Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 360
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 165
И на мен, за радост, всички вериги са ми под носа, директно се насочвам към тази, която не е изплискала легена с цените. Освен това имам и доста движение, задължително ще мина дори покрай няколко филиала. Така че няма шанс Лидл да ме направят заложник.

# 166
Писах им за ананаса . Компенсация 5 лв. Все е нещо.
Далаверата в Лидл е все по- голяма:

# 167
Имате ли свободен купон за овесените ядки? Може да се възползвам за още 3 пакета на намалена цена! Blush
Аз предлагам моите

# 168
  • Mediterraneo
Вкъщи харесаха лютеницата с боб /обаче беше от предишно зареждане преди седмици/, аз не съм опитвала...
За мен нищо особено интересно в новата брошура...
Какви са тези неща? 🙂🤔

Нещо за почистване на лице, глупост някаква, не препоръчвам.

# 169
  • София
Някой да има излишен купон за гофрети активен от белгийските с шоколад? Blush

# 170
  • София

Някой с мнение за кълновете ?

# 171
  • Sofia
Имате ли свободен купон за овесените ядки? Може да се възползвам за още 3 пакета на намалена цена! Blush
Пиши ми лс, ако не си се снабдила.

# 172
Някой да има излишен купон за гофрети активен от белгийските с шоколад? Blush
Имам купон, изпратих ти съобщение.

# 173
Аз предлагам моите

Аз имам, пишете ми на лс

# 174
  • София
Здравейте.
Сдобих се с купон за гофретите и даже го ползвах вече. Сърдечно благодаря на всички отзовали се! Flowers Hibiscus

# 175
Подарявам следните купони.

Скрит текст:

# 176
Има ли въобще в офертите за хималайска сол 1+1 комбинация само фина сол, при нас бяха комбинирани кутии с едри кристали+ фина, не взех.

# 177
  • Sofia
Има ли въобще в офертите за хималайска сол 1+1 комбинация само фина сол, при нас бяха комбинирани кутии с едри кристали+ фина, не взех.
И при нас така, и аз не взех... много глупаво решение, какво ще си ги правя тия кристали.... изглежда искат да ги пробутат тях...

Един червен портокал и лилав картоф. Simple Smile  О, и шоколадов трюфел. Simple Smile

Скрит текст:

# 178
Не бих си хабила робота да ги меля там. Минавам и без този “подарък” за лев и нещо.
Морена, хубави червени портокали си нацелила. Веднъж взех и един беше червен, другите- шарени, и то след изчакване да доузряват, имаше някои изцяло оранжеви (някои от мрежата оставих да постоят повече време за проба).
А тъй като коментирахте бананите - сега във Ф. са на 1.99/кг.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 12:19 от fenyx

# 179
Това е най-тъпата възможна комбинация... Който по принцип си купува на кристали, няма да иска ситната сол. А който си купува все ситна, обикновено си няма мелничка за кристалите. Да бяха ги направили по две еднакви щяха да ги продадат, а така ще има да им висят по рафтовете само.

Общи условия

Активация на акаунт