Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 993
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Ще се пробвам с баничките, че на дребния му омръзнаха сандвичите за закуска. Ако не се одобрят ще ги подаря на колежката 🙂

# 136
  • Sofia
Ще се пробвам с баничките,...
Евала, както се казва... Какво като на другите не им харесва или харесва, докато не пробва сам човек. Simple Smile

# 137
Момичета, някоя от вас купувала ли е този препарат за канали и как го отвори?!
Пише, че се отваря като всеки друг препарат-натискаш и въртиш. Но не! Като Натисна нещо от долу захваща капачката и не се върти изобщо, ако натисна по-леко се върти с гаден превъртащ пукащ звук, без нищо да се променя. Има ли някакъв чалъм?

Не съм ви чела отдавна, но да попитам, някой печели ли нещо от скреч картите? В началото ми даваше отстъпки или някоя дреболийка за 1ст. От началото на Декември не съм печелила нищо нито веднъж. Вече повече от 3 месеца, нито веднъж, нищо освен усмивка. А пазарувам всеки ден, понякога и по 2 пъти, ако забравя нещо. Сметки 20-100лв(ако има значение). И от Коледните рулетки нито веднъж нищо, там даже не мога да си представя какви са били евентуалните награди. Та ми е интересно, само на мен ли не ми дава нищо вече повече от 100-120 пазарувания под ред, или и на вас? И какъв е смисалът тогава от тази щуротия😂
Стана дълго, харесвам си Лидл иначе, само се чудех😊

# 138
Морена, харесва ли ти новата цена на сиренето Железница? 😄 Очаквам и над 10 лв да стане...ако продължи с това темпо да се повишава...😡😤😫

# 139
  • На изток от Ада
Спечелих от скреч картата в началото на февруари.

# 140
  • Sofia
Долче, харесва ли ми/ни или не няма значение, харесвам/е сиренето, пък не поскъпва само то я.

# 141
Който иска да спечели, да ползва моята карта. Има потребителки, които 2 или 3 пъти подред печелиха от скреча Wink

# 142
Морена, аз определено не съм купувала скоро от сиренето Железница...
На друг струва ли му се, че ябълковият оцет на Родна спряха не е толкова кисел, колкото преди? 🤔 Като овкусявам салатите все се налага да добавям още...🤔🤔

# 143
  • Sofia
А ние все него (Железница) купваме. Simple Smile

# 144
Да пуснат на промо цена и може и да купя по-скоро 😃 Засега имаме от друго.

# 145
Аз печеля от време на време неща от скреча, но не ги взимам. Последно бяха гофрети белгийски с 40% или нещо подобно.

# 146
Някой може ли да даде мнение за хлебопекарната от предишни седмици?

От средата на м. 12.2021г.  имам хлебопекарната на Силверкрест. Много  съм доволна!  Хлябът става много вкусен!

Имам я  и е много хубава на добра цена. Но прави хляб от минимум 1кг.

# 147
  • shumen
Сиренето и у дома се харесва на Железница.

# 148
Баничките изглеждат и ухаят добре, когато ги хапваш топли са добре, но после и тримата вкъщи имахме киселини. А моят стомах и желязо може да смеле. Киселини последно не помня кога съм имала преди това.
От скреча от време на време печеля купони, но не винаги ги ползвам. Често са за стоки, които не купувам.
Днес ходих да взема от хвалените тъмни доматки и едни лампи. Много са хубави. И доматите, и лампите. Взех алабаш, лимони, ряпа, маслинова паста, спагети, боб, от 1 плюс 1 - още имаше! Малко пак останали от френската седмица неща  - макарони и еклери, сирене. Пишете, че са намалени. Днес нямаше нищо намалено нито от италианската, нито от френската, нито от алпийската седмица, а имаше останали неща и от трите. Интересно защо никога не съм срещала намаления? Хапваше ми се авокадо, ама беше толкова твърдо, че се отказах да го вземам. Реших да взема от чая пирамиди и взех две кутии. Пробвахме с детето този с беритата и хибискуса. Не е лош.

# 149
Хубави ли са тези домати, как са на вкус? При нас нещо не изглеждаха добре.

Общи условия

Активация на акаунт