Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 116 256
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 150
Хубави ли са тези домати, как са на вкус? При нас нещо не изглеждаха добре.
Имат вкус на домат, но същевременно е и малко специфичен. Не зная как да го обясня. На нас ни харесаха. Взех за проба 3-4 бр., които хапнахме тази вечер, но при нас изглеждаха много свежо. Утре ще отскоча да взема още поне кг.
Приготвям на детето кутия за училище и гледам да има разнообразие. И доматите и алабаша препоръчани тук се оказахя одобрени. Жалко, че все не успявам да намеря от лилавите картофи.

# 151
Тара, последните 2 пъти на Пещерско шосе не видях от лилавите картофи. Може и да няма в момента. Онзи ден имаше малко намалени неща от тематични седмици в ъгъла с -30%- френско сирене, някакви колбаси /нарязани- може би алпийски/, но не бяха много нещата...Алабашът още ли е по 59 ст или са заредили нов?  Моята девойка, за съжаление, го яде само като "пържени картофки" във фрайъра...🤷‍♀️

# 152
  • Sofia
Вкусни са, но са твърди, трябва да престоят на стайна тепмература и са супер... по наш вкус разбира се. Но така или иначе са вкусни домати, особено пък като се има предвид сезона. Simple Smile

Лилави картофи от 2-3 дни няма при нас. Добре че се позапасих.

# 153
Долче, последните два пъти пазарувах в клона на Рогошко,  а не на Пещерско шосе. Ще мина утре през кварталния да видя и сиренцата тогава. Алабашът си беше на 1,49 лв. Моята го хапва суров нарязан на пръчици. Нарязвам и морков, и краставица. Или червена чушка. Изобщо да се получи нещо цветно и свежо.

# 154
Чак хубави...доста пресилено е да се каже. Като за зимни домати и за разнообразие - стават. Черитата са по-добри, за разни розови и месести пък да не говорим.

# 155
Някой може ли да даде мнение за хлебопекарната от предишни седмици?
И аз и майка ми и баба ми я имаме. Супер е. Особено цената й. Но аз харесвам всичко ма тази марка и имам всякакви уреди от Лидл.

# 156
Някой пита за салама 'Стара планина ', на мен ми харесва. Особено за тая цена, е супер.

Относно цените на банани и тиквички в брошурата, да са живи и здрави, ама във Фантастико са 2-2,50 лв. тая седмица

# 157
  • Sofia
Относно цените на банани и тиквички в брошурата, да са живи и здрави, ама във Фантастико са 2-2,50 лв. тая седмица
Така си е... стига човек да има време да обикаля веригите за промоциите.

# 158
Аз да похваля вакумирания нарязан ХХЛ салам Милано за 5.9лв кг.
нямах очаквания ..а той се оказа невероятен!
Щом манджия дето купува всичко марково и скъпо и на всичко се мръщи !Не го отхвърли ..а даже пита какъв е що е..да си купи..

# 159
По- добре да не ги бяха слагали тия банани и тиквички в брошурата. Онзи ден ти взех на 1.90 бананите от Билла. Аз май сериозно се насочвам натам вече..

# 160

Или просто избираш друга верига.

# 161
Салама Милано от 1 кг го хвърлих, в къщи го обявиха за гаден.
При нас промоционалните домати бяха чернозелени, не трябва ли да са черно червени 🤔

# 162

изборът зависи от много неща. лидл ми е под носа, а до другите трябва бая време да отделя. ами не.

# 163
Аз също се възмутих от цените на бананите и тиквичките в Лидл, но от край време (години преди инфлацията тази зима) съм забелязала, че там плодове и зеленчуци зимно време са скъпи. А и като цяло ние лично предпочитаме Фантастико за тези покупки целогодишно.

Петроханът вкъщи не впечатли. Става, ама ние не бихме предложили. Виж, чоризо ще ходя да взема, че да заредя и камерата Joy

# 164
  • Sofia

изборът зависи от много неща. лидл ми е под носа, а до другите трябва бая време да отделя. ами не.
Точно... на същото разстояние като Лидл (на 5-7мин. с кракомобила) ми е само ЦБА,  Ф и К са на няколко спирки с рейса, като Била ми е най-далече, а някои хора и Хит (тия поне и онлайн продават, ама мразя сайтове с "минимална сума за поръчка" и особено като е над 20лв, щото трябва да допълвам с плява... а тамън спряха да ни броят "след околовръстното" / околомръсното както много точно му казваше щерката като малка) си имат...

Общи условия

Активация на акаунт