нас на -30%, сега чак такъв интерес да има...

# 1 330
  • София
Има интерес, защото я пуснаха с купон. Вкусна е!

# 1 331
  • СОФИЯ
Торта гараш имаше в петък на  Сточна гара.

# 1 332
Бялото вино Грило Сицилия хубаво ли е?

# 1 333
  • София
Аз отидох в първия ден на купона в обедната почивка. Имаше само кашонче от торта Гараш - празно.

# 1 334
  • In transit
Долче, кенчетата вино са на 1.79 лв от поне месец.

Общи условия

Активация на акаунт