Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 011
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 120
Такава пяна съм пробвала и аз преди време, хубава работа свърши действително. Само времето половин час ми се вижда малко, беше  ли изсъхнала напълно за толкова? Имам спомен че по-дълго отне, май направо оставих да пренощува тогава.

# 121
  • СОФИЯ
М да, новата брошура е в пълен унисон с името на мартенската тема, но харесах доста неща.

# 122
  • Пловдив
Ще ми се смеете, но аз с този спрей за килими "пера" и велурените обувки у дома. Изчетквам, пръскам хубаво от пяната и след 1/2 час избърсвам с леко влажна кърпа. И от меката мебел съм чистила леке с тая пяна. Доволна съм.

# 123
natka не съм сигурна за времето , може и повече да е - водих се по указанията от опаковката.

# 124
Някой може ли да даде мнение за хлебопекарната от предишни седмици?

# 125
  • Sofia
Да питам от 1+1 промоцията.. понеже гледам, че са няколко месата: Странджански дядо, Шпек Стара Планина и Луканка Пикок.. пробвали ли сте някои от тях и хубави ли са?
Като цяло и извън промоцията от кои салами, луканки и тям подобни сте останали доволни?
ни харесва на нас - подчертавам, защото както винаги е въпрос на вкус. Както от два -три дни насам се коментират например  чоризото и петрохана и еднозначно мнение няма разбира се.

# 126
  • Пловдив
Tanq25, вчера купих хлебопекарна. Днес правих хляб. Стана много хубав. Аз по принцип съм доволна от всичко, което имам на SilverCrest. Според мен за тези пари е идеална.

# 127
  • Велико Търново
Хлебопекарната е същата като миналогодишнта и тази преди 3г. Много е хубава и има резервни части в БГ сайтове.
Единствено, сегашната е по-скъпа с около 10лв.

# 128
  • Sofia
Аз се разходих до Лидл, па взех някои неща - последните закачалки (20бр.), сирене за грил и котидж,  още черен боб, домати Суйт, овесени ядки (цели), какаови трюфели с черен шоколад, микса ядки 1+1,  домати Суйт, брюкселско зеле на 1.59лв,  копър на 0.90лв и кокосово мляко. 
Пък утре мисля да видя мини чушките с купон.

# 129
  • Бургас
Колежката ми много похвали замразените бутер банички, та утре се каня да мина да взема едни.

# 130
Въпрос на вкус е, но тук е имало и похвали, и критики към баничките...

# 131
  • Велико Търново
Баничките няма да се повторят вкъщи! Бях купила 2 пакета, М. Октомври 2020, когато стартира лидл + и оттогава съм ги заклеймила за кофти продукт.

# 132
Ей, аз трябваше да взема от тях да имам за закуска на малките.
Аз вземам с кайма от Кауфланд, че не ям сирене

# 133
Ти пък ако мислиш че това вътре е сирене...

# 134
  • София
Някой може ли да даде мнение за хлебопекарната от предишни седмици?

От средата на м. 12.2021г.  имам хлебопекарната на Силверкрест. Много  съм доволна!  Хлябът става много вкусен!

Общи условия

Активация на акаунт